|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  884 885 [886] 887 888   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
19.5.2010 17:22:17   
Honey3
e zamislite dok ja ovdje mahalam izgori mi krompir i mrkava sto sam stavila Esmi da se kuha, hajd to a i serpica sva pocrnilauser posted image evo sam opet stavila da se kuha ali vas molim napomenite mi da mi opet ne izgoriuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 22126
19.5.2010 17:24:11   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: dadada

Mya...ljubim ti taj avatar preslatkiuser posted image  user posted image user posted image user posted image

Ma, neću s tobom da se družim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Više te uopće nema ovdje user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22127
19.5.2010 17:25:19   
Anoniman
eee da se pohvalimo sad ono pravo puzemouser posted image bas sam sretna punoooooo
Joj,kako pici user posted image ispocetka je isao al pomalo ko bojao se pustiti tj.krenuti malo dalje
Sada,se oslobodio stic ga nemozes
Jutros zapeo pod stoliceuser posted image
Dobili smo kavez al A.nije odusevljen znala samuser posted image ajd makar ce dobro doc kad trebam do wc.ili sta uraditi na brzaka

(odgovor članu Honey3)
  Neposredna veza do poruke: 22128
19.5.2010 17:26:26   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: zaha

e zamislite dok ja ovdje mahalam izgori mi krompir i mrkava sto sam stavila Esmi da se kuha, hajd to a i serpica sva pocrnilauser posted image evo sam opet stavila da se kuha ali vas molim napomenite mi da mi opet ne izgoriuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nije mi se jednom riza(sluz)prekuhala zbog rr.
pa sam dva puta znala ponovo kuhatiuser posted image

(odgovor članu Honey3)
  Neposredna veza do poruke: 22129
19.5.2010 17:31:38   
Honey3
bravo felix za Anela malog puzavcauser posted image user posted image user posted image mi jos ni blizu puzanja, ova moja mala lijenguzica samo se zna prevrtati to je sve od fizickih aktivnostiuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22130
19.5.2010 17:39:41   
Meri29
Zaha idi promjesaj krompir user posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 22131
19.5.2010 17:46:37   
Anoniman
zaha polako ,i kod nas je prvo islo to  prevrtanje ,pa puzenje ko kisna glista tj.krene pomalo pa stane
a sada uveliko puzi bas sam sretna a i on jeuser posted image

(odgovor članu Meri29)
  Neposredna veza do poruke: 22132
19.5.2010 17:51:46   
rose 87
user posted image felix cestitamo,vjerovatno ce ti sad biti lakse,manje ce ti biti po rukama,istrazivat ce malo
atakarka user posted image user posted image stvarno mi je zao malog i nadam se da ce brzo ozdraviti
moji momci spavaju a kad ustanu idemo hodati konacnoooo

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22133
19.5.2010 17:55:26   
dafri
user posted image user posted image za malog puzača,kao što rose reče  biće ti lakše
pazite na ručak ženeuser posted image user posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 22134
19.5.2010 18:00:37   
mala86
pozz cure evo ja cekam muzica da dodje s posla,pa uletila malo

joj moj puzac danas lupio glavom o pod,malo plako,ali se smirio!
i glupa mama ga danas ustinula sa siperkom-kad sam mu zakopcavala,ima crvenouser posted image user posted image user posted image user posted image ,ali sta cu kad se otima neda,a curi iz usta

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 22135
19.5.2010 18:08:31   
Honey3
evo beba je ruckila, hvala vam sto ste mi napomenuleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 22136
19.5.2010 18:43:43   
Anoniman
hvala vam svimauser posted image
A.se raspavo pravouser posted image usto bi ja ga raskomoti skinu carape mazila ga on zaspa ponovo.Ja ga samo prenijela u krevet
Uh galamit ce me mm.kad dodje otisao kod prijatelja rece zar si dopustila da jos spavauser posted image a zao mi ga budit sta cu znam da ce derneceiti veceras do 11 al boze moj

(odgovor članu Honey3)
  Neposredna veza do poruke: 22137
19.5.2010 18:55:48   
Mya_81 RR
Malom Leončeku želimo sretan mali roćkas user posted image user posted image user posted image user posted image

I bravo za našeg milog Anelka user posted image user posted image user posted image user posted image

Eh, i kod mene je u kuhinji svašta nešto gorilo zbog RR...sva sreća sve šerpe su na broju user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22138
19.5.2010 19:40:35   
škorpija
čestitamo i mi anleku puzačuuser posted image user posted image user posted image

mia novi avatar je pre pre meden, ajdin sve ovako user posted image user posted image user posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 22139
19.5.2010 20:14:11   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: škorpija
mia novi avatar je pre pre meden, ajdin sve ovako user posted image user posted image user posted image

Nama fali ovaj medeni avatar...poželimo ga puno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 22140
19.5.2010 20:23:03   
Anoniman
ej,skorpija bas sam skoro mislila na tebe user posted image reko  sad cu bas da napisem koje mi osobe fale neko mi suplje bez tebe ozbiljno kad vidim javila si seuser posted image user posted image user posted image
ljubi druga sigurno slusa dok nista nepises

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 22141
19.5.2010 21:38:02   
Anoniman
a joj sto me rastuzi to za Atarku i Faruka... hej pile malo... nadam se da ce mu biti ubrzo bolje i da ce sve biti u redu... saljemo im puno user posted image user posted image user posted image user posted image  za brzo ozdravljenje...

mi bili na sijelu evo tek dosli, malo da virnem i odoh se zavaliti sa djecom u sobu... Ermin je nervozan uzasno, svrbe ga desni uzasno... joj da hoce izbiti vise taj zubic...

