RE: Kakve komsije imate? (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Galicia -> RE: Kakve komsije imate? (10.6.2013 11:44:45)

Moja kona treba dobrog zagondziju, da nas ostavi na miru.

bebaa -> RE: Kakve komsije imate? (10.6.2013 11:46:37)

mojoj ništa ne fali...jedino da sebi rodi još jednu bebu jer moju izgnječi....[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Anoniman -> RE: Kakve komsije imate? (10.6.2013 11:48:12)

IZVORNA PORUKA: Galicia

[sm=jezicek.gif]

teacher75 -> RE: Kakve komsije imate? (10.6.2013 11:49:00)

moji su super skoro svi

smajli80 -> RE: Kakve komsije imate? (10.6.2013 11:55:16)

1 alkosa
1 žena ležala par x na psihijatriji
neženju koji živi sa tatom koji se nije okupao pa ima bogami podosta[sm=jezicek.gif]
kona sa 4djece

jedna raspuštenica (u klimaksu)

jedna kona što tuče muža[sm=jezicek.gif]

treća kona(raspuštenica) koja živi sa u djeverovom stanu i ima novog tipa[sm=jezicek.gif]

i tako....

hanabanana -> RE: Kakve komsije imate? (10.6.2013 11:58:58)

IZVORNA PORUKA: smajli80

1 alkosa
neženju koji živi sa tatom koji se nije okupao pa ima bogami podosta[sm=jezicek.gif]
kona sa 4djece

treća kona(raspuštenica) koja živi sa u djeverovom stanu i ima novog tipa[sm=jezicek.gif]

i tako....

A svi skupa imaju tebe da sve to upratiš.
Jbt....kako stigneš?!

Kod mene su cool komšije. Nema nas puno u ulazu, uredno smo sa svima na " dobar dan "....uz dvije tri iz kurtoazije.
Sa jednim kafenišemo, djeca nam se druže pa i mi.

leona81 -> RE: Kakve komsije imate? (10.6.2013 12:00:36)

nikakve

emi7908 -> RE: Kakve komsije imate? (10.6.2013 12:04:56)

Pojma nemam niti me interesuju.... zdraO za zdraO. Šalu na stranu ima ih, ali pojma nemam ni ko su ni šta su niti me interesuju. Pozdravim u prolazu i to je to.

Apotekarka -> RE: Kakve komsije imate? (10.6.2013 12:07:47)

Imam jednu komsincu ,imaq preko 50 godina ali je zena super,ispijamno kave,pricamo o svemu ,zena ima preko 50 godina voli se i zezati,i pricati o svemu,pomoci kad je to potrebno,veseli se sa mnom,a i sto tako i tuguje kad sam tuzna...Cak s njoim znamo i o sexu i o svemu,zena za sva vremena stvarno,moze i sa mladima i starima,ostalo samo kad je kakva radost,zalost i sl posjecujemo se i njih par,a ostali zdravo za zdravo

smajli80 -> RE: Kakve komsije imate? (10.6.2013 12:11:40)

IZVORNA PORUKA: hanabanana

1 alkosa
kona sa 4djece

i tako....

A svi skupa imaju tebe da sve to upratiš.
Jbt....kako stigneš?!

Kod mene su cool komšije. Nema nas puno u ulazu, uredno smo sa svima na " dobar dan "....uz dvije tri iz kurtoazije.
Sa jednim kafenišemo, djeca nam se druže pa i mi.

Alkos i žena sa psihijatrije su bračni par koji žive iznad meni a taj alkos mi je par x upadao mrtav pijan u kuću,neženja sa tatom ispod mene i iz stana im jako [sm=smiley34.gif][sm=smiley34.gif]
raspuštenica u klimaksu prekoputa i vječito galami na djecu-čuo bi je i gluv

ovoj što tuče muža dolazi policija na vrata svaki drugi dan i nemožež biti da ih neprimjetiš,
ova sa puno djece je stalno na balkonu i po čitav dan se svađa sa djecom iz dvorišta i tako.

I uopšte me nezanimaju tuđi životi da vodim o njima brigu(imam i dosta svojih) ali ovakve stvari jednostavno moraš primjetiti htjeo ti to ili ne[sm=smiley13.gif]

EEDITH -> RE: Kakve komsije imate? (10.6.2013 13:25:27)

imam divne susjede na koje se mogu u svakom momentu osloniti(dedo i nana-mlađi)
svakome bi poželjela takve susjede

damma -> RE: Kakve komsije imate? (10.6.2013 13:27:15)

nikakve, nemam nikako komsija..osim onih koji zive u nasoj staroj kuci..

