Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Draga moja swapice od srca ti hvala na divnim poklonima, saljem ti puno poljubaca malo cu te ruziti jer si se bas istrosila Drugari salju puno poljubaca za svoju dragu drugaricu i zahvaljuju se na poklonu
Napokoooon! Drago mi je da ti se dopada...ipak sve su to sitnice. Birala sam kao sebi, a nas zene uglavnom iste stvari razvesele. Uh lakse se dise sad! Uzivaj u svom swapicu, drugarima puse od nas! Ps.knjiga je super, sigurno ce te nasmijati.
super bebo cekamo i tvoj
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
woooow...predivan poklon....je li ovo Tuzlanka.....ma imamo mi ba ukusa
Jasta! Umijemo mi kad hocemo Drago mi je da se cekanje isplatilo, ako je bar jedan iskren osmijeh izmamilo. Drago mi je sto sam se igrala sa vama iako vec dugo nisam aktivna. Valjda se pokusam ukljuciti na chat...mada ko te vas "pofatat", znam ja da je to vazda bilo tesko i dok sam ja bila 24/7. Svi swapici su bili divni Ps. bebaa jah ti preko Karaule zovi kafu neku da pijemo. Naravno i ostale cure iz okoline damma...bebacha.
woooow...predivan poklon....je li ovo Tuzlanka.....ma imamo mi ba ukusa
Jasta! Umijemo mi kad hocemo Drago mi je da se cekanje isplatilo, ako je bar jedan iskren osmijeh izmamilo. Drago mi je sto sam se igrala sa vama iako vec dugo nisam aktivna. Valjda se pokusam ukljuciti na chat...mada ko te vas "pofatat", znam ja da je to vazda bilo tesko i dok sam ja bila 24/7. Svi swapici su bili divni Ps. bebaa jah ti preko Karaule zovi kafu neku da pijemo. Naravno i ostale cure iz okoline damma...bebacha.
pa skoro je bila kafa u Tz sa bebom dobrodošla nazad
Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.
Je li išla beba u poštu? Znam da je juče spominjala da ide nešto da plaća i sl... Ananas, jesi li ti provjerila u svojoj pošti? Jesi li napisala svoju adresu na pošiljci, da ti se bar vrati?