RE: Drugi zimski RR swap (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Druženja, događaji

Poruka

damma -> RE: Drugi zimski RR swap (24.12.2015 20:49:01)

IZVORNA PORUKA: bebaa

IZVORNA PORUKA: anitaa

.zene zelim vam da ovaj entuzijazam nikada ne izgubite, uprkos svemu...jer, super mi je ova ideja swapa, bas sam uzivala, mm inace je drugaciji tip od mene, nema u sebi tu neku djetinjastu crtu, jos ovih dana neka im frka na poslu, ja mu pricam o swapu, biram dekoracije, a on sve Dobro, dobro i gleda me u stilu Selo gori, a baba se ceslja :-)

Hajde ti s nama na chat...sve ce ti biti ravni do mora pa ce tm da govori selo gori a baba se ceslja....[sm=jezicek.gif]
Tamo se nikad nista ne gubi....ono najvaznije su davno izgubile[sm=jezicek.gif]

Definitivno joj treba chat [sm=smiley36.gif]

Full Moon -> RE: Drugi zimski RR swap (24.12.2015 21:22:37)

IZVORNA PORUKA: Nunichi

Veće...Ja samo da pozdravim stare i nove članice. Ja sam jedna od metuzalema :D Moj swapic kreće iz Tz u Sa u subotu...malo sam hasta zadnja dva dana, pa zato nisam stigla na vrijeme.
Nadam se da će se dopasti mojoj swapici...Ja je se sjećam još uvijek. :)
Swapici koje sam sad vidjela su divni...svaka čast cure! Najbolje kao i uvijek...jedna je RR :*[sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]

A moja Nunichi, ne dade nam se da budemo swapice, ali vidis da nas je Imancica pripazila, barem mene[sm=smiley4.gif]
I ja kasnim s pokloncicem, ali hajd barem ne putuje van zemlje, bice na vrijeme nadam se[sm=smiley1.gif]

R&T@ -> RE: Drugi zimski RR swap (24.12.2015 21:31:09)

Nisam jos poslala...
Ali moja swapusa nije mrgud pa ne brinem...
Vise brinem je li ta sto meni salje...[sm=jezicek.gif]

bebaa -> RE: Drugi zimski RR swap (24.12.2015 21:32:56)

IZVORNA PORUKA: R&T@

Nisam jos poslala...

[sm=jezicek.gif]

Nunichi -> RE: Drugi zimski RR swap (24.12.2015 21:34:10)

IZVORNA PORUKA: Full Moon

IZVORNA PORUKA: Nunichi

Veće...Ja samo da pozdravim stare i nove članice. Ja sam jedna od metuzalema :D Moj swapic kreće iz Tz u Sa u subotu...malo sam hasta zadnja dva dana, pa zato nisam stigla na vrijeme.
Nadam se da će se dopasti mojoj swapici...Ja je se sjećam još uvijek. :)
Swapici koje sam sad vidjela su divni...svaka čast cure! Najbolje kao i uvijek...jedna je RR :*[sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]

A moja Nunichi, ne dade nam se da budemo swapice, ali vidis da nas je Imancica pripazila, barem mene[sm=smiley4.gif]
I ja kasnim s pokloncicem, ali hajd barem ne putuje van zemlje, bice na vrijeme nadam se[sm=smiley1.gif]

Ma ja vjerujem u Iman :) Ima ona to "oko sokolovo".
Nadam se da je i mene pripazila u ime starih vremena. [sm=smiley36.gif]
[sm=zz_dance.gif]

Medić* -> RE: Drugi zimski RR swap (24.12.2015 21:51:37)

I ja sutra saljem, kompletirah danas [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]

Bebo za aloru [sm=sad.gif][sm=bravo.gif]

Anitaa super [sm=bravo.gif]

tajra26 -> RE: Drugi zimski RR swap (24.12.2015 22:54:23)

i ja odoh po ovoj magli i kupih poklon [sm=smiley1.gif] ujutro saljem abd [sm=smiley1.gif] nadam se da sam utrefila sa poklonom [sm=smiley36.gif]

svaka cast zenice pokloni su divni[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] nadam se da ce moj stici do ponedjeljka jer putujem u utorak ali i ako ne stigne znam da cu se obradovati [sm=smiley1.gif]

Visnja RR -> RE: Drugi zimski RR swap (24.12.2015 23:28:29)

I ja sam kupila mojoj swapuši poklončić [sm=bravo.gif]

Ako bude radila pošta u subotu šaljem a ako ne onda u ponedjeljak[sm=sloncek.gif]

ziki -> RE: Drugi zimski RR swap (24.12.2015 23:39:50)

IZVORNA PORUKA: R&T@

Nisam jos poslala...

