LieToMe RR
|
IZVORNA PORUKA: *pcelica* IZVORNA PORUKA: Farah 00 IZVORNA PORUKA: *pcelica* IZVORNA PORUKA: LieToMe G IZVORNA PORUKA: M.A.M. Jutro zenice Pcelice dobro nam dosla nazad,blago tebi kad si se odmorila,zavidim ti Rose ja sam svoju A kupala sasvim normalno ,a stavljala samo bivacin i otpao je osmi dan pupak,proslo nam je i perutanje,sad samo onim kinom od plivasepta peremo ruke ni blizu joj ne prinosim,a sve lafo nije agresivan LTM kako ide s bebarom? Ostale zenice imate heeelouuu mi smo super da kucnem u drvo. jutros nam dosla patronazna Afrodita, posto ova koja je bila ode na godisnji, sinoc je zvali u vezi pupka, tersali zena skroz i necu da riskiram da je mm baci sa 12og tako da smo sinoc zvali Afroditu i ona nam bila danas, kaze beba masala, sve super, rekla nam da ne vodimo sa 15 dana u dom zdravlja nema potrebe, kaze imate divno prvo dijete samo radite kako ste i sa njom i to je to. pogledala pupak, kaze suh, odlican... jutros je lijepo sikila, pajki, ja vodim evidenciju kao i sa prvom koliko siki, od kad do kad...presvlacenje, kaka...meni je to sa L pomoglo pravo...kao neki mini dnevnik, cisto da joj rutinu uspostavimo... ja odlicno, kao da se nisam ni porodila, sinoc sam spavala samo u sexy mrezastim gacicama stavila dva vira...otislo jos 2 kg jos juce se zezam sa mm reko strije mi se i ne primjete a ni pupo nije velik (dok se jos maternica vrati) ali generalno sam ljepsa i bolja nego poslije prvog poroda i tako ja, usta moja hvalite me kad on: jel se ti to mislis opet udavati nisam upratila sta ste sve pisale pa ne zamjerite, nabadam sa mobitela imate pusu i mahanje od nas dvije Da covjek na vrijem stane u red Ja sam pocela ogledalou sirokom luku da zaobilazim. Na odmoru smo bili s prijateljima. Bile jos dvijeporodice. I tako pricamo mi zene o trudnocama i porodima. Ova jedna se zali kako je dobila u trudnoci one pjegice po licu i kako nikad da ode do ove druge po kremu da ih posvijetli. Ja se pocela hvaliti kako sam s Ajlom dobila damo jednu flekicu s unutrasnje strane koljena. S Atijom isto jednu na stomaku. Sad ih imam nekoliko. Kako mi je lice uvijek bilo cisto. Ustajem sutradan imam sta da vidim. Na obrazima dvije flekice ko na onim lutkama rumenilo Celo isflekano. Oko usta Isto sugava. Ne znam kako je goreovako kad se ne nasminkam ili kad stavim korektor i puder Isto sam prljava i to se basvidi. Nisu one sitne nego nekakve velike ko da sam ih crtala Pcelice ja kad sam krenula na more moja doktorica mi bas rekla da pripazim na te fleke, da se mazem redovno kremom za zastitnim faktorom. Mislim da su se i meni dvije flekice pojavile na licu, eh sad neke mogu ostati trajno a neke se i povuku. Ma da se nisam trackala onim kremama sa faktorom 50 pa mi ne bi bilo krivo. Nego cijelo vrijeme sam pazila na lice i stomak. On mi je bijel Bila u hladovini i cim izadjem iz vode odmah se namazem ali opet Ova mi je drugarica farmaceut i ona pretpostavlja da su suncane i da ce se povuci ali bas ruzno izgleda ma hajd sta se sekiras proci ce to. kako doslo tako i otislo. ja u ovoj trudnoci pravo zaplatih, pojavile se i neke strijice, te linea negra...pa poslije poroda oni hemoroidi...evo ih sami prolaze. tacno ja moram muza slusati. lijepo mi rekao da ne obracam paznju da ce samo proci jer je to od napona i tezine bebe dok sam se stiskala da ne izadje. i stvarno danas primjetim pa skoro da ih nema.