|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Drugi zimski RR swap
24.12.2015 19:13:12   
bebaa
Beboo super pokloni, bas ste dali svoj pecat i prilagodili swapici

user posted image samo da se ne navuče....

"U laži su kratke noge ! "

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 351
24.12.2015 19:17:28   
ziki

IZVORNA PORUKA: bebaa

user posted image user posted image user posted image stručnjaci rekli ne izaziva zavisnost

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 352
24.12.2015 19:20:17   
muaaa

IZVORNA PORUKA: ziki

user posted image user posted image user posted image stručnjaci rekli ne izaziva zavisnost

user posted image user posted image user posted image ma samo veselo

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 353
24.12.2015 19:28:41   
zvončica
I ja sam poslala svoj pokloncic....a bas mi je drago ko mi je swapica user posted image

Volim sve sto vole mladi :D

(odgovor članu muaaa)
Neposredna veza do poruke: 354
24.12.2015 19:29:18   
anitaa
.zene zelim vam da ovaj entuzijazam nikada ne izgubite, uprkos svemu...jer, super mi je ova ideja swapa, bas sam uzivala, mm inace je drugaciji tip od mene, nema u sebi tu neku djetinjastu crtu, jos ovih dana neka im frka na poslu, ja mu pricam o swapu, biram dekoracije, a on sve Dobro, dobro i gleda me u stilu Selo gori, a baba se ceslja :-)

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 355
24.12.2015 19:31:08   
Hanady RR

Evo mog poklona user posted image

i sad znate ko je RR namćor user posted image user posted image user posted image

Draga bebo, hvala ti od srca popravila si mi dan. Od kako sam otvorila, ma vidjela ko šalje osmjeh sa lica ne skidam user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
gigantuuuuuuuuuuuu beboooooooooo

bebo za predjednikaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 356
24.12.2015 19:33:37   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: anitaa

Ju, tek sad vidim ono gratis :-)...
Jasmin, Beboo super pokloni, bas ste dali svoj pecat i prilagodili swapici..ja svoju nisam poznavala, pa sam isla na siguricu, sta je tu je...
Full Moon drago mi je da ti se poklon svidio

ma nije valjda da se ne poznajete...
nemoguće ...bar ste se u prolazu srele na bazaru

divan poklon...
anita divan...
i da znaš pogodila si je user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu anitaa)
Neposredna veza do poruke: 357
24.12.2015 19:34:22   
Hanady RR

.zene zelim vam da ovaj entuzijazam nikada ne izgubite, uprkos svemu...jer, super mi je ova ideja swapa, bas sam uzivala, mm inace je drugaciji tip od mene, nema u sebi tu neku djetinjastu crtu, jos ovih dana neka im frka na poslu, ja mu pricam o swapu, biram dekoracije, a on sve Dobro, dobro i gleda me u stilu Selo gori, a baba se ceslja :-)

e duša mojaaaaaa...
dobro je on dobro...moj mene gleda i kaže...svega ti šta će ti touser posted image user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu anitaa)
Neposredna veza do poruke: 358
24.12.2015 19:35:07   
bebaa

Hajde ti s nama na chat...sve ce ti biti ravni do mora pa ce tm da govori selo gori a baba se ceslja....user posted image
Tamo se nikad nista ne gubi....ono najvaznije su davno izgubileuser posted image

(odgovor članu anitaa)
Neposredna veza do poruke: 359
24.12.2015 19:36:49   
anitaa
Full Moo of kors, radujem se, ne znam sad jesam li pretjerala, malo sam inace off/on tip...
Ziki ne zamjeri, evo mi alibija :mala beba + 40a kuca na vratima..

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 360
24.12.2015 19:38:33   
muaaa

Hajde ti s nama na chat...sve ce ti biti ravni do mora pa ce tm da govori selo gori a baba se ceslja....user posted image
Tamo se nikad nista ne gubi....ono najvaznije su davno izgubileuser posted image

naucit cemo mi tebe Anita kako se konzumira alora..nista ne briniuser posted image user posted image

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 361
24.12.2015 19:39:06   
ziki

Full Moo of kors, radujem se, ne znam sad jesam li pretjerala, malo sam inace off/on tip...

Ma ništa, mene na rr neke doživljavaju ko namćorastu gologuzu narkomanku user posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu anitaa)
Neposredna veza do poruke: 362
24.12.2015 19:42:34   
bebaa

Ma ništa, mene na rr neke doživljavaju ko namćorastu gologuzu narkomanku user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 363
24.12.2015 19:43:21   
ziki

user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 364
24.12.2015 19:43:51   
muaaa

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 365
24.12.2015 19:44:59   
koka i po
bebo bona ziki se zezauser posted image

zile druze pojma one nemaju...samo ja i ti znamo stvarno stanjeuser posted image user posted image

p.s....posudis mi dvije tri hauser posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 366
24.12.2015 19:47:46   
bebaa
Ja sam sinoc sanjala folazi DHL na vrata i donosi kutiju...u njoj 100 kom Bajrinog kulena...user posted image pu pu gluho bilo

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 367
24.12.2015 19:49:06   
ziki

Ja sam sinoc sanjala folazi DHL na vrata i donosi kutiju...u njoj 100 kom Bajrinog kulena...user posted image pu pu gluho bilo

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 368
24.12.2015 19:49:21   
koka i po

o Boze user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 369
24.12.2015 19:50:14   
muaaa

ej,nedo ti Boguser posted image user posted image

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 370
24.12.2015 19:55:17   
anitaa
Hahajaha Ziki...
Drago mi je da pogodib,, hoce vidovitost od nespavanja....etome na chatu kad se jos malo skupo...uz aloricu...sa.o da i tune unesem entuzijazam

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 371
24.12.2015 19:57:42   
bebaa

Hahajaha Ziki...
Drago mi je da pogodib,, hoce vidovitost od nespavanja....etome na chatu kad se jos malo skupo...uz aloricu...sa.o da i tune unesem entuzijazam

Mozes ga samo iznijeti.....user posted image

(odgovor članu anitaa)
Neposredna veza do poruke: 372
24.12.2015 20:11:22   
anitaa
Beboo :-)
Najbolje se odmorim kod mm-ovih, tu smo do nedjelje , da proslavimo Bozic.. Najela se sarana,pa sad odmarala......idem sad koju progovoriti, da ne kazu da sam namcorasta, hih

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 373
24.12.2015 20:25:49   
Galicia

Priznaj na glas da bi se obradovala ko malo dijete. Ja bi. user posted image user posted image

“It takes a long time to make it simple.”

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 374
24.12.2015 20:41:55   
Nunichi
Veće...Ja samo da pozdravim stare i nove članice. Ja sam jedna od metuzalema :D Moj swapic kreće iz Tz u Sa u subotu...malo sam hasta zadnja dva dana, pa zato nisam stigla na vrijeme.
Nadam se da će se dopasti mojoj swapici...Ja je se sjećam još uvijek. :)
Swapici koje sam sad vidjela su divni...svaka čast cure! Najbolje kao i uvijek...jedna je RR :*user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *