tajcika -> RE: Bebe 2009/2010 (17.6.2010 12:59:38)
|
evo drage moje da se i ja malo javim,trebat ce mi malo vremena da popamtim sve zenice i drage bebe al pokusat cu,prvo veliko hvala na dobrodoslici a drago mi je da se nastavi i druzenje sa ovim vec poznatim mamama,moj bebac evo spava na meni ma ove vrucine pa mi zao al eto sta cu kad tako najvise voli,inace je ovih dana malo nervozan pa kad mu ukljucim fen smiri se i zaspi,mama kaze da sam i ja isto tako radila,inace sad smo pohvatali neku rutinu,navece zaspi oko pola 10 i spava do 3,(jutros se propudio u pola4)jede i nastavi spavati do 6,onda budenje,pricanje,presvlacenje i oko pola 8 opet rucki i zaspi e po danu je otprilike sat -dva budan i tako onda spava nekad po pola sata a nekad sat vremena,uglavnom je dobro sto je najbitnije hapi,pije kamilicu,... lilix pusti svijet njemu nikad ugoditi,cuvaj ti nasu Berinicu i ugadaj joj kako ona voli Leena zao mi je sto te to tako sada oli i nadam se da ce brzo prestati,Esmica dobro delfin cestitamo Ademu 1mj. on je nas najveci decko,a te bubuljice mislim da su od znoja Aida ma nesekiraj se meni moja mama vec odavno govori da ja odem psihologu jer garant imam ppdepresiju ,Erol je sto kaze Sulty nekako nasa prva beba koju smo s tobom ocekivali zajedno i masallah presladak je Sulty kako si ti sada,jel malo popustilo,Vegica slusa to sto ne hapi ko i sve bebe vruce joj merjem nadam se da ce sve biti ok,to je sigurno neka viroza mada te u potpunosti razumijem kad citas nalaze sve je tako strasno marincii bit ce sve ok idacha,zoe,bambi,felix,Dzenana,mala,mya,dadada,hanady,srculence,megi, apotekarka,dafri,Aisa...uh nadam se da sam vas bar malo upoznala veliki [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley31.gif[/image] vama i bebicama i samo da jos upitam zna li iko sta nam je bilo sa naticom
|
|
|
|