|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli
18.7.2015 19:44:41   
ziel
IZVORNA PORUKA: *pcelica*

DD zene kako ste? Jeste li pretjerale s baklavamma i kolacima user posted image
Ziel draga bas su ti noge otecene. Cuvaj se i sto vise odmaraj user posted image Ja hB nisam ni u proslim trudnocama oticala a ni sad. Sva mi moja obuca moze. Sto se garderobe tice imam one ljetne leprsave haljinice koje se presjecaju ispod grudi pa se ispod sire i njih nosam. Samo sam sebi neki dan kupila isto na takav fazon dugu jer mi nijedna duga nije mogla. Imam tunikica i majica koje mi jos uvijek mogu, Imam pantole-helanke koje su pune elastina pa i njih najvise nosim i helanke. A nekad obucem i svoje prije trudnicke samo preko navucem pojas koji sam sasila da se ne vidi da ih ne mogu zakopcati user posted image
Ja sam nocas zaduzila vc i cijelu nooc sam provela u njemu. Ne znam sta mi se desilo ali me u dva sata probudio bol u stomaku i mucnina. Ali posto ja ne znam povratiti to su bile muke i to kakve. Na kraju sam proljev dobila. Elem cijelu noc sam bila na relaciji dnevna vc user posted image Juce stvarno nisam ni s cim pretjerivala. Od slatkog pojela samo jednu baklavu jednu bombicu i jednu rafaelo kuglicu. Ostale kolace sam izbjegavala da me ne bi mucila kiselina i opet nabelajim.user posted image

Bas te tunike sto imaju gumu ispod grudi i ja preferiram zbog stomke, mogu i meni majice, mada ih ima pa mi oskoce na stomaku pa ih ne mogu nositi, a i grudi mi narasle duplo cini mi se, pa sad i na grudima zateze... ali eto i ovo ce proci, sve je ovo dobro user posted image a dobro si to skontala za pojas preko pantola , moracu i ja nesto tako skuckati user posted image
Evo slika od neki dan, kad smo slavili rodjendan od ove male ljepotice
user posted image

< Poruku je uredio ziel -- 18.7.2015 19:49:38 >

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 1476
18.7.2015 21:14:07   
M.A.M.
Joj zene sto je meni juce i danas lose,pa nikako da se rashladim reko hitna ce me vozitiuser posted image ja sam juce spucala 2 baklave,danas nista,sutra nastavljamuser posted image ,ziel e bas si medena a i ta mala ljepotica u krilu

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1477
19.7.2015 0:05:48   
ninuska
Vece cure..ima li vrucine user posted image
Mi spakovani, stvari u autu i ujutro aBd put pod noge user posted image . Valjda ce dole biti lakse zbog vrucina user posted image .
pojavio mi se neki osip..na ledjima, s unutrasnje strane ruku i poneki na grudima, nogama i stomaku user posted image . Ne znam od cega je..al uzasno svrbi user posted image .
ziel, obje ste preslatke..a kako cure vole tetku..uhhh user posted image

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 1478
19.7.2015 0:56:01   
ziel
Hvala cure, a Ninuska voli ona tetku a i tetka nju user posted image skupa cemo na more i kupila sam nam puske na vodu da se prskamo hehe... a za osip ne znam user posted image valjda se javi neka iskusnija od mene. Sretan put

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1479
19.7.2015 8:11:32   
hexe

IZVORNA PORUKA: lala88

zdravo trudnjace moje, kako podnosite ove vrucnine? Prije svega Bajram Serif Mubarek Olsun svim clanicam islamske vjeroispovjesti, nadam se da niste pretjerale sa baklavom. Neko je pitao za iskustva sa poroda, pa vecinu sam rekla, poslata sam na UKC zbog manjka plodove vode, loseg CTG i beba se nije razvijala, moj dr je preporucio da se uradi hitni carski rez, medjutim na UKC se svi prave pemtni pa su me pregledali 100 puta, u toku jenodg dan po 2 aminoskopije, ultrazvukove, ctg itd. Htjeli su da odgode porod dok ne krene samo, ali nakon pregleda su ipak odlucili da se mora prekinuti trudnoca, rekli su da kupim pripidil gel, ali ni on nije pomogao bila sam otvorena mali prst. Navece mi je pukao vodenjak i smjestili su me u pripremnu sobu, medjutim cjelu noc se nisam nikako otvorila, grlic je bio 2,5 do ujutru je se skretio na 1cm, bebi je gurao i htio da izadje ali se grlic nije otvarao, pokusali su rukama da mi orvaraju grlic nije ni to pomoglo, na kraju je mm naso direktoricu i upoznao je sa mojim slucajem i malo drsko joj rekoa da ce nju licno traziti ako se meni i bebi sta desi, nakon toga me je ona pregledal i ukljuculi mi indukciju, medjutim ni indukcija nije pomogla pa me je poslala na CR. Na ranu mi nisu stavili dovoljno konaca pa mi se rana u jednom djelu jos nije sljubila. Cak neznam ko je uradio CR nikad mi dr koja ga je obavila nije dosla da kaze kako je sve proslo, ma uzas. U bolnici smo ostali duze jer je bebi poceo treci dan da povraca i odbijao je hranu, cak je bio malo i na infuziji, naredni dana je poceo jesti, ali je CRP skocio na 18 pa je primao antibiotike. Sestog dana smo izasli kuci i dobili sirup, a ja antibiotike i clexane. Sad se oporavljamo i mazimo. Na UKC mozete ponijeti jednokratni ves, uloske, ubruse, plazmu, sok, bombone, zvake, sve za licnu higjenu i peskir, pakovanje pampersa. Drage moje sretno vam na porodima zelim vam lagane i sto manje bolne porode, i da kad sam se sjetila svi su me cudno gledali i u nevjerici pitali da li uistinu zelim da muz prisustvuje, to im je narocito bilo cudno. Sve u svemu katastrofa.

user posted image uzas. Da sto prije zaboravis sve te traume i da bebi bude dobro.

Nista nije tako crno kao sto je nebo plavo.

(odgovor članu lala88)
Neposredna veza do poruke: 1480
19.7.2015 8:14:03   
Carobno jutro

JUtro zene,

Ja ne stioh ranije da se javim. Frka, trka na sve strane ova dva dana. Sve smo uspjeli obici, pa je danas odmor uglavnom. Svima koji slave, Bajram serif mubarek lsun i sve najbolje od srca, a one koje ne slve, bujrum na baklave i kolaceuser posted image

Upratih slatku ziel naslikici sa curicom jos sladjomuser posted image , divne ste bas bas. A noneuser posted image

Ninushka, ne znam ni ja za taj osip, da nije od vrucineuser posted image

Meni je moj dr sa Jezera zakazao kontrolu na Bajram u deset sati ujutrouser posted image Zamislite trke i frke kod nas u petakuser posted image Uglavnom,sve je superuser posted image . Cura se nije okrenula, poprecno lezi i imam osjecaj da se nece ni okrenuti do krajauser posted image

svim saljemouser posted image

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1481
19.7.2015 8:16:41   
Carobno jutro

Tek procitah od Lala ovo sto je napisalauser posted image Dragala, nadam seda ste sad dobr i da uzivate, bas ste se napatiliuser posted image

Je li se javljala mala curica, kako je njena princezauser posted image

(odgovor članu hexe)
Neposredna veza do poruke: 1482
19.7.2015 8:22:04   
hexe
Dobro jutro Carobno Jutro user posted image
a koja si sedmica? Moja se okrenula prosle sedmice tj u 30. Sinoc sam sanjala da sam se porodila i da su mene poslali kuci a bebu ostavili u bolnici. Isplakala se. Srecom samo san.
Lijep provod ovima sto idu na more.
Ninuska za osip da probas fenistil gel ili kamagel? Mislim da moze u trudnoci.

