|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-August
10.8.2015 13:58:42   
Carobno jutro
IZVORNA PORUKA: araj

IZVORNA PORUKA: Carobno jutro

IZVORNA PORUKA: araj

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image cestitke pnadici. Sto me razocara Murtezic. On mene vodi al ode na GO. MAM ti nesto ubrzala. Ja danas ulazim u 9 mjesec. Tako me panika fata. LTM kupila sam omeksivac Chicco. Uzela odmah 2 kom. Ostalo je jos 2 :) Tako da znas, a i ostale mame :)

Ja sam po terminu odmah iz tebeuser posted image znaci i jcu brzo u devetiuser posted image

Mozda budemo zajedno :) JA cu morati na cr. Sad u cetvrtak idem da vidim kome ce me Murtezuc prebaciti. Samo da ne budu sestre Imsirovic :) Ja se ponadala da cu skupa sa MAM, al njenoj bebi se negdje zuri :)

moj dr jos ne odluci da li cu na cr li ne, da je meni upasti samo u deveti aBd. On dolazi 01.09. pa da vidim. Svi mi preporucuju ccarskki ali vidjet cu ta ce mimoj dr reci. A negdje ranije bas sa MAM pricah o sestrama imsirija. Znnaci koju minutu prije nego joj je pukao vodenjakuser posted image Eto nju nece potrefiti, izbjeggla ih jeuser posted image

< Poruku je uredio Carobno jutro -- 10.8.2015 14:06:56 >

(odgovor članu araj)
Neposredna veza do poruke: 751
10.8.2015 14:07:54   
Carobno jutro

nur, ja ti slabonesto znam o tim nabrojanim kolicimauser posted image Ja gledalacamova i nji cemo i uzeti, tako da nisam ostala ni ramatralauser posted image

(odgovor članu Carobno jutro)
Neposredna veza do poruke: 752
10.8.2015 14:09:45   
LieToMe RR
nur proguglam kasnije kolica odom mm i malenoj rucak da serviram, on jos malo pa mora na posao.
moja kolica imaju i korpu a sportski dio ima i nulti polozaj. sta da ti kazem, meni bilo bitno i jedno i drugo.

nakacim vam kasnije slike ovcica slikala sam i jedno i drugo user posted image

...od nakita je nosila jedino oči!
Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika
Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!

Neposredna veza do poruke: 753
10.8.2015 14:31:38   
ninuska

IZVORNA PORUKA: LieToMe

e sad izvjestaj
M.A.M. mi se javila sms-om, pukao joj je vodenjak, 2 je prsta otvorena nema bolova ni kontrakcija, zadrzali su je na patologiji.
puno vas je sviju pozdravila i zaduzila me da redovno izvjestavam, javljace se user posted image

ja sam joj rekla samo polako, sve ce biti ok, da je sve pozdravljamo i drzimo fige user posted image

user posted image ..da sve prodje ok..najbolje sto moze...cuvamo fige user posted image user posted image

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 754
10.8.2015 14:34:15   
ninuska

IZVORNA PORUKA: ziel

IZVORNA PORUKA: maksi

Mene jos boli a danas 13 dan ali je vec bole, pa doktori preporucuju samo tusiranje i nista stavljati ali ja prskam sprejem i bivacin praskom da soe ne bi upalilo. Mila nemoj se prepadati meni je to zato sto sam ja bas puno ispucala i postarim savovima a i novi,a plus ne mirujem. Sve prvorotke koje su samnom radjale prosle su bolje od mene tako se ne prepadaj

Pandice cestitam od srca da ste zivi i zdravi puno godina,neka je sve proslo a polako ces se oporaviti,ja sam ti pukla ko tikva pa evo me zivauser posted image sve se prezivi samo da su bebe zdrave user posted image user posted image user posted image user posted image

Koliko dana nakon poroda te boljela rana? Jesil stavljala neke obloge ili kreme?

