M.A.M.
|
IZVORNA PORUKA: Leena IZVORNA PORUKA: Carobno jutro IZVORNA PORUKA: Leena Jutro Evo ja dosla na ovaj uz... Primise me, za divno cudo... I nasekirase... Kamen u zuci, uvecana slezena... Cekam da napise nalaz, ne znam sta to sve znaci i sta dalje... Bas me strah... Ney, bolje da si tu kad je vec stanje takvo... Vjerujem da ce ti dati neku terapiju, ako se zakomplikuje, onda ti mogu uraditi serklaz, ali je najvaznije da si pod nadzorom i da se ne otvaras dalje Pcelice, krenule slatke muke ja Atijino ponasanje ocekujem od Lejle, i gore, jer nece ona od dragosti, nego od ljubomore, ali pripremam se psihicki... Koliko se moze Ltm, pametno, iskoristite dok je ovako suncano za skitanje, i ja bih, da ne radim, samo hodala Jesi to imala bolove, izvini nisam citala puno unazad Koliki je kamen? Nemas razloga da te bude strah, samo da izguras do kraja pa se rjesavaj kamena, imam prijatlejicu koja se cijelu trudnocu borila sa napadima zuci i bolovima teskim, Izgurala je do kraja pa operisala ali ona je imala punu zuc kamenja, uvecanu slezenu i gusteracu i bas bilo alarmantno stanje. Dr su rekli da u krajnjem slucaju mogu i operisati u trudnoci, ako dodje do toga ali ona nije zeljela. Ali je operisala dva mjeseca nakon poroda. Sve bilo za pet. Pazi na ishranu, jaja ni pod razno, ni masnu hranu. Ma to je ono sto sam ja mislila da me leđa bole... Evo cekam da vidim sta ce mi reci... Mam, znaci samo operacija rjesava? Uh sto me strah... Nazalos da pogotovo ako je kesa puna,a op nihe teska laserski rade par koncica samo,ja sam se operisala u Vojnoj,moj otac nakon mene mjesec na Kosevu iskasapili ga tako reci al morali su jer je njemu bila pukla,zato ti kazem da to rijesis cim budes mogla da ti ne pukne nedaj Boze