Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Elem..kako ja uvijek imam problema sa poštom a kako vidim i moja swapica Dođem ja kući , mrtva umorna sa posla..ubacim djecu kada čeka me žuti papirić da po svoju pošiljku dođem u poštu na Željezničku... I tako ja jopet sat i po preko rajlovačke gužve..nisam mogla dočekati do sutra ..dođem na šalter kažem čiki došla sam da preuzmem pismo..kaže on meni, vrlo učtivo..nije pismo nego paket..i to povelik I tako ja sa svoja tri paketa nazad..a sve virkam onaj do sebe..otvorila bih ne bih..ma nema para koje bi platile tu radost... Zanemarite mrve na sjedištu I tako ga mi raščerupasmo... Jedva pohvatah da slikam.... Jeeee dobila sam čarape..i ušlaaaaa sam u ćegaaaa a za kondome sam odmah javila mm A kako vidite zabava se nastavila Draga moja swapice Inlove neizmjerno ti hvala na tunčici radosti, ushićenja i znatiželje koju si mi priredila, radosti kojiu si pružila mojoj dječici i predivnom poklonu Ljubi te tvoja RR drugarica
Draga Irena ti mene rasplaka, a ja i jesam poznata po tome Drago mi je da ti se poklon svidjeo i da sam ti bar malo izmamila osmijeh na lice
i sad vidim na papiriću da je poštar napisao mušku verziju mog imena Nadam se da neću imati problema oko preuzimanja,
Dopisi A...
Nema smisla onda , vjeruj...
MM je digao moj poklon na posti....dao je samo svoju ličnu...rekli mu da im ne treba moja ...tako da
Moj muž prije nekoliko ni sa mojom ličnom nije mogao dići već sam ja morala otici
Ni kod nas ne može. Moraš lično s ličnom
I jos pise obavjestenje tamo, amo licno s licnom, ja ne znnam kako je Visnjin muz izmangupisao Ili kako im cejfne
al zaista jeste ....jos ponio moju ličnu i oni mu rekli šta će nam njena lična ...važno je da znamo ko diže... a lud čak ponio i pečat od moje firme hahahaha .... malo se pogubio
sto postari ne rade nocne smjene..toliko ucviljenih zena ima koje cekaju ni same ne znaju sta...
ja sam slučajno vidjela listić.... da sam samo virila kroz sanduce ne bih ga vidjela jer se nekako cudno zakacio za vratanca ...moze se vidjeti samo kad ih otvorim...provjerite!
Vidim i ženica kojoj sam ja poslala swap je poslala dosta sličan drugoj ženici.S obzirom da se "ne poznajemo" nadam se da ce joj barem jedna sitnica odgovarati. Birala sam srcem i ko' sebi.I trebalo je biti u kutiji srce,ali istu nisam mogla da nadjem,pa sam poslala u ukrasnoj vrećici.
Ja odoh jos ves uključiti pa citati knjigu .
Moja stara swapice, sigurno si ti to s ljubavlju izabrala
zene, nadam se da ce uskoro svi dobiti, ja sam odusevljena, svaki paketic kad vidim, ko da sam ga ja dobila, meni nesto drago
ja dobila swapić i kontam ko je ova žena, ja nju ne znam valjda jer je nismo bile uvezane na fb-u rekoh zar ima neko od cura sa RR-a sa kojima se još nisam uvezala, wtf
kad sreća na razglednici pored imena i prezimena piše TINKIVINKI
i baš mi nešto bi drago što je baš ona moja swapica, nekako smo kliknule jedna drugoj, na prvu
Tinkivinki hvala na trudu, kićenka za jelku je odmah završila na jelkici , a onda su se moje kćerkice ibretile istoj
Ja docekala svog postara Donio mi je doslovce jedan lijepi bombon
Ali ovaj slikomat me zeza..pa ne mogu da podijelim slike s vama..
Kako god..Full Moon.. nakon procitanog pisamceta sve mi je jasnije samo cu reci: Da!!! I od srca ti se zahvaliti, uzivat cu svaki put kad obucem ovaj moj swap... a ostalima porucujem da nisu strample u pitanju
< Poruku je uredio niki83 -- 29.12.2015 10:01:48 >
Ja docekala svog postara Donio mi je doslovce jedan lijepi bombon
Ali ovaj slikomat me zeza..pa ne mogu da podijelim slike s vama..
Kako god..Full Moon.. nakon procitanog pisamceta sve mi je jasnije samo cu reci: Da!!! I od srca ti se zahvaliti, uzivat cu svaki put kad obucem ova moj swap... a ostalima porucujem da nisu strample u pitanju
Nemoj da se salis, salji na viber da postavim ovdje
Kako god..Full Moon.. nakon procitanog pisamceta sve mi je jasnije samo cu reci: Da!!! I od srca ti se zahvaliti, uzivat cu svaki put kad obucem ova moj swap... a ostalima porucujem da nisu strample u pitanju
Nemoj da se salis, salji na viber da postavim ovdje
Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.