Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
sve pohvale ovom forumu.... postoji i hr.ringeraja ali ljudi moji ni približno ovako dobra i puna srdacnih ljudi... ćlan sam i tamo ali toliko im toga fali... tu sam se zbližila sa toliko sad meni jako dragih osoba da vam nemogu opisati i tako mi je žao kad vidim da se vi nalazite i okupljate na kavici a ja nemogu jel sam daleko...
ma samo vi meni ostanite tako dobri i NAJBOLJI....NEMA VAS SVJET.......
Meni praaavo nedostaju neke stare forumasice, ali opet mi je nasa RR the best Kakve su BH Bebe, ja jednom otisla, registrovala se, ali na tome je i ostalo, uvijek slobodno vrijeme provedem na RR, nikako da mi dosadi... Stvarno sta vi kazete za te "Bebe" ?
Šta se ima da kaže za "BH bebe" nego veliki za još jedan bosanskohercegovački forum. Nije važno gdje se ostavlja svoje vrijeme i komentar, važno je da - kao prvo, bude nam ugodno druženje, a kao drugo da ostavimo "kvalitetne " postove iza sebe.
Mnogo pozdrava za članove RR-a i BHB-a .
Sad primjetih da je mojoj Romali danas 1. godisnjica članstva na ringeraji Herka moja mila sretna ti godisnjica,jos dugo se tipkale,puno,puno kafa(pravih ne virtualnih) popile Eto,meni je ringeraja donjela divna prijateljstva ,sem sto se ovako druzimo,tjesimo,pomazemo jedne drugima,ponekad dolazimo i u sukobe misljenja,al sve je to ok.
< Poruku je uredio mamy RR -- 27.7.2009 19:13:53 >
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
Da drage moje i ja sam ponosna i sretna što sam žena i što sam dio naše rr zajednice. U vrlo teškim ali i u sretnim trenucima rr je uvijek tu i moje drage prijateljice,stoga sviju vas pozdravljam i ljubim i ne bi bilo loše da se jednog dana sve sastanemo( da nam dodju i dijasporke ) i proslavimo sto smo zene i članice rr portala, mozda bas na 8 mart
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.