Carobno jutro -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (3.9.2015 7:55:06)
|
Jutro, Ja sam da se javnem prije nego sto izletim iz kuce.[sm=smiley36.gif] Ja sam sinoc bila na kontroli. Beba super, U dan sa mjerama. Kaze dr da nece ona jos. Sto se tice poroda, cekat cemo bolove do termina a ako ne dodju sami onda poslije termina idemo na carski. Za mene je malo kriticniji carski radi krvarenja i trombofilije ali nista kaze strasne. U nedjelju pnovo na kontrolu odnosno na ctg. Nece me jos ceprkati ginekoloski kaze da sta ne pokrene[sm=smiley36.gif] Pcelice sretno na kontroli, sve ce to biti ok[sm=bravo.gif] a svaka kontrola mi digne pritisak, umirem od straha, toalet mi je najbolji prijatlj pred kontrolu[sm=smiley36.gif] znaci ne izlazim iz njega i tako da razumijem, Bit ce to sve ok vidjet ces.[sm=bravo.gif] Leptirice, evo ti zene sve rekose, nemoj se sekirati, molim te, sve je to ok[sm=bravo.gif] suncica15, [sm=bravo.gif] za srce malo, sve je to normalno, ja sam na pocetku i isla svaki 15 dana, pa poslije 12. sedmice onda na 4 sedmice ili na tri zavisno kako mi dr kaze. Imas pp opet. I molim te, nemoj da te kile brinu, pusti sad to, to je najmanje bitno[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|