Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
.zene zelim vam da ovaj entuzijazam nikada ne izgubite, uprkos svemu...jer, super mi je ova ideja swapa, bas sam uzivala, mm inace je drugaciji tip od mene, nema u sebi tu neku djetinjastu crtu, jos ovih dana neka im frka na poslu, ja mu pricam o swapu, biram dekoracije, a on sve Dobro, dobro i gleda me u stilu Selo gori, a baba se ceslja :-)
Hajde ti s nama na chat...sve ce ti biti ravni do mora pa ce tm da govori selo gori a baba se ceslja.... Tamo se nikad nista ne gubi....ono najvaznije su davno izgubile
Veće...Ja samo da pozdravim stare i nove članice. Ja sam jedna od metuzalema :D Moj swapic kreće iz Tz u Sa u subotu...malo sam hasta zadnja dva dana, pa zato nisam stigla na vrijeme. Nadam se da će se dopasti mojoj swapici...Ja je se sjećam još uvijek. :) Swapici koje sam sad vidjela su divni...svaka čast cure! Najbolje kao i uvijek...jedna je RR :*
A moja Nunichi, ne dade nam se da budemo swapice, ali vidis da nas je Imancica pripazila, barem mene I ja kasnim s pokloncicem, ali hajd barem ne putuje van zemlje, bice na vrijeme nadam se
Veće...Ja samo da pozdravim stare i nove članice. Ja sam jedna od metuzalema :D Moj swapic kreće iz Tz u Sa u subotu...malo sam hasta zadnja dva dana, pa zato nisam stigla na vrijeme. Nadam se da će se dopasti mojoj swapici...Ja je se sjećam još uvijek. :) Swapici koje sam sad vidjela su divni...svaka čast cure! Najbolje kao i uvijek...jedna je RR :*
A moja Nunichi, ne dade nam se da budemo swapice, ali vidis da nas je Imancica pripazila, barem mene I ja kasnim s pokloncicem, ali hajd barem ne putuje van zemlje, bice na vrijeme nadam se
Ma ja vjerujem u Iman :) Ima ona to "oko sokolovo". Nadam se da je i mene pripazila u ime starih vremena.
Nisam jos poslala... Ali moja swapusa nije mrgud pa ne brinem... Vise brinem je li ta sto meni salje...
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Prošli put je reko da nisam baš normalna, ovaj put nema pojma o događanjima
Al mi je inače dijete ljuto. Kaže :" Ti i tvoje drugarice samo jedna drugoj šaljete, a na sinove ne mislite" i ima žarku želju da mi rokovnik mazne, ima karte na kraju
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Al mi je inače dijete ljuto. Kaže :" Ti i tvoje drugarice samo jedna drugoj šaljete, a na sinove ne mislite" i ima žarku želju da mi rokovnik mazne, ima karte na kraju
heeej duša draga.....biće i popravni...svečano obećajem.....(inače nikad nikom ništa obećala nisam)
heeej duša draga.....biće i popravni...svečano obećajem.....(inače nikad nikom ništa obećala nisam)
Joj bebo, pa ovo je šala. On je bio ljut nije skonto čemu se smijem pa onda bilo šta. Joj đe pomenuh, ni na kraj pameti da te nešto nasekiram
Joj bebo, pa ovo je šala. On je bio ljut nije skonto čemu se smijem pa onda bilo šta. Joj đe pomenuh, ni na kraj pameti da te nešto nasekiram
nasikiraš?? de ba..... ah djeca ko djeca.....prvo njima pa drugima šta zapadne.....
Purplerain, ti nenormalna zeno, ovo je sve divno, predivno! Pogodila si boju štrampli k'o da si mi u mozgu živjela, sve ove šarene preslatke stvarčice vrište palachinken :) Hvala ti mnogo! Iman, hvala i tebi na ovoj swapuši :)
Svaka čast objema Baš sam se obradovala