bejbibi -> RE: Bezbjednost beba u stanu/ kuci (15.11.2015 20:23:19)
|
IZVORNA PORUKA: Bubydina IZVORNA PORUKA: Vanne Ja nisam nikako stitila te ivice i vrata od ormara...S je uvijek imala osjecaj za prostor pa nismo imali tih nezgoda...ladicu otvori za rucku i uzme sto joj treba i zatvori je...jednom se ustinula ali malo,nije uopste plakala,samo se usutila i pocela me zvati,ja dosla njoj prssti zapeli [sm=smiley36.gif] E jedino uticnice su joj ogromna strast,pa smo njih zastitili...ima obicaj da se zarovi u kuhinjske donje elemente ali ja to pustim ,tu se zabavi dobrih pola sata pa mi ne smeta [sm=smiley36.gif] ali naravno ostavila sam dole samo plastiku i limeno posudje kako se ne bi ozlijedila...ostalo sto je opasno za nju sam podigla u gornje elemente... I mi smo prošli bez zaštita,nikakvi nezgoda nismo imali, sad otvori kuhinju slaže mi suđe[sm=smiley36.gif] ladice takođe... a sa 7 i pol mjeseci je počela hodati uz namještaj,i da se penje... Možda ih je bolje pustiti da istraže prostor... paziti naravno [sm=smiley1.gif] I ja je pustam da istrazuje al kad se M svako malo zaleti u nju pa moram paziti da je ne zgnjeci [sm=smiley36.gif] Onda oko vrata se igraju a on stalno zatvara bojim se prste ce joj prikljestit pa sam danas u dm uzela one gumene neke sto se na vrata stavljaju da se ne mogu zatvoriti ...kad su dvoje teze je paziti bogami na njih.u sekundi M nesto oko nje ,a i ona sve za njim i oko njega pa je stalno u cvorugama[sm=smiley36.gif].... Gledala sam u dm nesto za rernu al nema ,imaju za ladice,frizider,ormarice,za ivice ....sutra cu ici uzeti par za ivice na ormaru ...inace je i ova moja sa 6 mj pozlcela da se dize a sad vec hoda drzeci se za kauc,sto,ormar ,itd...zvrkasta [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|