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 22142
19.5.2010 21:43:43   
Meri29
Uh Bambi i ja cekam kad ce vise izbiti taj zubic... a kao da ce nam to nesto promijeniti, poslije prvog dolazi drugi, pa treci ... user posted image sve iste muke, ali zaklela bih se da je Majdi malo lakse sada kako ima onu ogrlicu od cilibara user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22143
19.5.2010 21:46:01   
marinčii
ja tek pročita to za ,malenog Faruka baš mi je žao,nadam se da će sve biti uredu i da će što prije biti svojoj kući,Atarka drži se i čuvaj na prijateljauser posted image user posted image user posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 22144
19.5.2010 21:48:53   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Faruka...da nam sto prije ozdravi i da se mama sto manje sekirauser posted image user posted image user posted image

cestitam puzu Anelku user posted image user posted image user posted image user posted image

i maloj mali rodjendanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bambino...kako Sabince??

Mya bona tu sam ja...nem se ljutiti na meneuser posted image user posted image user posted image user posted image ja preletim sve postove od kako ovo moje cudo hodauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 22145
19.5.2010 21:50:36   
de_de
Pozdrav od Kene i njegove umorne mame.
Bas smo se pozelili malo druziti sa vama, ali nemamo vremena.
Cestitamo sve rodjendane, prve korake, rijeci, zubice.....
Mi smo se preksinoc od 3 do 5 ujutro igrali. MM i ja ko zombiji, a Keno se smije i hoce da ga se nosa. Inace zubici nas izmucise, a jos ih nema na vidiku.
Ljubimo sve drugove i drugariceuser posted image user posted image user posted image

Keno mamino zlato
22.11.2009.

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 22146
19.5.2010 22:09:51   
iv@ncica
pozdravljamo  mame...cestitamo  sve  propustenouser posted image user posted image
malo smo  u  guzvi  i strci stalno...nema  vise  ko  prije  kad  se  nije  radilo.
imamo  jednu  losu  i  jednu  dobru  vijest user posted image
Evo  andrtej mi  jutros  poceo  kasljucati....opetuser posted image ,  toliko  su  udara  po  obrazimna  i  rukicama  gnajvi  obtaze  i  desni  i  ne da  vidjeti  zube..ali  mi se  cini  da  su  3-jke  krenule, ako  cak  jedna  nije  malo  i  izbila..kad  popodne  vidim  nervoza  i  kenjkanje...i  veceras  ga  okupala,  kad  poslije   turauser posted image ,  oko  37,5...nadam  se  da  nece  nocas  gore..jer  sam  totalno  iscrpljena  od  njegovog  nespavanja  i  buđenja   po  noci, evo  13,5  mjeseci  neprospavanihuser posted image ..i  pred  zoru  on  zaspe..a  ja  za  malo  na posaouser posted image user posted image user posted image ..uhhhh...pa  nas  sad  ceka  opet  napeta noc...
jeli  moguce  da  je  kasljucanje  od  bala  od  zubica  koje  on  guta..slabo  sta  on  vani  izbacuje, nije  bas  balava  beba?

ima jedna  dobra...napokon  su  mami  nalazi  stigli,  nakon  toliko vremena  i  tumor  je ,  ali  nije  rak..dakle  nije  zlocudno,  tako  da  trenutno  nece  nista  poduzimati..vec  u  slucaju  rasta i  ostalih  nekih  simptoma  koje  ce  pratiti.user posted image ,  eto  barem  nesto i  dobro user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22147
19.5.2010 22:41:10   
Anoniman
ivancice...hvala bogu da je sa mamom sve okuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a Andreuska ce ozdraviti, nemoj se sekiratiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 22148
19.5.2010 22:52:43   
Apotekarka
Najprije ivancice drago mi je zbog tvoje mame,neka i lijepih vijestii,Boze samo zdravlja...
Atarka drzi nam se bit ce to ok sreca pa ste ipak na vrijeme otisli...
E sad ja ne znam da li da se zalim ili hvalim
Antonio je jutros imao jednu kasastu stolicu i vise ne,znaci stanjhe sto se tice proljeva ok...
Nocas se budio 100 put zubici...Danas nikako nije spavao ustvari pola sata...Kad sam ga odnijela place,ruke u ustima,ustaje,zove..pokusam ga uljuljati vidim nerovozan,pospan nije uspjelo,legnem s njim opet nista,mm s njim lezao nista,cjeli dan je samo na rukama u hodalicu nec,da sjedi nece,nista nece samo da se nosa...ajd reko zubici ga zezaju a i bio bolestan...E vecerad pospan opet ista scen ko od danas polace,nece dudu,dize se,ja ga hranim mlijekom 100 puta i on prikunjao ubacim dudu sakrijem se iza krevetca,kad gospodin opet ustaje na koljenima,drzi se za ogradicu gleda prema vratima,pa nam u krevet pa po sobi i narabno opet plac,i na kraju sam vise ispizdila ostavila ga da place i mm ga jedva,jedva uspavao...Toliko je zeznut da je i pedijatrica rekla da je pravi ljutko,sigurno na mamuuser posted image ,sto stariji to gori,da mu hoce i ti zubici narasti vise muce oni njega pravo a on koristi i nas malo pa nas zeza...ali nas je sta ces muuser posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22149
19.5.2010 22:55:07   
anidla
ivancice, nek su nalazi tvoje mame onakvi kakvim ste htjeli da budu, to je najbitnije....a sincina ce ozdraviti brzo user posted image

atarka mi se danas javljala, maleni Faruk nije plakao kad se probudio, kaze samo je gledao okolo a ona ga nosala...nije smjela da ga doji jedno vrijeme, ali sad je sve pod kontrolom...nada se da bi mogli kuci za neka dva-tri dana....user posted image sve vas je pozdravila user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  884 885 [886] 887 888   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  884 885 [886] 887 888   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *