RE: Drugi zimski RR swap (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Druženja, događaji

Poruka

bebaa -> RE: Drugi zimski RR swap (24.12.2015 19:13:12)

Beboo super pokloni, bas ste dali svoj pecat i prilagodili swapici

[sm=sad.gif]samo da se ne navuče....

ziki -> RE: Drugi zimski RR swap (24.12.2015 19:17:28)

IZVORNA PORUKA: bebaa

[sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif] stručnjaci rekli ne izaziva zavisnost

muaaa -> RE: Drugi zimski RR swap (24.12.2015 19:20:17)

IZVORNA PORUKA: ziki

[sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif] stručnjaci rekli ne izaziva zavisnost

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]ma samo veselo

zvončica -> RE: Drugi zimski RR swap (24.12.2015 19:28:41)

I ja sam poslala svoj pokloncic....a bas mi je drago ko mi je swapica [sm=rozica.gif]

anitaa -> RE: Drugi zimski RR swap (24.12.2015 19:29:18)

.zene zelim vam da ovaj entuzijazam nikada ne izgubite, uprkos svemu...jer, super mi je ova ideja swapa, bas sam uzivala, mm inace je drugaciji tip od mene, nema u sebi tu neku djetinjastu crtu, jos ovih dana neka im frka na poslu, ja mu pricam o swapu, biram dekoracije, a on sve Dobro, dobro i gleda me u stilu Selo gori, a baba se ceslja :-)

Hanady RR -> RE: Drugi zimski RR swap (24.12.2015 19:31:08)

Evo mog poklona [img]http://www4.slikomat.com/13/1224/dbl-WP-201_thumb.jpg[/img]

i sad znate ko je RR namćor [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Draga bebo, hvala ti od srca popravila si mi dan. Od kako sam otvorila, ma vidjela ko šalje osmjeh sa lica ne skidam [sm=smiley31.gif]

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
gigantuuuuuuuuuuuu beboooooooooo

bebo za predjednikaaaaaaaaaaa[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Hanady RR -> RE: Drugi zimski RR swap (24.12.2015 19:33:37)

IZVORNA PORUKA: anitaa

Ju, tek sad vidim ono gratis :-)...
Jasmin, Beboo super pokloni, bas ste dali svoj pecat i prilagodili swapici..ja svoju nisam poznavala, pa sam isla na siguricu, sta je tu je...
Full Moon drago mi je da ti se poklon svidio

ma nije valjda da se ne poznajete...
nemoguće ...bar ste se u prolazu srele na bazaru

divan poklon...
anita divan...
i da znaš pogodila si je [sm=muca.gif]

Hanady RR -> RE: Drugi zimski RR swap (24.12.2015 19:34:22)

.zene zelim vam da ovaj entuzijazam nikada ne izgubite, uprkos svemu...jer, super mi je ova ideja swapa, bas sam uzivala, mm inace je drugaciji tip od mene, nema u sebi tu neku djetinjastu crtu, jos ovih dana neka im frka na poslu, ja mu pricam o swapu, biram dekoracije, a on sve Dobro, dobro i gleda me u stilu Selo gori, a baba se ceslja :-)

e duša mojaaaaaa...
dobro je on dobro...moj mene gleda i kaže...svega ti šta će ti to[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

bebaa -> RE: Drugi zimski RR swap (24.12.2015 19:35:07)

Hajde ti s nama na chat...sve ce ti biti ravni do mora pa ce tm da govori selo gori a baba se ceslja....[sm=jezicek.gif]
Tamo se nikad nista ne gubi....ono najvaznije su davno izgubile[sm=jezicek.gif]

anitaa -> RE: Drugi zimski RR swap (24.12.2015 19:36:49)

Full Moo of kors, radujem se, ne znam sad jesam li pretjerala, malo sam inace off/on tip...
Ziki ne zamjeri, evo mi alibija :mala beba + 40a kuca na vratima..

muaaa -> RE: Drugi zimski RR swap (24.12.2015 19:38:33)

Hajde ti s nama na chat...sve ce ti biti ravni do mora pa ce tm da govori selo gori a baba se ceslja....[sm=jezicek.gif]
Tamo se nikad nista ne gubi....ono najvaznije su davno izgubile[sm=jezicek.gif]

naucit cemo mi tebe Anita kako se konzumira alora..nista ne brini[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

ziki -> RE: Drugi zimski RR swap (24.12.2015 19:39:06)

Full Moo of kors, radujem se, ne znam sad jesam li pretjerala, malo sam inace off/on tip...

