Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.
Ovaj put bi bilo dobro da znamo kome dajemo, a da ne znamo od koga primamo
Zanimljivo Jedino bi Iman imala malo vise posla..jer tada ne bi birala parove..to bi onda morale biti grupice.. Ali ja se radujem bilo kojoj verziji Prvi put ucestvujem
Ovaj put bi bilo dobro da znamo kome dajemo, a da ne znamo od koga primamo
Zanimljivo Jedino bi Iman imala malo vise posla..jer tada ne bi birala parove..to bi onda morale biti grupice.. Ali ja se radujem bilo kojoj verziji Prvi put ucestvujem
zato se iman i ne javlja ovim putem je pozivam da se javi i zakljuci spiskove.....dok jos imam para
pa rekoh čisto da bude zanimljivije...recimo ''spavam dnaju spavam noću.... pa zamisli dijapazon koliki je
ia za dnevno spavanje to ti asocojacija...hanice podhitno trebaš vikend odmor
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
Rece Vesela nece zene ni da daju ni da primaju, ok davanje, ali primanje ?, pa nece niko antrax slati,...cool mi je ovo za tematiku, a sta bi drugo bilo nego ugodi sebi, pa uzeti nesto bar simbolicno sto bi sebi godilo, ili nekome kome saljes ako znas ko je, npr. knjiga, sminka, bon za masazu, terme, veceru negdje, nema veze sto nismo svi iz Sa, taman da ima covjek razlog malo da dode tu...ili bi bilo simpaticno da svi salju na jednu adresu, pa da onda npr. na jednom BB-u bude kolo srece, da zavrte zene i za ove koje nisu tu...ja ovo pisem figurativno, haha, i sama sam limitirana, nekad ne mogu zbog bebice dalje od Merkura, ali nekakva vremena , pa i narod turobni, pa da je malo kruha i igara :-)