Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 7.8.2015 17:04:19
blue moon
Ispadala se kiša, ništa osvježilo nije. ja otvorila prozor u nadi da ću osjetiti onu svježinu ali ništa, isto je kao i prije kiše, još sad kad krene ispravat.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 7.8.2015 17:06:37
rose
moja saja i ja smo imale najzabavnije penjanje po potocima tople kisnice ikad!!!! malo smo sacekale u granapu da smanji padanje a onda krenule u avanturu penjanja uz brdo preko potoka kisnice.....predobro...topla voda, obje u sandalama i trofrtaljnim hlacama ,,,samo smo gore imale jekne/vjetrovke
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 7.8.2015 18:45:30
Leptiri
Evo i mene citam ja,citam al nista upamtila nisam, inace to me muci untrudnoci ne pamtim duze od 10min valjda mi se pamcenje vrati poslije poroda .
Zapamtila sam da imamo dosta zenica sa kontrole, i da su sve hvala Bogu dobro prosle i da su dobri i brisevi, i bebe i mame...i sve
Vidim imamo i prijavljenje
Hvala vam za cestitke vezano za mm je odusevljen, umalo nije zakasnio jutros na posao koliko se sav smeokafusam mu sasula u casu za kafu za auto pa je ponio na posao . Sta li ce sa njega biti poslije mog poroda kad je sad ovakav . Ja cijeli dan skitam, opet nista neobicno za mene, kupila sam i trudnicke carape, jedne za hladnije jedne za toplije dane. Kaze mi muz ti dok sve to sto hoces nadjes i kupis ti ces se taman i poroditi . Sve u svemu, idem da se tusiram i ponovno skitanje , sutra mi je muz slobodan tako da cu pokusati da sta organizujemo na svjezem zraku . P.s. Moj se stomo izgleda dobro vidi, danas u radnji seka pita imate li strample za trudnice, a teta u radnji odmah se okrenu i meni kaze bolje ti je broj vece za zimu, pitam se samo kako je znala da je meni
< Poruku je uredio Leptiri -- 7.8.2015 18:46:02 >
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 7.8.2015 20:14:53
ziel
Leptiri kakve su to trudnicke carape? Mene jucer na poslu jedna pacijentica pita znam li sta nosim, ja rekoh, kazu da je djecak, a ona : PA VIDI SE DA JE DJECAK. Ona ima 3 sina pa kaze prije su joj znali pospremiti po kuci kao i ona a u zadnje vrijeme nece, samo operu sudje pa se malo smijale
Odoh i ja s mm malo na sladoled, obukla sam se i evo znojim se dok njega cekam da se spremi
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 7.8.2015 22:51:48
rose
IZVORNA PORUKA: ziel
Leptiri kakve su to trudnicke carape? Mene jucer na poslu jedna pacijentica pita znam li sta nosim, ja rekoh, kazu da je djecak, a ona : PA VIDI SE DA JE DJECAK. Ona ima 3 sina pa kaze prije su joj znali pospremiti po kuci kao i ona a u zadnje vrijeme nece, samo operu sudje pa se malo smijale
Odoh i ja s mm malo na sladoled, obukla sam se i evo znojim se dok njega cekam da se spremi
to su strample s prosirenim strukom da smjestis pupu ja to nisam kupovala...nosila sam najlonke ili grilonke plitko ispod stomaka...ili bi ih cak prorezala..svakako nisu s guze spadale jer su ih drzale pantole ili helanke a novembar bio topao
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 7.8.2015 22:59:20
ninuska
IZVORNA PORUKA: rose
to su strample s prosirenim strukom da smjestis pupu ja to nisam kupovala...nosila sam najlonke ili grilonke plitko ispod stomaka...ili bi ih cak prorezala..svakako nisu s guze spadale jer su ih drzale pantole ili helanke a novembar bio topao
Nisam ni ja . Ali sam rodila u septembru, pa nije bilo potrebe. Znam da je rodica prije nekoliko godina trazila i bas je bio los izbor. Ma helanke zakon. Mogu umjesto grilonki. Ja imam helanke bas kao deblje grilonke i dole kratke carapice. Super..
