teacher75 -> RE: Pasos za bebe (28.5.2010 10:17:10)
|
IZVORNA PORUKA: leona81 danas je ispred mene stajao par s 3 djece i dodju na red 5 minuta do 4 sata, zena kaze mogu primiti samo jedno, zena kaze kako samo jedno a sta cu sa djecom, kaze birajte vi ili jedno dijete...zena se raspizdi, posvadja, ova se dere sa saltera da im se sistem zakljucava u 4 hahaha, koja ubleha i uglavnom zena ugleda da sam ja iza s bebom kaze hajte onda vi i ja upadnem...iza mene bio moj brat koji nazalost mora sutra doci al makar sam ja uspjela nakon skoro 2 sata cekanja...strava i uzas, beba je bilo milion i to malih al imam jedno pitanje, zena mi je rekla da moze ispast problem jer je meni licna jos na staro prezime, ja sam mislila da licna treba samo na uvid a da je bitan otac a ne ja? imam i vjencani list s novim prezimenom i njen rodni list...jer sam ja samo dodala njegovo na svoje i ne vidim problem sto nisam jos promijenila licnu kad imaju moj maticni br...il to sad moze bit problem...ima li neko slicnu situaciju? mozda ce ti praviti problem na granici, traziti neku potcrdu da je dijete tvoje, buduci da imate razlicito prezime. ne znam, al ipak provjeri. ja nemam pasos sa novim prezimenom ali sam licnu na vrijeme promijenila. posto ne namjeravam u narednom periodu ici dalje od hrvatske, ici cu sa licnom kartom
|
|
|
|