Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Elem..kako ja uvijek imam problema sa poštom a kako vidim i moja swapica Dođem ja kući , mrtva umorna sa posla..ubacim djecu kada čeka me žuti papirić da po svoju pošiljku dođem u poštu na Željezničku... I tako ja jopet sat i po preko rajlovačke gužve..nisam mogla dočekati do sutra ..dođem na šalter kažem čiki došla sam da preuzmem pismo..kaže on meni, vrlo učtivo..nije pismo nego paket..i to povelik I tako ja sa svoja tri paketa nazad..a sve virkam onaj do sebe..otvorila bih ne bih..ma nema para koje bi platile tu radost... Zanemarite mrve na sjedištu I tako ga mi raščerupasmo... Jedva pohvatah da slikam.... Jeeee dobila sam čarape..i ušlaaaaa sam u ćegaaaa a za kondome sam odmah javila mm A kako vidite zabava se nastavila Draga moja swapice Inlove neizmjerno ti hvala na tunčici radosti, ushićenja i znatiželje koju si mi priredila, radosti kojiu si pružila mojoj dječici i predivnom poklonu Ljubi te tvoja RR drugarica
Draga Irena ti mene rasplaka, a ja i jesam poznata po tome Drago mi je da ti se poklon svidjeo i da sam ti bar malo izmamila osmijeh na lice
Djecica su krasna, masallah
Eh da prijavim i ja da ni do mene jos nije stiglo. A nazalost vidim da ni moja swapica danas nije dobila Iako su mi u posti rekli sigurno u ponedjeljak. Nadam se da ce sutra...vakat je vala. Svi pokloni su diiivni
Tiki stigao je on u subotu, ali nemam neta kući. Ne znam je si li pročitali...hvala ti mnogo, baš si me obradovala. Danas sam odmah natakarila ogrlicu i šepurim se
Bas mi je drago
Juuuhuuu ja konacno preuzela poklon.Divan je,predivan..Ali moram naruziti svoju swapicu jer je malo pretjerala...pravi je paket poslala Hvala ti draga od srca....sve mi se svidja. I da,moja swapica je Medi_87 pa nek Iman83 kaze kako nas je slucajno spojila Slika ide samo dok skontam kako poslati
drago mi je da ti se svidja, zaista je to sve sitnica
Ako ništa drugo, makar Inlove znaš da će Irena misliti na tebe kad bude otpakivala kondom
Vidim i ženica kojoj sam ja poslala swap je poslala dosta sličan drugoj ženici.S obzirom da se "ne poznajemo" nadam se da ce joj barem jedna sitnica odgovarati. Birala sam srcem i ko' sebi.I trebalo je biti u kutiji srce,ali istu nisam mogla da nadjem,pa sam poslala u ukrasnoj vrećici.
Ja odoh jos ves uključiti pa citati knjigu .