Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ama ima mamy nego ako pocnem pisat sve dobre stvari koje se meni svidjaju opet ce neko nesto nac sto mu se nesvidja a ja spomenula nego bolje je ovako ukratko!
aqli eto bar nesto da dodam: moji su djecaci vec veliki pa necitam cesto ostale forume ima super informacija koje bi mi nile korisne prije jedno 3 god. ali hanume su mi super- tu imam drustvo koje inace nemam dosta vremena sam sama...hanume su mi zakon
Super je što ima raznovrsnih tema i što možeš naći sve što te interesuje....ako ne možeš onda imaš i koga da pitaš.... Naime nas HANUME sve......bravo za nas
Najviše mi se sviđati VI moje hanumice sa kojima mogu da podijelim i dobre i loše stvari u životu a da znam da me nećete ismijavati i da će te mi pomoći kojim savjetom i kojom lijepom rijeći....
hehhehehehe ako ako nisam uopšte znala da postoji ova tema, tek sam je danas skužila pa to što smo i danas ovdje, heh, to što sam do sada i sve do danas ovdje govori koliko mi se rr sviđa, uprkos pojedinim stvarima, pojedincima i sl., ali baš zarad nekih stvari, a posebno pojedinaca sam upravo još tu
osim što sm ponosna što sam i ja dio tako uspješne zajednice, drago mi je što je svijest žena na takvom nivou da se toliko zanimaju za sve te stvari vezane za djecu
Drago mi je prije svega što sam ovdje upoznala osobe koje mogu smatrati prijateljicama i da sa njima mogu podijeliti radost, tugu ali i brige te da kad god mi treba kakav savjet imam kome da se obratim. Zato bravo za NAS
Iako smo sve uglavnom mame, ili želimo to biti, ovaj forum nije 'ograničen' na teme majčinstva i trudnoće. Pošto provodim jako puno vremena kući s malom bebom, onda mi je RR razbibriga i dodir sa svijetom odraslih .
Najbolji forum za one koje žele postati mame, za one koje su na putu da to postanu, za one koje to već jesu........ ma najbolji forum za žene pa makar tu bile samo da steknu nova poznanstva ili malo promahalaju.
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.