Sonja -> RE: Bebe 2009/2010 (19.7.2010 15:54:47)
|
IZVORNA PORUKA: Sonja IZVORNA PORUKA: škorpija sonja adin svašta izgleda priča, mi ni a ni b[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] e draga moja on stvarno puno prica za svoju dob..sta god ja kazem on ponovi i kad ponovo vidi to on kaze sta je izmedjuostalog zna sve clanove porodice hehe ,kuko, mauuu, jest ,vazi ,lizalo, hapa, papa ,hoce, nece ,adin ,papuce patike su mu papupe:) pupa ...a o pokazivanju sta je sta to sve zna i kad mu naredim da mi sta donese to obavezno zna.. i kad mu kazem da pokupi SVE izgacke u korpu bas ih sve pokupi, zna i koja je koja igracka ma da ne nabrajam jer znam da cu svasta zaboravit a i mene iznenadi kad sta kaze iznenada ja sve kontam ma ne zna on nista mali je a on ustvari sve razumije:))) pusa nasem Ajdinu i jadna ti kad on stane pricat jer djeca koja rano ne progovore kazu da namire odjednom[sm=smiley36.gif] i da dodam jos sto je poceo u zadnje vrijeme da sve imitira: hitnu , zvono, kako tata hrce[sm=smiley36.gif] kako djed kaslje[sm=smiley1.gif] kako se mama ljuti..to mi je najsmjesnije a kad mu kazem de zazmiri on bas jako otvori oci koliko god moze[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] kad vidi hljeb poludi uvijek ga moze jesti i samo govori heba i dajza(paradajiza:) i abuba(jabuka)[sm=jezicek.gif] sramota me bude kad mi pred nekim zavrati majicu i kaze sisa sisa[sm=smiley1.gif] usput i da cestitam rodjendanke i pozelim sve najbolje uh sto se ja napisa...sad me sramota[sm=smiley9.gif]
|
|
|
|