Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ja sam sad zvala postu...ne mogu uci u trag posiljci... Ananas ne sikiraj se draga...
bebo ja sa centralnom pričam evo danima... sa imenom i prezimenom tvojim i do ananas...i datumom slanja...znači tamo na šalter da se ode sa ličnom moglo bi s eviše... pokušaj i to nemaš šta izgubiti...
bebo ja sa centralnom pričam evo danima... sa imenom i prezimenom tvojim i do ananas...i datumom slanja...znači tamo na šalter da se ode sa ličnom moglo bi s eviše... pokušaj i to nemaš šta izgubiti...
Sad sam pricala s kontrolorom....licno se zauzeo da prelkeda...znavi nema je....
Ja sam sad zvala postu...ne mogu uci u trag posiljci... Ananas ne sikiraj se draga...
Sad sam pricala s kontrolorom....licno se zauzeo da prelkeda...znavi nema je....
Vesela precutat cu....
koji kontolor na dobrinji il u centralnoj....
u centralnoj je kontolor moj komšija sa sedrenika znači čovjek mi rekoa ona mora doći lično...
a u dobrinji kaže nema pa nema dva imaju jedna stariji jedan mlađi i kažu da si dole zvala...
e sad ne znam šta da ti kažem d aje bogdom anans napisala onaj broj RA dugi...
a moja durgarica iz srednje radi gore u ferhadiji preko puta vatre...i nju sma zvala molila da pokrene koga zna...
ona je moj poslala običnom poštom htjela ja rekla nije frka preporučeno ću nek imama odrezak radi knjige bi mi bilo žao... ...unutra mi stavila šoljicu i fakat nije se slomila kaže pazit će oni ne brini... eto ti...
mislim baš mi sad muka da ličimo svega mi ja bi tebi ličnu uzela i hodala da ga nađemo...užas...da neko mazne fuj su svega mi
Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.
ne iman to je RA broj obične pošte...sam sebi napišeše na papirć kad ga oni zaljepe...duh ali efikasan... PA je preporučena pošiljka i broj je rkaći i imaš odrezak...
ananas žao mi je zaista...
ovo i moja mati kaze ...zahvali se njoj
bebo ... ti si jedinstvena kao i svaka od nas i ne zasluzujes da bude drugacije. kakv bi ovo svijet bio kad se nebi bar na trenutak pozabavili nekim drugim i nekoga usrecili....bar sitnicom... ja nisam mogla da dozvolim da ne dobijes svoj poklon...iz samo meni i onima koji me poznaju znanih razloga...bes sve ostalo. neki mali gestovi zivot cine ljepsim i ispunjenijim ,znas nadam se da ti se svidja...nije nista posebno ni skupo ali je od srca
u zdravlju da pronohas sto bi rekli stari
Koko lijep gest , i naravno da zasluzuje da dobije svoj swap...s druge strane bas mi je zao i ananas, vjerujem da je tuzna zbog svega Ali ovo je samo igrica, nadam se da nam to nece 'ubiti' zelju za narednim krugom
Evo ja se zahvaljujem svima sto su imale volje da ucestvuju, bilo bi super ako neko ima vremena da napravi albumcic, a Iman, barem sto se mene tice, ostaje sefica i dalje