Visnja RR -> RE: Skolarci od 2-gog razreda pa dalje (8.9.2016 14:41:56)
|
IZVORNA PORUKA: salmy IZVORNA PORUKA: megi Salmy kakva je situacija i mi smo imali slicnu od tri razreda prvacica napravili su dva, em ih je previse, em su djecu istumbali, a nisu roditelje obavijestili do dan pred skolu, haos bio, djeca krenula u skolu stoje u holu ne znaju gdje ce ni ko ih uci moja je ostala kod svoje uciteljice al opet sto kazes sve ide preko djece, uzas veceras nam je roditeljski, da vidimo prve utiske u drugom razredu, dosada ponavljaju, samo sto je mojoj tako lijeno citati a mora pa se nekako dogovaramo Nikakva...jutros sam predala direktorici peticiju i Ministru...18 roditelja je potpisalo... Daj Boze da se ista ti jesi Djeca ispastaju i kako je ktenulo svake godine ce imat novi uciteljicu...zapalo nas to odjeljenje gdje je pripreme na uciteljica Uzas ...svi smo ogirceni...sve je 0 bodova Direktorica ko "paun" ne mozes pricat sa njom.. , nadam se da ćete uspjeti ja se sjetih da se to meni desilo...da su mi moj razred uzeli kad su pošli u treci...a meni dali prvačiće roditelji napravili frku....prepsike raznorazna... I vratili su mi ih tek pred kraj trećeg... mojim ok jer su im vratili učiteljicu (mada je i učiteljica koja ih je vodila bila ok al je tek počeal raditi - folovi, kao ja imala vise iskustva od nje pune 2 g .... pa meni dali prvačiće) al zamisli kako je bilo prvačićima kji su se tek navikli na mene pa pred kraj prvog dobli ovu sto su joj dali moj razred... ma nepotrebna igra s djecom...
|
|
|
|