A ima li ijedna prvorotka da nije pucala ? haman da sve pucaju i prvorotke i ostale...

imaju user posted image rose i ja nismo pukle
mene su capnuli imala 2 koncica
kad me patronazna obisla, vidjela L pa mene prvo pitala oprostite gdje vam je stala user posted image a kad mi je pogledala ranu rekla vi ko da se niste ni porodili
tako da ima nas da smo pravo super prosle na prvom porodu

Nisam ni ja pucala. Oni me recnuli user posted image .
maksi zeno...radi ono sto moras..znam..jos dvoje djece traze paznju..al brzo ce i to proci..eto prodje vec 13 dana user posted image

Neposredna veza do poruke: 755
10.8.2015 14:35:32   
*nur*

IZVORNA PORUKA: Carobno jutro

nur, ja ti slabonesto znam o tim nabrojanim kolicimauser posted image Ja gledalacamova i nji cemo i uzeti, tako da nisam ostala ni ramatralauser posted image

Gledal sam i ja i nisu me dojmila, ogromna su i a i poskupa, a po mojoj procijeni nije srazmjeran kvalitet i cijena, prenapuhano

Uf baš sam u nedoumici user posted image

Neposredna veza do poruke: 756
10.8.2015 14:41:02   
*nur*

nur proguglam kasnije kolica odom mm i malenoj rucak da serviram, on jos malo pa mora na posao.
moja kolica imaju i korpu a sportski dio ima i nulti polozaj. sta da ti kazem, meni bilo bitno i jedno i drugo.

Evo svo vrijeme googlam ali su razliciti stavovi?

Neposredna veza do poruke: 757
10.8.2015 14:47:44   
rose

Mene jos boli a danas 13 dan ali je vec bole, pa doktori preporucuju samo tusiranje i nista stavljati ali ja prskam sprejem i bivacin praskom da soe ne bi upalilo. Mila nemoj se prepadati meni je to zato sto sam ja bas puno ispucala i postarim savovima a i novi,a plus ne mirujem. Sve prvorotke koje su samnom radjale prosle su bolje od mene tako se ne prepadaj

Pandice cestitam od srca da ste zivi i zdravi puno godina,neka je sve proslo a polako ces se oporaviti,ja sam ti pukla ko tikva pa evo me zivauser posted image sve se prezivi samo da su bebe zdrave user posted image user posted image user posted image user posted image

Koliko dana nakon poroda te boljela rana? Jesil stavljala neke obloge ili kreme?

A ima li ijedna prvorotka da nije pucala ? haman da sve pucaju i prvorotke i ostale...

ma ne pucaju vec ih uglavnom rezu user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 758
10.8.2015 14:48:57   
rose

imaju user posted image rose i ja nismo pukle
mene su capnuli imala 2 koncica
kad me patronazna obisla, vidjela L pa mene prvo pitala oprostite gdje vam je stala user posted image a kad mi je pogledala ranu rekla vi ko da se niste ni porodili
tako da ima nas da smo pravo super prosle na prvom porodu

ja nr znam koliko konaca sam imala mozda 7

Neposredna veza do poruke: 759
10.8.2015 14:49:53   
rose

e sad izvjestaj
M.A.M. mi se javila sms-om, pukao joj je vodenjak, 2 je prsta otvorena nema bolova ni kontrakcija, zadrzali su je na patologiji.
puno vas je sviju pozdravila i zaduzila me da redovno izvjestavam, javljace se user posted image

ja sam joj rekla samo polako, sve ce biti ok, da je sve pozdravljamo i drzimo fige user posted image

ako joj bude ko meni eto bebe oko ponoci user posted image

Neposredna veza do poruke: 760
10.8.2015 14:54:51   
ladyblue RR
rose, taman mislim na tebe i hocu da ti saljem poruku da vidim u koja si doba. I rekoh odoh na rr da vidim ima li je i je li u 1 ili 2 komada.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 761
10.8.2015 14:55:22   
rose

IZVORNA PORUKA: *nur*

Uf žene drage ja sam se zadeverala oko kolica gledali smo malo inako imamo neki uži izbor i to:
1.Graco Evo (kod njih mi se ne sviđa što ovdje kod nas imaju samo u crnoj boji, i korpe su im jako skupe. Prednost je što imaju nulti položaj.
2. PerPerego Book ( super su ali su i preskupa)
3. ABC desing 3tec ili Cobra ( ta su mi najljepša i cjenovno najbolja ali im je mana što sportsko sjedište nema nulti položaj, e sada s obzirom da mi je termin krajem novembra aBd onda bi bebu trebala vozati u košari prvih šest mjeseci i to sve do maja, a sada da li ce bebi da se svidi tako dugo da bude u košari)

Dajte vi iskusne žene svoje prijedloge, najgore mi je taj nulti položaj , odnosno da li kupiti kolica sa košarom ili samo kolica koja imaju nulti položaj.

moja jr podignuta sa cca 4,5-5 mjeseci...nije joj se vise lezalo

(odgovor članu *nur*)
Neposredna veza do poruke: 762
10.8.2015 14:58:28   
rose

IZVORNA PORUKA: ladyblue

rose, taman mislim na tebe i hocu da ti saljem poruku da vidim u koja si doba. I rekoh odoh na rr da vidim ima li je i je li u 1 ili 2 komada.

jos smo 2 u 1 user posted image termin je u petak a imam osjecaj da cu prebaciti mada me slomi naka zgaravica i mucnina ima dva dana user posted image

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 763
10.8.2015 15:04:43   
ladyblue RR

IZVORNA PORUKA: rose

jos smo 2 u 1 user posted image termin je u petak a imam osjecaj da cu prebaciti mada me slomi naka zgaravica i mucnina ima dva dana user posted image

Eh bicu u Sa onda. Dosta mi mora i guzve. Muntam mm da se vratimo.
N proplivala pa slomi.
A ti, znas sta ti je cinitiuser posted image
Sve smo to vec prosle samo neke eto hoce opet a neke ni u ludiluuser posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 764
10.8.2015 15:04:54   
rose
dobila sam 7 malih uputnica za kontrole da se nadje user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 765
10.8.2015 15:06:15   
rose

N proplivala pa slomi.
Sve smo to vec prosle samo neke eto hoce opet a neke ni u ludiluuser posted image

ja sam od pocetka htjela al nikako da se odlucim user posted image ...kako ti zavidim na tom moru

Neposredna veza do poruke: 766
10.8.2015 15:09:06   
ladyblue RR

N proplivala pa slomi.

ja sam od pocetka htjela al nikako da se odlucim user posted image ...kako ti zavidim na tom moru

zavidiš mi zato što ne možeš na more. ja sam dugo pa mi dosadilo. a idem u septembru sama u Bašku Vodu pa mi to zvuči mnogo zanimljivije od plivanja za N.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 767
10.8.2015 15:12:45   
rose
prosle godine ne odosmo em bilo ruzno vijeme em kad sam planirala godisnji odem u prag 15dana ,,,kontam ok ima slijedeca godina...shipak user posted image

Neposredna veza do poruke: 768
10.8.2015 15:20:09   
LieToMe RR

IZVORNA PORUKA: *nur*

Evo svo vrijeme googlam ali su razliciti stavovi?

ja evo proguglala, do duse samo slike gledala. sta ja znam, svak bira po sebi.
ja sam vec pisala o svojima cam-cortina (ova sto se carobno jutro odlucila da kupi) meni su ona predubra. cjenovno nisu najskuplja, ima i skupljih, da su poskupa jesu. e sad koliko para toliko i muzike. nama su prioritet bila da su komforna za dijete, da imaju velike tockove jer svaki dan moram preci preko tramvajskih sina. jezim se od malih tockica.
ujedno mi smo pravo aktivna porodica, stalno smo vikendima negdje tako da smo ih drndali po moru, po planinama, pravi off road user posted image user posted image
sto se tice korpe i to sam pisala. mi smo nasu prva 3 mjeseca transportovali u korpi i spavala nam je prva 2 mjeseca u korpi, bilo mi tako lakse. na velikom bracnom izmedju nas dvoje, spavala i L u korpi, podojim je i spustim, nisam morala ustajati.
sto se tice korpe ko korpe nije dugo u njoj vozana na kolicima. brzo smo je u AS koja ujedno ide i na kolica.
sto se tice nultug polozaja na sportskom dijelu, nama je bio izrazito bitan jer smo vikendima kao sto rekoh cesto na planine, na vikendice drzi nedaj... ona recimo popodne prespava u udobnosti svojih kolica.
zato kazem sve zavisi od afiniteta, onog sto ti zaista zelis od kolica kao i finansijskih mogucnosti.