[sm=smiley36.gif]

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (25.12.2015 7:47:36)

[Sadržaj poruke je obrisan]

minie -> RE: Drugi zimski RR swap (25.12.2015 7:48:30)

Pokloni su bas divni i cjelokupna ideja [sm=bravo.gif]

Ali kad vidjeh sve ove poklone, moj izgleda bas skoroma, poslah samo tri stvarcice i malo slatkisa [sm=smiley13.gif], ali se nadam da ce se dopasti mojoj swapusi.

palachinken -> RE: Drugi zimski RR swap (25.12.2015 8:36:46)

Ja nisam mužu ni pokazala šta šaljem [sm=smiley36.gif]

vjestica -> RE: Drugi zimski RR swap (25.12.2015 8:47:57)

nisam ni ja sovm pokazala šta šaljem
inače na tu temu, samo mudro šuti[sm=smiley36.gif]

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (25.12.2015 8:49:42)

ziki -> RE: Drugi zimski RR swap (25.12.2015 8:51:27)

Prošli put je reko da nisam baš normalna, ovaj put nema pojma o događanjima [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Al mi je inače dijete ljuto. Kaže :" Ti i tvoje drugarice samo jedna drugoj šaljete, a na sinove ne mislite" [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] i ima žarku želju da mi rokovnik mazne, ima karte na kraju [sm=smiley36.gif]

bebaa -> RE: Drugi zimski RR swap (25.12.2015 8:54:19)

IZVORNA PORUKA: ziki

Prošli put je reko da nisam baš normalna, ovaj put nema pojma o događanjima [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Al mi je inače dijete ljuto. Kaže :" Ti i tvoje drugarice samo jedna drugoj šaljete, a na sinove ne mislite" [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] i ima žarku želju da mi rokovnik mazne, ima karte na kraju [sm=smiley36.gif]

[sm=smiley13.gif]heeej duša draga.....biće i popravni...svečano obećajem.....(inače nikad nikom ništa obećala nisam)

ziki -> RE: Drugi zimski RR swap (25.12.2015 8:56:38)

[sm=smiley13.gif]heeej duša draga.....biće i popravni...svečano obećajem.....(inače nikad nikom ništa obećala nisam)

Joj bebo, pa ovo je šala. On je bio ljut nije skonto čemu se smijem pa onda bilo šta. Joj đe pomenuh, ni na kraj pameti da te nešto nasekiram

bebaa -> RE: Drugi zimski RR swap (25.12.2015 9:00:47)

Joj bebo, pa ovo je šala. On je bio ljut nije skonto čemu se smijem pa onda bilo šta. Joj đe pomenuh, ni na kraj pameti da te nešto nasekiram

nasikiraš?? de ba.....[sm=jezicek.gif]ah djeca ko djeca.....prvo njima pa drugima šta zapadne.....[sm=muca.gif]

palachinken -> RE: Drugi zimski RR swap (25.12.2015 9:33:25)

STIGAO MI POKLON!

Purplerain, ti nenormalna zeno, ovo je sve divno, predivno! Pogodila si boju štrampli k'o da si mi u mozgu živjela, sve ove šarene preslatke stvarčice vrište palachinken :) Hvala ti mnogo!
Iman, hvala i tebi na ovoj swapuši :)

Svaka čast objema [sm=smiley27.gif]
Baš sam se obradovala [sm=smiley1.gif]

[img]http://www4.slikomat.com/13/1225/y74-Swap.jpg[/img]

ziki -> RE: Drugi zimski RR swap (25.12.2015 9:38:32)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] super poklon, baš je pogodila

palachinken -> RE: Drugi zimski RR swap (25.12.2015 9:39:57)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] super poklon, baš je pogodila

Al' neki dan gledam ove štrample i pored njih iste takve samo boja maline. I uzmem malinu, dođem kući i kontam trebala sam ljubičaste [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (25.12.2015 9:40:58)

vjestica -> RE: Drugi zimski RR swap (25.12.2015 9:41:16)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

damma -> RE: Drugi zimski RR swap (25.12.2015 9:44:49)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

bebaa -> RE: Drugi zimski RR swap (25.12.2015 9:45:13)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]predivno....

Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>