Ma ništa, mene na rr neke doživljavaju ko namćorastu gologuzu narkomanku [sm=smiley36.gif]

bebaa -> RE: Drugi zimski RR swap (24.12.2015 19:42:34)

Ma ništa, mene na rr neke doživljavaju ko namćorastu gologuzu narkomanku [sm=smiley36.gif]

[sm=smiley3.gif][sm=zmeden2.gif][sm=smiley13.gif]

ziki -> RE: Drugi zimski RR swap (24.12.2015 19:43:21)

[sm=smiley3.gif][sm=zmeden2.gif][sm=smiley13.gif]

[sm=jezicek.gif]

muaaa -> RE: Drugi zimski RR swap (24.12.2015 19:43:51)

[sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif]

koka i po -> RE: Drugi zimski RR swap (24.12.2015 19:44:59)

bebo bona ziki se zeza[sm=smiley1.gif]

zile druze pojma one nemaju...samo ja i ti znamo stvarno stanje[sm=smiley36.gif][sm=rozica.gif]

p.s....posudis mi dvije tri ha[sm=smiley36.gif]

bebaa -> RE: Drugi zimski RR swap (24.12.2015 19:47:46)

Ja sam sinoc sanjala folazi DHL na vrata i donosi kutiju...u njoj 100 kom Bajrinog kulena...[sm=smiley13.gif]pu pu gluho bilo

ziki -> RE: Drugi zimski RR swap (24.12.2015 19:49:06)

Ja sam sinoc sanjala folazi DHL na vrata i donosi kutiju...u njoj 100 kom Bajrinog kulena...[sm=smiley13.gif]pu pu gluho bilo

[sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif]

koka i po -> RE: Drugi zimski RR swap (24.12.2015 19:49:21)

o Boze [sm=sad.gif]

muaaa -> RE: Drugi zimski RR swap (24.12.2015 19:50:14)

ej,nedo ti Bog[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

anitaa -> RE: Drugi zimski RR swap (24.12.2015 19:55:17)

Hahajaha Ziki...
Drago mi je da pogodib,, hoce vidovitost od nespavanja....etome na chatu kad se jos malo skupo...uz aloricu...sa.o da i tune unesem entuzijazam

bebaa -> RE: Drugi zimski RR swap (24.12.2015 19:57:42)

Hahajaha Ziki...
Drago mi je da pogodib,, hoce vidovitost od nespavanja....etome na chatu kad se jos malo skupo...uz aloricu...sa.o da i tune unesem entuzijazam

Mozes ga samo iznijeti.....[sm=jezicek.gif]

anitaa -> RE: Drugi zimski RR swap (24.12.2015 20:11:22)

Beboo :-)
Najbolje se odmorim kod mm-ovih, tu smo do nedjelje , da proslavimo Bozic.. Najela se sarana,pa sad odmarala......idem sad koju progovoriti, da ne kazu da sam namcorasta, hih

Galicia -> RE: Drugi zimski RR swap (24.12.2015 20:25:49)

Priznaj na glas da bi se obradovala ko malo dijete. Ja bi. [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Nunichi -> RE: Drugi zimski RR swap (24.12.2015 20:41:55)

Veće...Ja samo da pozdravim stare i nove članice. Ja sam jedna od metuzalema :D Moj swapic kreće iz Tz u Sa u subotu...malo sam hasta zadnja dva dana, pa zato nisam stigla na vrijeme.
Nadam se da će se dopasti mojoj swapici...Ja je se sjećam još uvijek. :)
Swapici koje sam sad vidjela su divni...svaka čast cure! Najbolje kao i uvijek...jedna je RR :*[sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>