aida. -> RE: Bebe 2009/2010 (1.6.2010 8:20:30)
|
Pa sta je ovo, samo ja uranila [sm=smiley36.gif] Ovaj lopovcic nije mi dao mira sinoc, 4 put se budio [sm=smiley29.gif][sm=smiley5.gif][sm=smiley29.gif] eno sad zaspo... uzela sam onaj gel za desne Calgel, pa mu masiram, iz usta ljeva voda [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] desna natekla pravo... [sm=smiley13.gif] bas mi zao sto ga muci..al eto, mora, proci ce i to... ja nesto nikakva..smori me ova kisa... odvratno vrijeme... Hanady [sm=smiley31.gif] za seku i da sve prodje aBd kako treba i sto prije [sm=smiley32.gif] Bambi [sm=smiley31.gif] i za snahu [sm=smiley32.gif] felix i ja cesto listam poruke kad sam bila u bolnici sto sam dobila... ehhh, srce ko kuca od radosti... bas vrijeme leti... ja kad sam otisla u bolnicu znao samo mm, nismo htjeli nikome govorit, e onda on da ne bi puko kaze mojoj seki... [sm=smiley36.gif] ona se probudila u 4 kad su mi trudovi krenuli iza sna je prenulo, sanjala kao da se ona poradja umjesto mene [sm=smiley22.gif] i nazvala mm u 8, a mi pola 8 otisli u bolnicu.. ustvari zvala mene ja se nisam javljala i nazvala njega da pita gdje sam i kaze sta je sanjala on se sje[sm=smiley35.gif].... Apotekarko da bude fina teta cuvalica [sm=smiley36.gif][sm=smiley32.gif][sm=smiley32.gif]
|
|
|
|