(odgovor članu Carobno jutro)
Neposredna veza do poruke: 1483
19.7.2015 8:33:54   
Carobno jutro

IZVORNA PORUKA: hexe

a koja si sedmica? Moja se okrenula prosle sedmice tj u 30. Sinoc sam sanjala da sam se porodila i da su mene poslali kuci a bebu ostavili u bolnici. Isplakala se. Srecom samo san.

31. sedmica sam. Iako dr kaze ima jos vremena, ja nesto sumnjam, a zasto sumnjam, ne znam ni samauser posted image Uglavnom, ide onda carski pa svejedno, samo nek' bude sve ok. To mi je bitno. Mrzim te ruzne snove, bas se nasekiram od nih, ali sto kazes bitno je da je sanuser posted image

(odgovor članu hexe)
Neposredna veza do poruke: 1484
19.7.2015 8:41:18   
LieToMe RR
Dobro jutro drage trudnice... ne znam odakle da pocnem...
ziel draga slatka si na slici i ono sto si kupila je preslatko. nadam se da se osjecas zadovoljnije, znam kako frustrira kad nemas sta obuci, tj kad mislis da nemas sta obuci user posted image
carobno jutro kod vas bas bilo veselo za Bajram user posted image ali, user posted image za kontrolu i ne brini, ima beba jos fore da se okrene...meni moj doktor rekao da ima dosta slucajeva kad se beba dan-dva prije poroda okrene, nije to nista neuobicajeno
lala88 tako mi je zao sto si se napatila, sto je sve tako dugo trajalo...zelim vam od srca brz oporavak, da sto prije zaboravis i uzivas sa svojom bebom!
M.A.M. ne pretjeruj sa tim baklavama da ti ne bih dosla pa te po guzi user posted image user posted image

ako sam koga zaboravila...ne zamjerite...ne mogu vise da sve pohvatam

mi smo juce cijeli dan bili kod svekrve, mm i ja trknuli da pokupujemo bajramske pokloncice. malena ulazila i izlazila iz bazena 5-6 puta , smorilo me njeno kupanje vise nego nju. naravno mama je morala sve to da poprati jer ni baka, deda, striko, tata ne presvlace i ne umotaju u peskir ko mama user posted image
e onda smo otisli u komsiluk, bili tacno do 12 (malena svirala pokret) user posted image
ja u medjuvreme uspjela samo da pustim masinu bijelog pa je povremeno obilazila. jutros se probudim u pola 6 pa pustim i masinu sarenog...evo sve se po balkonu susi.
danas idemo kod kume na Bajram (cjelodnevni izlet u kuci na periferiji Sarajeva). ovo moje dvoje jos spavaju, dala sam im fore do 9 user posted image planiram da krenemo najkasnije do pola 11, imamo nekih 20ak do 30ak min voznje pa dok se spakujemo, krenemo...da ugrabimo prije najvecih vrucina.

...od nakita je nosila jedino oči!
Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika
Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!

Neposredna veza do poruke: 1485
19.7.2015 8:43:58   
LieToMe RR

IZVORNA PORUKA: Carobno jutro

31. sedmica sam. Iako dr kaze ima jos vremena, ja nesto sumnjam, a zasto sumnjam, ne znam ni samauser posted image Uglavnom, ide onda carski pa svejedno, samo nek' bude sve ok. To mi je bitno. Mrzim te ruzne snove, bas se nasekiram od nih, ali sto kazes bitno je da je sanuser posted image

ma imas fore carobna, moze se beba jos okrenuti, moja od prilike u toj sedmici okrenula.
hexe znam kako snovi mogu da izlude, i ja sam jutros sanjala neke nebuloze

ninuska draga zelim vam sretan put, sto manje guzve na granici i lijep provod!!! uzivaj i odmori se.

Neposredna veza do poruke: 1486
19.7.2015 8:48:21   
LieToMe RR
e ja zaboravih da se pohvalim user posted image
ja maloprije zavrsila sa tusiranjem i na vagu kad sletila 1,5 kg user posted image
unatoc silnoj baklavi juce, sladoledu, rostilju... unatoc svemu slatkom ovih dana (juce doruckovak 4 palacinke sa eurokremom) ja sam sad na 97 kg user posted image sto znaci da sam u plusu 9 kg.
jos da prezivim tri-cetiri posjete i baklave i na konju sam user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1487
19.7.2015 8:53:49   
Carobno jutro

Ma pretpostavljam da ima jos fore. Sta cu joj jauser posted image Lijena je ocitouser posted image

LTM; kako smrsa molim teuser posted image Svaka cast, vjervatno vrucina i to tvoje mirovanjeuser posted image user posted image

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 1488
19.7.2015 9:01:33   
hexe

Ma pretpostavljam da ima jos fore. Sta cu joj jauser posted image Lijena je ocitouser posted image

LTM; kako smrsa molim teuser posted image Svaka cast, vjervatno vrucina i to tvoje mirovanjeuser posted image user posted image

Haha tacno "mirovanjem" je smrsala user posted image
ona ce se ako Bog da lako poroditi. To ce biti za pola sata user posted image

Neposredna veza do poruke: 1489
19.7.2015 9:04:23   
hexe
A carobno jutro mi smo onda u istoj sedmici. Kada je tebi termin?

(odgovor članu hexe)
Neposredna veza do poruke: 1490
19.7.2015 9:09:34   
hexe
Sad sam vidjela na listi. Tebi, ninuski i meni je bila vesela nova godina user posted image
i u prvoj trudnoci mi je bio isti termin i poslije poroda lezi nas 8 u sobi sa 8 beba a jedna sestra kaze " ovo su one sto su se j.... za novu godinu". A mi tek porodjene nije nam uopste bilo smijesno.

(odgovor članu hexe)
Neposredna veza do poruke: 1491
19.7.2015 10:08:23   
Carobno jutro

Sad sam vidjela na listi. Tebi, ninuski i meni je bila vesela nova godina user posted image
i u prvoj trudnoci mi je bio isti termin i poslije poroda lezi nas 8 u sobi sa 8 beba a jedna sestra kaze " ovo su one sto su se j.... za novu godinu". A mi tek porodjene nije nam uopste bilo smijesno.

user posted image user posted image Vjerujem da nije tadauser posted image Bas tako, nova godina vesela bi bas basuser posted image

(odgovor članu hexe)
Neposredna veza do poruke: 1492
19.7.2015 10:09:05   
mala curica

Tek procitah od Lala ovo sto je napisalauser posted image Dragala, nadam seda ste sad dobr i da uzivate, bas ste se napatiliuser posted image

Draga moja user posted image ona pita za moju princezu user posted image user posted image user posted image
Hvala ti sto pitas.
Moja princeza je jos u bolnici,svaki dan idem kod nje nosim joj mlijeko i da malo doji.
Ona se polahko oporavlja.Radili su joj snimak pluca nrma vise bakterija ali su pluca ostecena pa prate oporavak.
Nisam znala sta se tacno desilo......beba se ukakila u pl vodu i nagutala se takve vode.Doktori nam nisu htjeli prije reci dok se beba nije krenula oporavljati.

Nezz sta je bilo s Lala,idem par stranica unazad da procitam.

05.07.2015 rodila se moja sreca
08.05.2018 rodio se mali gospodin

Neposredna veza do poruke: 1493
19.7.2015 10:16:58   
putujuca
Dobro jutro i od mene:)

Carobno jutro drago mi je zbog uredne kontrole user posted image

Ltm, to se mi svi topimo na ovoj vrucini user posted image

mala curice, bas mi je zao malene...al bice dobro aBd user posted image

jao zamalo zaboravih da se nisam javljala za bajram nikako
Bajram mubarek olsunuser posted image

(odgovor članu mala curica)
Neposredna veza do poruke: 1494
19.7.2015 10:24:50   
mala curica

IZVORNA PORUKA: ninuska

Vece cure..ima li vrucine user posted image
Mi spakovani, stvari u autu i ujutro aBd put pod noge user posted image . Valjda ce dole biti lakse zbog vrucina user posted image .
pojavio mi se neki osip..na ledjima, s unutrasnje strane ruku i poneki na grudima, nogama i stomaku user posted image . Ne znam od cega je..al uzasno svrbi user posted image .
ziel, obje ste preslatke..a kako cure vole tetku..uhhh user posted image

Molim te odi doktoru za taj osip neka pogleda za svaki slucaj.
Pazi da ti se ne pojavi povecan pritisak i smetnje vida.....
Sretno cuvaj se.....

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1495
19.7.2015 10:31:21   
ziel

IZVORNA PORUKA: LieToMe

Dobro jutro drage trudnice... ne znam odakle da pocnem...
ziel draga slatka si na slici i ono sto si kupila je preslatko. nadam se da se osjecas zadovoljnije, znam kako frustrira kad nemas sta obuci, tj kad mislis da nemas sta obuci user posted image
carobno jutro kod vas bas bilo veselo za Bajram user posted image ali, user posted image za kontrolu i ne brini, ima beba jos fore da se okrene...meni moj doktor rekao da ima dosta slucajeva kad se beba dan-dva prije poroda okrene, nije to nista neuobicajeno
lala88 tako mi je zao sto si se napatila, sto je sve tako dugo trajalo...zelim vam od srca brz oporavak, da sto prije zaboravis i uzivas sa svojom bebom!
M.A.M. ne pretjeruj sa tim baklavama da ti ne bih dosla pa te po guzi user posted image user posted image

ako sam koga zaboravila...ne zamjerite...ne mogu vise da sve pohvatam

mi smo juce cijeli dan bili kod svekrve, mm i ja trknuli da pokupujemo bajramske pokloncice. malena ulazila i izlazila iz bazena 5-6 puta , smorilo me njeno kupanje vise nego nju. naravno mama je morala sve to da poprati jer ni baka, deda, striko, tata ne presvlace i ne umotaju u peskir ko mama user posted image
e onda smo otisli u komsiluk, bili tacno do 12 (malena svirala pokret) user posted image
ja u medjuvreme uspjela samo da pustim masinu bijelog pa je povremeno obilazila. jutros se probudim u pola 6 pa pustim i masinu sarenog...evo sve se po balkonu susi.
danas idemo kod kume na Bajram (cjelodnevni izlet u kuci na periferiji Sarajeva). ovo moje dvoje jos spavaju, dala sam im fore do 9 user posted image planiram da krenemo najkasnije do pola 11, imamo nekih 20ak do 30ak min voznje pa dok se spakujemo, krenemo...da ugrabimo prije najvecih vrucina.

Hvala LTM i Carobno Jutro na komplimentima user posted image
A LTM da znas da sam plakala Bgm, pa koje sam sve haljine probala, kud je vrucina, ja se znojim a oblacim, pa jedva sam skinula sa sebe user posted image A u moju obucu od prije trudnoce mogu stati samo prsti user posted image Ne vidim koliko su otekle none dok ne pokusam obuti neke cipele i sandale od prije...
Mala Curice sta ces draga, nisi mogla uticati na taj niz dogadjaja..drago mi je sto ide na bolje user posted image
Evo i ja doruckovala sa mm, lepinice, suhi sir s kajmakom i malo paprika, i napila se tecnosti, sad ne mogu da disem, moram malo po kuci poraditi, spakovati se, vcrs u 3:00 nakon ponoci putujemo user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 1496
19.7.2015 10:34:58   
Carobno jutro

