|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  915 916 [917] 918 919   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
5.6.2010 8:28:13   
rose 87
jutro,mi smo rano ustali,bas smo se nadali suncu danas ali evo opet kisauser posted image
Benji cestitamo rodjendan sve najbolje u zivotu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
idacha ja hB nisam imala problema sa dojenjem jos su mi bradavice bile uvucene  ali nam je teta u skoli za trudnice pokazala kako da ih masiramo,da ih izvucemo i mazala sam ih kremom,to sve u  user posted image mj.user posted image ,ovo pisem jer ce mozda pomoci nekome ko se jos nije porodio...moja kuma,jetrva,dobra prijateljica sve su prosle kroz to,znam da je tesko i bolno ali eto one su uspjele,ja nebih davala obicno mlijeko ali ti znas najbolje...saljem ti veliki user posted image user posted image user posted image da se sto prije oporavis i da uspijes dojiti svoju bebicu

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 22901
5.6.2010 8:35:02   
Mya_81 RR
Idacha, trebala si ovo postaviti tamo na temi o dojenju...prebacit će postove ionako pa da ne radimo dupli posao moderatoru...evo ti link teme....tamo ima puno postova i možda nadješ neki odgovor dok ti neko drugi ne odgovori...ja nažolost oko dojenja nisam najadekvatnija osoba da ti pomognem user posted image Mi smo imali sličnih problema, ali sam ja zbog svih pritisaka i depresije odustala user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 22902
5.6.2010 8:48:05   
mala86
jutro svima
joj opet kisa,pa najavili su suncano user posted image user posted image user posted image user posted image
kod mene noc prosla uz cesta,ma precesta budjenja,nekad mi se cini manje od satauser posted image ,ali ja nekako smatram dobro dok ga ne moram nosat u 2-3 sata ujutro po kuci,ovo se sve nekako prevazidje

eno ga sad pajki!otvorio mu se apetit hvala Bogu,cak i nakon cikenja trazi hranu(a ima mlijeka dovoljno,juce mi cak procurilo kroz maicu,zamalo se ne osramoti pred gostimauser posted image )!juce smo kasice jeli 4 puta(manje kolicine,ali cesce),i cak sam ga napolju morala dojit

joj bjesna sam na svekija u vezi Leona,ali o tome na nekoj drugoj temi,legla sam bijesna,evo i probudila se user posted image user posted image user posted image user posted image

veliki user posted image za mame i bebice

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 22903
5.6.2010 8:49:25   
Hanady RR
idacha upravo sam tvoj post prenijela na temu Problemi sa dojenjem...
Molim sve forumšice da eventualnu sugestiju kako da naša forumašica riješi problem daju na navedenoj tei jer tako će njoj biti lakše da prati a i neke druge mame koje budu imale isti i sličan problem će moći naći lakše adekvatan savjet.
LPuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 22904
5.6.2010 8:50:03   
bebana27
hvala vam svima na lijepim cestitkama
mama je jako ponosna na svog sina
i naravno cestitamo malom Dinu sunetluk nadam se da ce sve super proci i naravno 9 mjeseci
ostalim bebicama koje slave svoje male rodjendane sve najbolje od nas
pusaaaaaaaaaaa

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

Neposredna veza do poruke: 22905
5.6.2010 8:51:52   
Mya_81 RR
Jooooooooooooj, Hanady, ti si srce user posted image

Odmah si mi pala na pamet gdje si da prebaciš post...ma, jesi mi brza user posted image Pilić mali danas dolazi doma, a torta ti je ekstra...e, hajde da sad čujemo komentare neke tamo user posted image user posted image

Benjamineeeeeeeeee, sretan rodjendan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 22906
5.6.2010 9:18:37   
Hanady RR
user posted image user posted image user posted image

tetka je fol spavala...tetka uopšte nije spavala...tetka ne može da dočeka 12 sati...tetka je fuul cool ...tetka ima podočanjake al tetka je sretnauser posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 22907
5.6.2010 9:26:42   
Anoniman
Nije nas odavno bilo i vjerujem da smo propustili rodjendane,zubice,korake i ostale nestaslukeuser posted image yato cestitamo sve od jednomuser posted image user posted image user posted image user posted image Mi smo dobro i jos ne hodamo Noa je prava ljencinauser posted image  ljubimo vas sve i naravno sretan rodjendan Benjaminuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