Anoniman -> RE: Kakve komsije imate? (10.6.2013 13:34:58)

Nisu losi[sm=smiley36.gif]

bebaa -> RE: Kakve komsije imate? (10.6.2013 13:37:06)

1 alkosa
kona sa 4djece

i tako....

oplaka hebote....[sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif]

Vinetu -> RE: Kakve komsije imate? (10.6.2013 13:53:53)

Na spratu imam super komšije, zaista. Mogla bih u po noći pokucati bilo kome da mi šta treba.
No, u ostatku zgrade ima HIN svakakvih.
Jedna kona mi redovno zatvori ulazna vrata zgrade pred nosom iako vidi da idem za njom. A ja punih ruku, vazda neke cekere vučem i još trebam čeprkati po tašni da nađem ključ. Još me nedavno pita: A je l' živite vi u ovoj zgradi?, a ja tu već više od 5 godina.
Imamo i jednog komšiju koji kupuje stanove o zgradi, mislim da je već zauzeo jedan cijeli sprat. Čim sazna da u zgradi ima starija bolesna osoba on ide u posjetu... lafo kao dobri komšija, a zapravo ispituje situaciju da li može da kupi stan.

No, imala sam jednog ludog komšiju na Dobrinji. Taj se ženio svake godine... svaku put nova mlada, pa dernek po kući, igra se kolo, a moji se prozori i vitrine u stanu tresu... i tako do u sitne sate. Redovno sam mu zvala policiju. Ručak im zagori ili se hrana u frižideru pokvari, a oni "frknu" hranu s balkona, pa još i meni na balkon sleti ponešto. Jednostavno, nije čovjek bio za grada...

Dok sam živjela u Starom Gradu... eh, tu sam imala jednu Posmatračicu. Moj tata sada živi gore i Posmatračica je i dalje u akciji... pravi videonadzor! Ko god prođe pored zgrade, ko god joj parkira pod prozore, ta odmah promoli nos kroz zavjesu i šmeka ko je kome došao, ko je koga dopratio...

Vinetu -> RE: Kakve komsije imate? (10.6.2013 13:56:12)

Imala sam i jednu što tuče majku [sm=smiley19.gif]
Ako joj mama ne otvori vrata onog momenta kad ova pozvoni, prvo počne lupati nogom o vrata, a onda, kad se vrata otvore, jadna mama nastrada [sm=smiley19.gif]
To mi je i kao tinejdžerki bilo teško slušati...

mala86 -> RE: Kakve komsije imate? (10.6.2013 13:57:23)

nemam pojma tek smo se doselili

ako izuzmem hennu u drugom ulazu ona je [sm=smiley20.gif] [sm=smiley36.gif]

Mya_81 RR -> RE: Kakve komsije imate? (10.6.2013 13:58:06)

Joj, uzas, Vinetu [sm=smiley13.gif]

Mi smo jedno vrijeme zivjeli pored para u kojem je muz bio ponekad nasilan. Onih par puta sto se cula svadja je bas bilo uzasno...
Sad smo u fazi trazenja stana i bas se pitam gdje cemo zavrsiti...

Ma_Ja -> RE: Kakve komsije imate? (10.6.2013 14:08:19)

I lijeve i desne komsije za nepozeliti, uzas zivi.
Ispred i iza nas srecom nema niko u blizini.
[sm=smiley36.gif]

selebriti -> RE: Kakve komsije imate? (10.6.2013 14:30:16)

Odlični.

Čupkaju svaki dan zajedničko cvijece ispred ulaza [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

I zaljevaju, naravno.[sm=smiley1.gif]

tajra26 -> RE: Kakve komsije imate? (10.6.2013 14:31:43)

najbolja mahala definitivno svi mi vole dijete [sm=smiley1.gif] a ja ionako volim samo one koji vole moje di[sm=smiley36.gif]jete

Funky -> RE: Kakve komsije imate? (10.6.2013 14:32:27)

Imam divne komšije, ni najgorem neprijatelju ih ne bi poželjela...vela havle...[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

AnLu -> RE: Kakve komsije imate? (10.6.2013 14:32:30)

IZVORNA PORUKA: Galicia

Kod mene ima cjela familija otac i majka, stariji ljudi, dva sina, stric im i dedo, mislim da svima zagondzije trebaju[sm=jezicek.gif]

Inace zovu mi policiju, tacnije zvali su dva puta jer mi Ana place[sm=jezicek.gif]

mala_sa -> RE: Kakve komsije imate? (10.6.2013 14:37:12)

Komsije za 10, znamo se zdravo za zdravo i svima nam takav odnos pase [sm=bravo.gif]

emina08 -> RE: Kakve komsije imate? (10.6.2013 14:40:54)

moja prva kona upravo završava fax i seli hvala Bogu

Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 8 [9] 10   Sljedeća stranica >   >>