Lauraaa -> RE: Ortoped (2.2.2012 16:57:37)
|
mi trebamo da idemo kod nase fizijatrice (koja je Luku do sada vodila radi motorike) da vidimo dali ce mu trebati ulosci.tako nam je zena rekla,ali bio bolestan pa ja morala otkazati termin. Mislim da ortopedski podlozci nemogu da skode,ja sam ih nosila od malena,jer vec od malih nogu sam imala problema sa kukovima,sto se na kraju odrazilo i na stopala,koljena itd.Kada sam pocela da nosim podlozkemoje se sttanje znatno poboljsalo,nemam vise spustena stopala,noge neizabcujem vani,nemam bolova vise u stopalima itd.osobno mogu reci da vrjedi da se podlozci nose.Toliko su mi pomogli da vise ne moram da ih nosim uopste.Jako sam mlada,a vec imam artoru kuka sto je jako neobicno za moju dob,iduci tjedan imam zakazanu operaciju na Kosevu,pa me zanima jeli itko imao slicna iskustva ako jeste,bila bih zahvalna da mi obajsni kako izgleda zivot poslije ugradnje proteze,kretanje,obavljanje svakodnevnih duznosti,imali mozda neka mama koja se porodila poslije ugradnje proteze,jer me zanima bude li problema pri porodu i sl.,odnosno sve informacije koje mi mozete dati o zivotu poslije ugrdanje proteze kuka dobro ce mi doci....Unaprijed hvala!
|
|
|
|