(odgovor članu *nur*)
Neposredna veza do poruke: 769
10.8.2015 15:26:25   
LieToMe RR
e evo i ovcica user posted image user posted image user posted image

podloga na komodi
user posted image

user posted image

najbolji je bio mm koji malo prije rece pa eto nije toliko ni lose, isto pampers ovcica user posted image user posted image

a evo i lezaljke

user posted image
user posted image
user posted image

mi smo uparili pa kako god user posted image to sto je u sobi sve bez-ciklama nema veze. i krevet je bez user posted image samo ovcica remeti harmoniju i sklad i bode moje oci user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 770
10.8.2015 15:34:10   
rose
strpi se 10-ak mjeseci ...nakon tog perioda ce ti prerasti i ljulju i podlogu user posted image

Neposredna veza do poruke: 771
10.8.2015 15:38:31   
araj

e evo i ovcica user posted image user posted image user posted image

podloga na komodi
user posted image

user posted image

najbolji je bio mm koji malo prije rece pa eto nije toliko ni lose, isto pampers ovcica user posted image user posted image

a evo i lezaljke

user posted image
user posted image
user posted image

mi smo uparili pa kako god user posted image to sto je u sobi sve bez-ciklama nema veze. i krevet je bez user posted image samo ovcica remeti harmoniju i sklad i bode moje oci user posted image

Ja ne znam sta si toliko zakukala. Al Boga mi, meni interesatno izgleda. Bas za bebaca. Ja sam po tvom savjetu, kupila komodu i podlogu cvrstu koju sam stavila na komodu. Al mene strah posto nije fix.za komodu, da mi dijete nedo BOg ne padne :( Sta ti kazes? Kako da postavim slike? Da Vam pokazem kako je kod mene.

Neposredna veza do poruke: 772
10.8.2015 15:40:08   
LieToMe RR

strpi se 10-ak mjeseci ...nakon tog perioda ce ti prerasti i ljulju i podlogu user posted image

ma ja, sta je 10 mjeseci user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 773
10.8.2015 15:43:53   
LieToMe RR
araj nema te sta biti strah u pocetku. nama je ovoj istoj komodi bila podloga koja nema tvrdo dno ko ova. do duse ja nakon 2 mjeseca nisam L smjela ni treptaj oka ostaviti samu jer se okretala uveliko.
ali uvijek prije presvlacenja pripremim sta mi treba i sve stavim da mi je na ruku.
ova sad podloga je tvrda pa moze i na krevet bracni, na krevetic, na trpezarijski sto ma svugdje.

sto se tice uploada slika napravi profil na nekoj stranici za upload i udri po slikama user posted image

(odgovor članu araj)
Neposredna veza do poruke: 774
10.8.2015 15:50:16   
ninuska
Ltm..super je..sve je spremno...samo se jos cura ceka user posted image . Kako je malena?
[nur/b] sve zavisi gdje zivis..ja sam imala kolica na tri tocka i ona su za bebu super udobna. Prelazis preko rupa, a beba i ne osjeti. To je sve bilo fino dok sam kod mame na Malti. Medjutim, ja zivim malo uzbrdo i tu je bio problem. Sici i popeti se. Tako da sam kasnije opet kupila na 4 tocka koja su bila dosta laganija.

< Poruku je uredio ninuska -- 10.8.2015 15:53:22 >

Neposredna veza do poruke: 775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *