samedi -> RE: Bebe 2009/2010 (15.6.2010 21:28:57)
|
Evo i menee jupii! Pozdrav svima na ovoj temi,jest mi drago,konacno mahaluse opet na okupu :-). Da se predstavim mamicama koje me ne znaju. Prije tacno 41 dan rodila se moja princeza,2850 teska i 51 duga. Nakon mjesec dana dobila je 350gr i doktor mi je predlozio Ad,sto sam odbila. Bilo je tu svega i svacega u vezi dojenja,da ne duzim sad,vec 7 dana pijemo samo Ad. I vec vidim promjene,zdrava je,mirna,vesela i bucnula je malo,u cetvrtak idemo opet doktoru pa cemo provjeriti stanje. Zenice moje "stare" jesam se pozelila ispricati s vama,bas mi je drago da se sad i ja mogu ukljuciti u razgovore s vama! Imamo nekih privatnih problema,ali najvaznije je da je Nejra dobro i da napreduje. Vrucinu dobro podnosi,ali ja njoj nikad ne stavljam kapicu,uvijek se oznoji ko da ispod tusa izadje tako da sam odustala od kapica da su ne znam kolko slatke. Nismo jos primili vakcinu. Da se i ja pohvalim,dobili smo kolica i As Graco Ultima+ na poklon i super sam zadovoljna kolicima(malo su poteska) dok mh je As malo cudna,nije skroz lezeci polozaj pa uvijek strahujem kad stavim N.u nju. Evo je sad je zaspala,nakon uzasne ture grceva. Valjda ce se sad smiriti. Joj imam 1000 pitanja za vas,al polako,zasad je dosta od mene. Veeeliki pozzz svima!
|
|
|
|