Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Svako ija dobije para svog na pp. To organizatorica teme tj Iman metodom slucajnog odabira odradi. Ti uzmes neki pokloncic i posaljes svom paru, on tebi. Medjusobno razmijenite adrese. Parovi su tajni. Tek kada svi poklone dobiju, onda se to objavljuje slikovito.
Pokloni su neke sitnice uglavnom, ono sto mislis da bi tvog para eto obradovalo i iznenadilo
do kada su prijave? ovako mozemo do nove godine[sm=smiley36.gif
Mislim do 15.12.
Sarah, mamina i tatina princeza stigla je na ovaj svijet 16.02.2010. godine Dani, mamin i tatin princ stigao je na ovaj svijet 19.09.2014 .godine Iza tuge vedrije je nebo...iza tuge čistija je duša...
Sarah, mamina i tatina princeza stigla je na ovaj svijet 16.02.2010. godine Dani, mamin i tatin princ stigao je na ovaj svijet 19.09.2014 .godine Iza tuge vedrije je nebo...iza tuge čistija je duša...
Zbunile ste me sad Vickie i Pahuljica je ista osoba
Evo prijavljujem se i ja, iako nemam pojma o cemu se radi, ma hajde nece niko mlatiti :-) Sta cu, vec me scepala ova praznicna euforija, pa u skladu s tim...
Evo prijavljujem se i ja, iako nemam pojma o cemu se radi, ma hajde nece niko mlatiti :-) Sta cu, vec me scepala ova praznicna euforija, pa u skladu s tim...