Mi sad dodjosmo. Bili u onoj basti ispred importane-a sa kumom i njegovom curicom. Svratih i u lidex. Kakvih stvarcica imac . Kupih mal9j farmerke/helanke. Prostepane na koljenima. Bas mi se svidjele
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 7.8.2015 23:05:24
LieToMe RR
IZVORNA PORUKA: ninuska
Nisam ni ja . Ali sam rodila u septembru, pa nije bilo potrebe. Znam da je rodica prije nekoliko godina trazila i bas je bio los izbor. Ma helanke zakon. Mogu umjesto grilonki. Ja imam helanke bas kao deblje grilonke i dole kratke carapice. Super..
Mi sad dodjosmo. Bili u onoj basti ispred importane-a sa kumom i njegovom curicom. Svratih i u lidex. Kakvih stvarcica imac . Kupih mal9j farmerke/helanke. Prostepane na koljenima. Bas mi se svidjele
ja kad citam ovu temu ko neutralac pitam se kako sam prvu trudnocu iznjela ja se u januaru porodila i nisam kupovala te carape, nisam cak imala tad ni trudnicke helanke kupila zimske crne pantalone (malo deblje) i to nosala. zimska jakna, dokoljenke i cizme i vozi misko
nama bili gosti, dok sam oprala sudje... bilo nam divno, curice se igrale, mi se ispricali... sutra u skitnju, kod sveki, pa do grada, navece na sijelo kod brata... standardan vikend
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 7.8.2015 23:08:52
ziel
Aha pa kao sto kazes Rose mogu i najlonke posluziti kad se spuste ispod pupka, ja sad da cujem za te trudnicke stvarno... a nesto sam kontala kao sto si i ti helanke i haljinu neku ono kao dzemper dugi, kad budem izlazila iz bolnice u novembru bice hladno i na noge ona cizme buce haha bicu ko tenkic jer sam ja niska i debela ali eto sve bude pa prodje pa i trudnoca ce
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 7.8.2015 23:10:41
ninuska
Ma nisu ovo trudnicke helanke. Obicne, ali materijal bas kao kod grilonki. A, imam dosta trudnickih stvari..jos u prvoj trudnoci mi.prijateljica iz Londona poslala. Nosim jedino sorc i jucer prvi put obukla suknju. Ostalo stoji. Oblacim svoje majice. Suknje su rastezljive pa ih navucem. I mi cemo ujutro kod sveki. Tamo cemo i nociti
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 7.8.2015 23:14:23
LieToMe RR
Ma nisu ovo trudnicke helanke. Obicne, ali materijal bas kao kod grilonki. A, imam dosta trudnickih stvari..jos u prvoj trudnoci mi.prijateljica iz Londona poslala. Nosim jedino sorc i jucer prvi put obukla suknju. Ostalo stoji. Oblacim svoje majice. Suknje su rastezljive pa ih navucem. I mi cemo ujutro kod sveki. Tamo cemo i nociti
ama bona ja se nadovezala na tebe ali vise se odnosilo na leptira... meni vala bile predobre i pompeine od 100 dena broj vece. super mi stajale. mada nije bilo hladno puno pa sam cesto znala bez strampli. samo dokoljenice i cizme. nisam suknje nosala, ponekad neku haljinu
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 7.8.2015 23:14:47
rose
Aha pa kao sto kazes Rose mogu i najlonke posluziti kad se spuste ispod pupka, ja sad da cujem za te trudnicke stvarno... a nesto sam kontala kao sto si i ti helanke i haljinu neku ono kao dzemper dugi, kad budem izlazila iz bolnice u novembru bice hladno i na noge ona cizme buce haha bicu ko tenkic jer sam ja niska 160 ali eto sve bude pa prodje pa i trudnoca ce
ja nosila helnake i dugu haljinu materijal kao dzemper, kratke carape i gojzerice...umjesto jakne moj ogromni duks i sal jer je bilo toplo ne treba puno stvari kupovati...ja sam ovaj put pola trudnoce bila u svojim farmerkama...trenuztno nosim kapri hlace iz prosle trudnoce...onda ih nosila u periodu kad sma bila 6-7 mjesec sad sam 8-9 ...nije mi guzica nesto puno porasla...ista sam ko prije 5 godina ...znaci ono sto sad kupis...sacuvaj obavezno za drugi put...lako je dokupiti
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 7.8.2015 23:15:35
