aida. -> RE: Bebe 2009/2010 (29.5.2010 11:04:24)
|
IZVORNA PORUKA: samedi Dobro jutro,mi smo ustali oko pola 10,a i to je rano s obzirom da je cijela noc bila isprekidana. Sinoc nas je kikica izmucila pravo,ruke su zabolile i mene i mm od nosanja,a ona ko fol zaspi dok je nosamo a cim je spustimo pocne plakati. A prduckanje je i kod nas stalno,ja se trudim da ne jedem grah i ostalo ali opet su grcevi strasni. Aida blago tebi pa momcic tako fino spava. Kod nas jos nema ustaljenog rasporeda spavanje-jedenje. Pozdravcic od nas dvije! bit ce aBd jos koji dan[sm=smiley2.gif] kod mene su samo 2 noci na pocetku bile tako "burne" i ista situacija, na rukama zaspi, spustimo ga-dreka, prdi, place... i posto sam mu pocela davati caj Plantex nema ih hB.... svaku noc sam mu do prije dva-tri dana davala, i to prije nego pocnu... i nema vise...sad mu i ne dajem, pa sinoc je prducko, ako bude opet, nastavit cu mu davati.. pa probaj, vidjet ces pomazel... a nikad ga takodjer nisam spustila da ne podrigne al dzaba kad je mali halapljivko, zgrahne cim sisu vidi i naguta se zraka [sm=smiley36.gif] sad se ko malo naucio fino sisat [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|