*nur* -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Oktobar (12.10.2015 9:06:55)
|
IZVORNA PORUKA: Travelove Jutro dage mamice i trudnice, Ja jutros ustadoh sva nesto u grcu, ruzno sanjala i budila se vise puta, sto zbog wc, sto zbog nekog straha da cu se poroditi, a nije mi sve spremno. Juce Ziel spominje nesto je ziga, lijepo i mene sinoc proziga par puta, i pulsira mi sto dole, sto u ledja. Nije trajalo dugo. Ja sam se opteretila sto nisam sve spremila za bebu, krevetic jos nije tu, posteljinu nisam kupila, i ne znam za odjelce u kojem cu iznjeti. I cijelu noc sanjam nesto, muci me, bas sam se opteretila. Ostale su sitnice neke, al eto opet dovoljno da razmisljam, sta ako krene, a nije mi sve spremno... Inace kod mene nista novo, preko vikenda sam se zabavila sa tom odjecom, ostala je jos jedna masina vreca za spavanje , dekica, i peskirica i pelena za pranje, i jos nekih stvarcica koje cu uaput da perem i peglam. Gledat cu da ove sedmice sve spremim i da mi je zavrseno. Realno imam vremena, a i nemam. Ode mi post, sada ponovo kuckaj, kada nisam spasila. Draga moja i ja se počinjem brinuti što još ništa nisam pripremila. Mislim kupila sam ali još ništa nisam oprala. Kako radim pa ne stižem nikako, jer dok dodjem sa posla, pa dok ručak , pa malo se odmorim, malo po kući raspremim vakat mi spavati [sm=smiley36.gif]. I koje radite do kad ste planirale raditi? Ziel i dr. nam nabijaju tempo sa spremanjem [sm=jezicek.gif]. Iduće sedmice sam kontala aBd oprationo svoje za bolnice što sam kupila i pripremiti torbu da aBd ulaskom u 9 mjesec imam spremnu torbu. Pa ću onda polako i bebine stvari prati, peglati i pripremati.
|
|
|
|