rose
ja sam u ovoj trudnoci kupila trudnicke helanke...a u prosloj nosila obicne..jos su u zvotu
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 7.8.2015 23:18:41
LieToMe RR
ja sam u ovoj trudnoci kupila trudnicke helanke...a u prosloj nosila obicne..jos su u zvotu
isto zivota mi. u prvoj nosila svoje helanke u ovoj kupila. imam i trenerku i pantalone iz prve sad sam samo kupila lijepe fensi uske za posla. mada sam do maja nosila suknje i sve svoje sto generalno nosim na posao
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 7.8.2015 23:34:17
ziel
Aha pa kao sto kazes Rose mogu i najlonke posluziti kad se spuste ispod pupka, ja sad da cujem za te trudnicke stvarno... a nesto sam kontala kao sto si i ti helanke i haljinu neku ono kao dzemper dugi, kad budem izlazila iz bolnice u novembru bice hladno i na noge ona cizme buce haha bicu ko tenkic jer sam ja niska 160 ali eto sve bude pa prodje pa i trudnoca ce
ja nosila helnake i dugu haljinu materijal kao dzemper, kratke carape i gojzerice...umjesto jakne moj ogromni duks i sal jer je bilo toplo ne treba puno stvari kupovati...ja sam ovaj put pola trudnoce bila u svojim farmerkama...trenuztno nosim kapri hlace iz prosle trudnoce...onda ih nosila u periodu kad sma bila 6-7 mjesec sad sam 8-9 ...nije mi guzica nesto puno porasla...ista sam ko prije 5 godina ...znaci ono sto sad kupis...sacuvaj obavezno za drugi put...lako je dokupiti
Upravu si...sacuvacu pa posluzice i za dr.trudnocu aBd
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 8.8.2015 3:52:59
*pcelica*
Vec sam dva sata budna Probudila se da odem uvc i nisam mogla opet da zaspim. Na tvu nista nema zanimljivo. Ubih se od dosade. Kud nemam nista ni za popeglati Sad zamislite koliko mi je dosadno kad bih ja peglala
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 8.8.2015 6:34:35
putujuca
Jutro tuto completo, mozda ste me i zaboravile otkad nisam pisala Da prijavim da sam rodila svog djecaka 1.8. i da je sve super hvala Bogu, zdravi pravi Porod ako ce se u satima izrazavati mogao bi se nazvati relativno brz, ali i pored toga sto je drugi mozda je cak bio i bolniji...ili intenzivniji.
Sta ima ovdje, ima li jos neko da se porodio da cestitam.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 8.8.2015 7:25:13
LieToMe RR
IZVORNA PORUKA: putujuca
Jutro tuto completo, mozda ste me i zaboravile otkad nisam pisala Da prijavim da sam rodila svog djecaka 1.8. i da je sve super hvala Bogu, zdravi pravi Porod ako ce se u satima izrazavati mogao bi se nazvati relativno brz, ali i pored toga sto je drugi mozda je cak bio i bolniji...ili intenzivniji.
Sta ima ovdje, ima li jos neko da se porodio da cestitam.
jutroooo i cestitam nek je malac ziv i zdrav a tebi zelim brz oporavak!
ti dobro urani ako me sjecanje dobro sluzi ti si nekad prije mene trebala uzivaj sa bebicom i navrati nam nekad
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 8.8.2015 7:29:54
LieToMe RR
IZVORNA PORUKA: *pcelica*
Vec sam dva sata budna Probudila se da odem uvc i nisam mogla opet da zaspim. Na tvu nista nema zanimljivo. Ubih se od dosade. Kud nemam nista ni za popeglati Sad zamislite koliko mi je dosadno kad bih ja peglala
ja u komadu sastavila. u 7 se probudila, evo gledam seriju sa mm. kasnije cu malu da budim, dorucak, spremanje, idemo kod sveki, pa u turneju... nemam za peglat, nemam nista za raditi (za divno cudo)
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 8.8.2015 7:36:20
ziel
Evo i mene isla u wc 3x u toku noci pa i maloprije i ne mogu vise zaspati...mm spava sigurno ce do 9 tako to on ja odoh skontati sta za dorucak, sinoc sam sataras jela sad bi opet mogla bas mi godi
Cestitamm Putujuca da se brzo oporavite i naviknete jedno na drugo