Hanady RR -> RE: Fondant (26.5.2011 21:16:26)
|
IZVORNA PORUKA: dush IZVORNA PORUKA: Hanady RR a u junu imamo borbu ko ahmed nurudin ....[sm=jezicek.gif] garfld, winks stela, dora ili tom & jary...pa onda i onaj pony prinsses ma hjde ta bi sve...al svaki dan drugo[sm=smiley36.gif] a ja kontala da joj napravim da joj svi dosadašnji likovi vire iz torte fino[sm=smiley36.gif] ono po detalj svake tematike a da ostatak partija bude bez tematike...roz naravno al bez teme neke...ia da ovim rođakosom zaključimo masovna slavlja u obliku teferiča za nju[sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] al dabogda[sm=jezicek.gif] a ovu sam sama anašla i pirbilježila...nisu spartovi kao košnica a baš simpa[sm=bravo.gif] Hanady, imas onaj fol da napravis tortu pa preko fodnan jedan pa poslije stavis preko jos jedan fondan i onda na sredini razrezes zvijezdu i krajeve presavijes, pa ti izgleda kao da se torta otvorila, a u sredinu poredas figurice. Ovako: http://www.sweetthingsbylaura.com/wp-content/uploads/2010/08/Planet-Cake-Basics-101-3-300x225.jpg Samo da ti bude veca ova "rupa" I to mozes staviti na zadnji sprat, a na donja dva sprata poredas po koju malu figuricu, cvjetice, travu, .... a tako sma zamislila ovu za veliku svoju curu s tim d asma ja zamislila jedno kockastu onako srednje veličine i nekoliko ovih zvjezda da joj vire likovi[sm=smiley36.gif] a ova na spratove je za sekinog dječaka...to bih naručila kod nekoag smao da nađem super ideju...nekako sve za njega mi je preobično...ja bih to nešta posebno a nemama pojma pta... evo sad kombinujem ideju od tri najljepše koje su mi ponuđene u tematici winyy the pooh[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|