noaa i njena krofnicauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 22908
5.6.2010 9:28:06   
Hanady RR
noa mila mojauser posted image user posted image user posted image
šta se desilo sa tvojim zvjezdicamauser posted image

e da si nedostajala jesi...
hvala za PP...družeuser posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22909
5.6.2010 9:32:06   
Anoniman
dobro jutro i ovo kisno jutro... user posted image user posted image user posted image  pa hoce li ovo sunce ikad granuti ??? al hajd necemo jadikovati sabahilunder... user posted image user posted image user posted image user posted image

prvo cestitamo nasoj drugarici Deniz mali rodjendan, da nam bude zdrava i ziva puno godina i vesela... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Benji smo cestitali na pravoj temi, al evo i ovdje sretnooooooo Bendziiiiiiiiiii... user posted image user posted image user posted image user posted image

Hanady, tetkice kako se drzis??? mi smo se malo ufurali ko uhvatili smo neki tempo... pupamo se svaku noc, a tetkica se forila sto ona pupa bebaru... user posted image user posted image user posted image user posted image

bebana, kako si ti draga, jeli te popustila nahlada, kako nam je drugar???

idacha, nisam imala takvih problema pa stvarno ne bih ti znala kazati sta ti je ciniti, ali se iskreno nadam da ces ubrzo rijesiti problem... ljubi nam druga...

sve ostale zenice i bebice kako ste nam, zelimo vam ugodan dan i lijepo druzenje...

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 22910
5.6.2010 9:44:42   
Anoniman
Sretan 1. rodjendan B.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 22911
5.6.2010 9:47:43   
Amelaa RR
 SRETAN 1.rodjendan od srca sve najbolje...user posted image

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22912
5.6.2010 9:52:14   
Anoniman
jutroo
Sretan Prvi Rodjendan Benjiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mi smo sinoc imali dosta budjenja.A.zaspo oko 22.30 prenesem ga u krevet oko 2 se budi plakajuci ajd gladan znam.Stavim ga pored sebe aj reko jos 5min.da odkunjam pa cu ustat mene zanese san i do 4 spavali kod mene opet.Oko 4 ustenem napravim flasu jede prenesem ga u krevet on place ja nista pricam mu da nemoze,lec kod mene da mu je tu lijepo on kmeci al lopovskiuser posted image Dajem cucu on,baca ja opet dajem on baca od huje,milujem ga cupa me sta veli pusti meuser posted image
Usuti,ja legnem on mene izviruje iza ograde mene susa boliuser posted image zao mi ga on me gledi.Ja se ko fol pravim da spavam.Poceon pjevat vristat sve od muke sto,je u krevetuuser posted image Ugasim svjetlo oko 5 jer sat se vrtio od 4 znaci
On gledi,gledi vidi nema fajde cujem zjeva i zaspa.
I do 8 spavao probudi se plakajuci gldana nahranim ga i do 9 spavali.
Uspjela sam polako ga odvikajem sta cu,sve mi gore ako popustim jer jbg.i ja se navikajem na njega kao i on ....Pa,ce i meni posle biti teze.....
Kod,nas tmurno kisa pa gdje je nestalo to sunce

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 22913
5.6.2010 10:00:23   
Anoniman
srculence,cestitamo D.sunecenje user posted image user posted image user posted image user posted image Kako,nam je od jutros cunica mala user posted image
Ljubimo ga punoo
Bambi,mila kako si mi kako tvoji pilici slusaju ljubim ih user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 22914
5.6.2010 10:02:34   
idacha
Hanadi, mila, hvala na prebacivanju posta, mozda neko bude mogao pomoci, mada nije porblem samo u dojenju, zato sam ovjde postavila pitanje..
za dojenje sam se, kao sto kazem, nekako snasla, izmuzavam pa mu dajem, i za sada ide nekako,.. na kraju krajeva, pomirila sam se sa tim da ga necu moci dugp dojiti, jer kad mi sada ponestaje mlijeka, kako ce tek biti kad jos malo ojaca, a meni samo jedna sika aktivna, i to hoce-nece..
veci je meni porblem neprihvatanje ostale hrane... uh... valjda se nekako rijesi.. sad sam se iuzmuzla skoro do krvi.. jedva 60ml.. user posted image user posted image user posted image user posted image
hvala u svakom slucaju..
veliki poljubac za sve..
Benji  happy B-day!!!!!!! da ih jos mnogo mnogo proslavi u zdravlju i veselju sa svojim najmilijim..

