RE: Kakve komsije imate? (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

bebana27 -> RE: Kakve komsije imate? (10.6.2013 14:43:57)

imam komsije ne pozeli nikom uzasne

EEDITH -> RE: Kakve komsije imate? (10.6.2013 14:44:32)

ja pohvalila svoje na spratu,ispod mene teta divna,ja se izvinjavam zbog djece ako nekada lupaju,a ona mene kritikuje (pa to su djeca)
ulaz cijeli je prilično fin,mada i neznam nešto posebno,
uredno se pozdravimo ..........
ali zato imamo u susjednim ulazima raznih mentalnih sklopova,[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif],njih doduše ignorišemo [sm=smiley36.gif]

Bebica11 -> RE: Kakve komsije imate? (10.6.2013 14:46:20)

Ja imam divnu konu vrata do mojih doselila se prije godinu I pol.Moje je godiste ima iste interese isti fax studirale...cak mi sad sredjuje vezu u jednom ministarstvu za moju master tezu iako joj nisam trazila ....bas je pazljiva...ima curu godinu stariju od moje tako da smo se bas nasle... Sad posto lezim opet u T nudi se da mi obavi kupovinu ili pomogne ako sta zatreba...ekstra je

Druge komsije u hodniku su ok. Stariji ljudi s odraslom djecom. Mama se rasprica sa tom starom nekad mm sa sinovima ja slabo koga znam samo ih pozdravljam....

Eto to su ova tri stana na mom spratu u desnom krilu zgrade...lijevo krilo ima poseban lift s njima se ne susrecem cesto

Iznad I ispod su babe I dede I ugl nemamo problema hB

reallove -> RE: Kakve komsije imate? (10.6.2013 14:55:35)

Moje komsije su onako,srednja zalost,nisu oni losi,samo ovi sto su bas do nas,stalno nesto pale vani,pa onaj dim,da Bog sacva,smrdi..To me bas nervira...

gvendolina -> RE: Kakve komsije imate? (10.6.2013 15:12:03)

divne,vecinu i ne poznajem[sm=smiley36.gif]

mamaajna -> RE: Kakve komsije imate? (10.6.2013 15:12:57)

extra,za sada zadovoljna

tinkivinki -> RE: Kakve komsije imate? (10.6.2013 15:41:54)

ne znam definisati,imam i radoznale,i normalne,u suštini srednja žalost

MicoTico -> RE: Kakve komsije imate? (10.6.2013 17:56:08)

Ja imam starije komšije. Mm i ja smo najmlađi i svi nam u komšiluku po godinama mogu biti u najmanju ruku roditelji, a neki i bake i djedovi.

tekja -> RE: Kakve komsije imate? (10.6.2013 17:59:33)

Divne!

Dobar dan, kako ste....doviđenja i tako[sm=jezicek.gif]

miny -> RE: Kakve komsije imate? (10.6.2013 18:04:23)

Dobri, jer zive u inostranstvu hahahaha [sm=jezicek.gif]
Sada malo ozbiljno...U mom ulazu od ukupno cetiri stana tokom cijele godine tu smo mi i komsinica iznad.Dobra je teta, a i ovi dijasporci su OK. Sve u svemu super komsiluk.

amra_sa -> RE: Kakve komsije imate? (10.6.2013 19:30:39)

Naherave pomalo [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 8 9 [10]