IZVORNA PORUKA: mala curica

Draga moja user posted image ona pita za moju princezu user posted image user posted image user posted image
Hvala ti sto pitas.
Moja princeza je jos u bolnici,svaki dan idem kod nje nosim joj mlijeko i da malo doji.
Ona se polahko oporavlja.Radili su joj snimak pluca nrma vise bakterija ali su pluca ostecena pa prate oporavak.
Nisam znala sta se tacno desilo......beba se ukakila u pl vodu i nagutala se takve vode.Doktori nam nisu htjeli prije reci dok se beba nije krenula oporavljati.

user posted image m. curice, bit ce to super sve aBd, vidjet ces. Upravo imam slucaj u najblizoj okolini isti. Samo je u pitanju djecak. Pri porodu se naguato te vode u koju se pokakio pethodno, tzv mekonij i fasovao bakteriju. Pri prvom udahu kisika, desi se spazam pluca i zadrze ga u bolnici u inkubatoru. Antibiotici i onda oporavak, Bakterija se rijesila, otao jos par dana u bolnnici radi spazma pluca dok to laicki receno nisu propuhali i eno ga mashAllah divan nam jeuser posted image zdrav ko drijen. ima sada jedno 40 dana. Napreduje lijepo.user posted image

Neposredna veza do poruke: 1497
19.7.2015 11:15:04   
mala curica

IZVORNA PORUKA: mala curica

Hvala ti sto pitas.

user posted image m. curice, bit ce to super sve aBd, vidjet ces. Upravo imam slucaj u najblizoj okolini isti. Samo je u pitanju djecak. Pri porodu se naguato te vode u koju se pokakio pethodno, tzv mekonij i fasovao bakteriju. Pri prvom udahu kisika, desi se spazam pluca i zadrze ga u bolnici u inkubatoru. Antibiotici i onda oporavak, Bakterija se rijesila, otao jos par dana u bolnnici radi spazma pluca dok to laicki receno nisu propuhali i eno ga mashAllah divan nam jeuser posted image zdrav ko drijen. ima sada jedno 40 dana. Napreduje lijepo.user posted image

Hvala dragom Bogu da je sve proslo ok i da je djrcak dobro.Jako me raduje sto nisu ostale nikakve posljedice user posted image
Jako pozitivqn ishod istog slucaja kao kod MOJE KCERKE(moram to ponosno reci kad sam napikon to dozivjela)user posted image
Bravo za malog djecaka da je ziv i zdrav.....user posted image .....bravo za sve male ali vrlike borce user posted image
Neka su nam zivi i zdravi.
Mazi pupu punoooooo od teta m curice i cure moje.

Neposredna veza do poruke: 1498
19.7.2015 20:23:45   
ninuska
Imate mahanje s mora..evo lezim na terasi i uzivam...isli na Imotski pa nismo dugo cekali na granici, a kazu da je na ostalim granicnim prelazima haos. Na plazi je guzva..malo je reci...jedno na drugom..al sta cemo...morat cemo raniti u 7 da zauzmemo mjesto user posted image .
hvala cure na savjetima za osip..ne vjerujem da je od sunca..danas mi je ko bolje...svrbilo je ali kao da se povlaci..a imala kuci fenistil gel..nisam znala je li smiju trudnice user posted image
m curice da cura sto prije izadje iz bolnice aBd
lala draga, bas ste se napatili user posted image . Zao mi jeeee....
ltm user posted image za kilazu..ja cu do iti 10 kg za ovo par dana.sta smo grickalica i slatkisa kupili u lidl-u user posted image

< Poruku je uredio ninuska -- 19.7.2015 20:35:56 >

Neposredna veza do poruke: 1499
19.7.2015 20:33:41   
ninuska

user posted image user posted image Vjerujem da nije tadauser posted image Bas tako, nova godina vesela bi bas basuser posted image

Kod mene je bilo dva tri dana prije nove godine user posted image .
nemoj mi reci da ti je isti termin ko u prvoj trudnoci user posted image . I meni je user posted image . Mi smo, izgleda, aktivne oko nove godine user posted image .

Neposredna veza do poruke: 1500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *