minchis -> RE: bakterije u trudnoci kako ih se rijesiti (1.8.2013 23:19:16)
|
IZVORNA PORUKA: Almuccia Ja sam u prvom tromjesecu trudnoce isto imala grozne nalaze urina. Pila sam brusnicu u ogromnim kolicinama i nije mi bilo od neke pomoci. Samo mi je dodatno stvarala mucninu. Kasnije mi je jedan stari doktor rekao da bi se rijesila bjelancevina da pijem redovno domace kravlje mlijeko, nikako ono u tetrapaku. Cim sam ga poslusala bjelancevine su otisle pa pa. Sto se tice bakterija i ostalog tu mi je koristio Pancicev caj za bebe i trudnice, br. 85. Mnoge forumasice su mi ga preporucile i ja ga tebi sad rado preporucujem. Pila sam ga svaki dan po 2 solje. Zadnja dva nalaza su mi hB odlicna. Cak mi je doktorica rekla da odavno nije bolje nalaze kod trudnice vidjela. Sretno ti bilo i nadam se da ces se rijesiti svih problema. Hvala ti puno Almuccia na odgovoru i savjetima! Eto vidis, domace kravlje mlijeko imam uvijek pri ruci i povremeno ga uzimam sa pahuljicama, a sad cu poceti prakticirati i piti ga , bar casu-dvije na dan, samo moze pomoci i meni i [sm=duda.gif] A jedva cekam ultrazvuk sutra da vidim svoju mrvicu, samo nek mi je bebac ziv i zdrav, a protiv leukocita i bjelancevina cu se izboriti uz vas i vase savjete, a tu je i doktor koji ce mi sutra sigurno isto dati neke upute pa vam javim sta je rekao... Veliki pozdraaav, hvala jos jednom [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|