Carobno jutro -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (5.8.2015 8:41:35)
|
Jutro, Juce se ne stigoh javiti, losa sam cijeli dan bila. Samo sam virila da li ce se javiti LTM, rose i ove sto su bile na kontrolama. LTM, rekoh fino da neces ti jos, imas ti nama jos svasta ovdje ispricatii prenijeti[sm=bravo.gif] Neka cure unutra jos. Lijepo joj je kod mame, jest da mama po svu noc cisti ali nema veze[sm=smiley36.gif] Oprostist cemo joj. [sm=smiley36.gif] Zeno draga jesi li ista spavala[sm=zmeden.gif] Pa danas ces biti ko zombi a juce ti takav dan bio, ludnica, te na posao, te na kontrole, te nosi briseve...moras se malo odmoriti[sm=smiley31.gif] rose, on tebe odgadja do poroda da te pregleda[sm=smiley36.gif] pandice i tebi se priblizilo[sm=smiley36.gif] ninushka, idi u to selo ali se nmoj kupati u bazenu, samo nogice malo umoci...ja ne bih..odmah bih sve baje sto postoje u bazenu pokupila i ponijela kuci sa sobom[sm=smiley36.gif] pcelice, procitah i za tatu da je imao jos jedan udar[sm=smiley13.gif] bas mi je zao. Nadam se da nije neki veliki bio i da ce biti dobro[sm=smiley31.gif] a za to pricanje i tracanje, ja nemam rijeci, vise me to ne sekira, nego direktno rijesi sa tim ljudima. Inace sam po prirodi jako direktna osoba, Istunu u oci govorim direktno, makar me to kostalo. Hiljadu puta me i kostalo do sada ali ja durgacije ne umijem. Trebala sam nekad presutiti neke stvari, meni bi lakse bilo ali jednostavno ne mogu, izleti [sm=smiley36.gif] Tako da ja to direktno rjesavam i jedino sto sam naucila je da se vise ne sekiram, osim ako nisu bas drage osobe u pitanju kada koristim tu metodu, oci u oci da se rijesi problem[sm=smiley36.gif] Uglavnom, nemoj se ti sekirati, imas bitnijih stvari da mislis na njih trenutno ziel, sretno na poslu[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|