rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (8.7.2015 14:14:13)
|
IZVORNA PORUKA: anitaa I meni je s prvom curom sletilo na porodu ravno 10 kg...dojila, pa nisam isla na neke restriktivne dijete, ali tih 80 i nesto nisam mogla prihvatiti, mada nisam bas plasila.narod ni s tom kilazom, valjda je sreca najbolji make up, sjecam se malenoj bilo par mjeseci, podojila je i hajde da malo se covjek makne iz kuce, ono ruzna zima bila 11 na 12.-u, elementarna nepogoda, i dogovorim se s prijateljicom da odemo u Holidej nekakav sajam hrane, i ova mi prijateljica tad bila singl, moje godiste, a tamo se mene svezao neki pa hajdemo reci malac, sigurno 7,8 godina mladi, ja se zezala vidio mamu u meni, mm -u presutih, mada sam naravno fino i korektno se ponasala, haha...zato kad je krenulo proljece, S. u kolicima, sleti jos 10 tako da nema frke s kilogramima... da...mi smo setali...a vracali se uz brdo...dalmatinsku...i bili smo slang i ja i mm [sm=smiley36.gif] nismo vozili nigdje jer smo u centru grada a nismo nesto od jasanja po planinama..tako da smo svugdje pjeske..a bit ce tako i sada...vozit cemo samo u kakanj kad idemo kod njegovih [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|