Farah 00 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (2.9.2015 21:40:19)
|
IZVORNA PORUKA: ninuska IZVORNA PORUKA: Farah 00 IZVORNA PORUKA: blue moon IZVORNA PORUKA: Farah 00 Jutro drage moje i pozdrav sa toplog Jadrana [sm=smiley1.gif] Ninuska ti si bas vrijedna, uveliko napravila rucak, ja tek sa doruckom i kafom zavrsila [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] A malena ti je prava hrabrica, nije sala prvi put kod zubara, jos odmah na popravku zubica. Ima li koja od trudnica da ce uskoro krenuti na vjezbice, ali u Skerlica? Farah ici cu ja na vjezbe u Skerlicevu, mozda vec od iduce sedmice ako ne bude previse vruce, isla bih petkom od 11h, ovi poslijepodnevni termini mi ne odgovaraju. Svaka cas ovim zenama sa dvoje, troje i vise djece...skidam vam kapu, ja ocekujem prvo pa sam sva u panici, sto vise citam to manje znam [sm=zmeden.gif] I meni odgovara taj termin petkom, tako da cu ja aBd od 18.09 krenuti, sad ne znam jel dovoljno ici jednom sedmicno ili cu ici dva puta. Leptirice nemoj se plasiti, meni je moja dr rekla da ne mogu biti sve bebe po sablonu, tj po idealnim parametrima, ti jedi, odmaraj pa ce aBd biti sve dobro vec na sljedecoj kontroli. Dovoljno ti je jednom sedmicno. Ionako se ponavlja. Ali ako hoces mozes i na neki poslijepodnevni termin :). Cisto da vidis...da ne mislis da ces nesto propustiti Otici cu i na neki poslijepodnevni termin, cisto da umirim savjest, jer sam totalna neznalica za sve oko disanja, bebe, dojenja... Ja sad sve zapisujem sto god procitam ovdje na rr, a mislim da ce mi biti korisno [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|