amelice, bambi, feliy, mya, rose.... user posted image user posted image user posted image

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22915
5.6.2010 10:06:28   
Srculence
Bebana 27 i Felix hvala na čestitkama.Jutros je ćundara bolje nego sinoć hB.Eno ga sad spava duša draga.Sinoć je bilo pravo burno do nekih 10 sati dok nije piškio(više puta).Jutros i kad piški samo malo zaskiči i to je to.Nadam se da će biti bolje svakim danom.
Velika pusa za sve bebe i mameuser posted image .

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22916
5.6.2010 10:08:39   
Srculence
Uh umalo da zaboravim Benjo sretan rođendan i sve naj boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu Srculence)
Neposredna veza do poruke: 22917
5.6.2010 10:14:22   
Mya_81 RR
Idacha, koju izdajalicu koristiš???

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Srculence)
Neposredna veza do poruke: 22918
5.6.2010 10:20:47   
idacha
aventovu koristim.. ona je stvarno super..

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

Neposredna veza do poruke: 22919
5.6.2010 11:21:22   
aida.
dobro jutro...user posted image
cestitamo male i veelike rodjendane user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mi smo sinoc lijepo spavali, samo se jednom budiliuser posted image user posted image
tajo nas nije htio budit na kaficu pa smo praaaavo odspavali user posted image
idacha vec sam ti pisala u pp ranije da nisam imala problema ali sam cula da obicno mlijeko niposto nije zdravo davati dojencetu, cak ni razblazeno, ali opet je najbolje da se posavjetujes sa dr. ja pisem ovdje da ne idem na temu o problemima u dojenju user posted image nece moderatori zamjerit user posted image
srculence vidjet ces da je jos koji put dok piski bit sve normalno... user posted image mi kad smo osunetili E. ja nisam smjela ni malo da segnem pelenu pa sam ga presvlacila svaki put kad je piskio, mokro dijete stalno bilo.. i kad smo otisli nakon 3 dana na kontrolu pitam ja sestru smijem li ja njemu sad stegnut malo pelenu da ne prolazi a ona zacudjeno gleda u mene kaue pa mogla si i do sad user posted image user posted image a mene bilo strah da jadnicka ne uvrijedim...
odo ja sad malo prosetat neka je hladno bar je stalo padat user posted image

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 22920
5.6.2010 11:35:33   
Sonja
sretan rodjendan Benji puno srece

pusa svim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 22921
5.6.2010 12:05:49   
Anoniman
moje dijete jako sada ustalo... jutros kad sam ja ustala on samo podojio i nastavio spavati... evo ga tek se probudio, a ja sve cekam ko na iglama, hocu da idemo kod mojih jer mi je mami rodjendan... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zelim vam ugodan dan

(odgovor članu Sonja)
  Neposredna veza do poruke: 22922
5.6.2010 12:08:06   
Anoniman
spavalica mala.Sretan Rodjendan mami bambi,da punooooo godina pozivi abd.sa svojom djecom i unucadiuser posted image user posted image
A.zaspo skoro,ja nastavila mu rucakuser posted image malo,poradila pa da vidim sta mi vi radite kad ustene A.nema komp.viseuser posted image
Joj,gledam bas van hladno vrijeme bezz da oce zrakniti sunce da idem vanuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 22923
5.6.2010 16:28:00   
Anoniman
A.dobio prolivuser posted image ......Imal sta posebno da se daje za to ili nema???Samo jednom od jutros posmatram ga i osluskuem jer me strah.Pa ako slucajno opet bude imao idem do apoeteke  da mi sta daju jest me strah nadam se da nece biti vise
Mozel od zubica biti proliv ???

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 22924
5.6.2010 16:35:31   
rose 87
feilx koliko znam moze od zubica da bude,moj E. je uvijek pred zubice imao rijedju stolicu...nama je ped. rekla njemu malo rize,bananu da mu dajemo,nemoj da se brines,ljubi druga nadamo se da nece vise biti user posted image user posted image user posted image

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  915 916 [917] 918 919   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  915 916 [917] 918 919   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *