aida. -> RE: Bebe 2009/2010 (7.6.2010 12:58:09)
|
Evo nas, dosli... Moj momcina za svoja 2 mjeseca, tri sedmice i tri dana ima 6800g a rodjen je sa 3850 [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ja se shebala, pitam dr.jel to puno za njegovo doba kaze on nije, s obzirom da ga dojim i da je krupan rodjen...kaze ovakvi obrazi mogu bit samo od majcinog mlijeka [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] uglavnom, presluso ga je sve je super, radili smo UZV kukova i to je super ali ja sam od pocetka primjetila kako on nekad "ukrsti" oci, doduse kad nesto gleda izbliza (a valjda svi mi tako) ali ja sam to ipak rekla dr. i kazem da u zadnje vrijeme puuuuno rijedje to radi nego ranije ali kaze to ne bi smjelo da se desava te nam je dao uputnicu za tuzlu, neuropedijatru... pa sam se ja malo nasekirala... mada mi je rekao da to ne mora nista da znaci ali je bolje da se na vrijeme to pregleda... Uzeo dr. (da vidi hocel napravit tako sasioke oci) nekog sarenog cukicu i mase Erolu pred ocima a ovaj se kocene od smijeha... [sm=smiley36.gif] malo sam se prepala, ali rece mi jos jedna zena u cekaoni i da je njena curica tako radila i reko dr. da ide za Tz, medjutim sve je bilo dobro i ovi se pukli smijat za sta sve kao salju djecu... nadam se da je sve ok jer on to bas rijetko sad radi, ni dr. nije uspio da vidi iako mu je do nosa igracku priblizio [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] izvinjavam se na dugackom postu...[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|