Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
pozdrav danas sam prvi put nakon poroda bila na pregled dr mi je rekao da imam pojacano b.pranje i prepisao mi je vaginalete POLYGYNAX a sad kada sam procitala da se treba izbjegavati u dojenju nije mi jasno zasto mi je dr to prepisao da li je jedna od vas koristila te vaginalete a da je dojila bas mi je nekako bezzz i strah me je jer ne bih da bebi naskodim a ni sebi
pozdrav danas sam prvi put nakon poroda bila na pregled dr mi je rekao da imam pojacano b.pranje i prepisao mi je vaginalete POLYGYNAX a sad kada sam procitala da se treba izbjegavati u dojenju nije mi jasno zasto mi je dr to prepisao da li je jedna od vas koristila te vaginalete a da je dojila bas mi je nekako bezzz i strah me je jer ne bih da bebi naskodim a ni sebi
Šta misliš da nazoveš ginekologa?! Možda je prečuo da dojiš. Možda postoje neke vaginalete koje mogu riješiti tvoj problem, a ne smetaju dojenju...
Ja sam njemu na pregledu rekla da dojim e neznam da li je precuo ali me je bas nekako strah a njega ne mogu dobiti do prije pon.a meni terapiju prepisao od dana pa narednih 6 dana da ih koristi onda 4 dana ciscenje i onda odmah da mu se javim i zakazano za 6.09
E ovako drage moje,zanima me kako se vi depilirate za ginekoloski pregled?Jel kao za poroda,odnosno sve odstranite ili samo "donji" dio? Ja sam dosad samo dole,znaci usne,a sad se sve nesto pitam da ne treba mozda sve?Uhhh...
pozdrav svima,htjela sam da odem ginekologu da me pregleda i da mi da potvrdu da sam nevina,zanima me da li ko zna sta o tome, da li ce taj pregled uticati na nevinost i kako se obavlja taj pregled. MOLIM VAS ZA POMOC
pozdrav svima,htjela sam da odem ginekologu da me pregleda i da mi da potvrdu da sam nevina,zanima me da li ko zna sta o tome, da li ce taj pregled uticati na nevinost i kako se obavlja taj pregled. MOLIM VAS ZA POMOC
ja ne znam da ce ti kod nas (ako si u bih) dati tu potvrdu, a ako si nevina ginekolog te moze pregledati samo rektalno a ne vaginalno!!!!!
Mislim da ne postoji potvrda kao dokument (možda i postoji), ali ako odeš na pregled kod ginekologa, može ti na nalazu staviti da je pregled izvršen tako i tako da bi se spriječilo pucanje himena. Dakle, to bi onda bio kao dokaz nevinosti. I da, pregled se tada vrši rektalno, ali mislim da se vaginalno utvrđuje "netaknutost" himena.
Ili
ja ovo sam tek sad vidjela...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahhahhaha
ja uletih da pitam jeste vi radile papa test na pregledu iza poroda? meni je skoro 3 mj od poroda i idem iduce sedmice svom privatnom ginekologu, u bolnicu mi se nije dalo ici...i sta jos radi? pretpostavljam vaginalni uzv? jos nesto?
a za ovo utvrdjivanje nevinosti meni majke mi zao sta neke zene prolaze u zivotu...
ja uletih da pitam jeste vi radile papa test na pregledu iza poroda? meni je skoro 3 mj od poroda i idem iduce sedmice svom privatnom ginekologu, u bolnicu mi se nije dalo ici...i sta jos radi? pretpostavljam vaginalni uzv? jos nesto?
a za ovo utvrdjivanje nevinosti meni majke mi zao sta neke zene prolaze u zivotu...
jesam, ja sam ga radila 2-3 mjeseca nakon poroda, kada sam dosla sebi, prvo sam htjela da vidim jel to dole sve ok pa onda da se opustim sa mm
29.04.2013-29.10.2013...184 days For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...
Ja dole brijem sve prilikom odlaska ginekologu znaci odem ko od majke rodjena bez i jedne dlacice i oko vagine i oko cmara sve je ko u bebe... , inace brijem se i kuci redovno...uzivam u cistoci, mada nekad i pretjerujem ali takva sam...