|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  883 884 [885] 886 887   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
19.5.2010 9:42:59   
mala86
mya nema sunca,ali nema ni kise napokon!joj bas mi je dosadila!kisnu navlaku u kolica za svaki slucaj,dobro ga ususkat i idem vani

a to za budjenje-i moj se nekad zna probudit tako,ja kontam gladan hoce jesti,kad stanem iznad krevetica sav sretan,mase i rukicama i nogicama,i tek zaspe kad mene skroz razbudi

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 22101
19.5.2010 9:43:13   
rose 87
jutro,mi smo jutros do 8 spavali,sat vise nego inace pa smo se naspavali,ali jos uvijek imamo scene placa oko 2 navecer neznam sta mu je,prvo se dobro isplace pa zaspiuser posted image
bambi ti vec stavljas malog u hodalicu,nadamo se da je danas dobro dusa draga
Antoniu zelimo da sto prije nikne taj zubic i da ga ne muci toliko
mala86 cestitamo mali rodjendanuser posted image user posted image user posted image evo malo poklona
ostale punoooo pozdravljamouser posted image user posted image user posted image

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 22102
19.5.2010 10:58:17   
mala86
ja se spremam vani,a nemam pojma sta da malom obucem?ovo je valjda prvi put da sam u dilemi!cini mi se hladno,da dekica nece biti dovoljna a opet u 5 mjesecu da stavim zimsku navlaku blesavo mi!
obukla sam mu stramplice,trenerkicu,gore duks,maicu,bodi,ali mi se bas cini hladno,a on ce sjedit?????!!!

Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 22103
19.5.2010 11:06:38   
Anoniman
Dobro jutro i od nas... mi smo se hvala Bogu naspavali pravo... Nane zaspao sinoc u 22 h dojio oko 1,30 i tek jutros u 7... malo se mazili i opet zaspao oko 8 pa do 10... medenjak moj... ustali i pijemo kafu ja i mm a on u svojoj stolici i nesto mumlja nesto prica... ja brzo kameru i snimim ga... video je za skrivene kamere... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kod nas nema jos sunca, ali je puno svjetlije nego inace i ne pada kisa sto je najbitnije...

rose, da, ja stavljam Ermina u hodalicu od 3-eg mjeseca, doduse samo po par minuta, a ovih dana i malo duze, npr. 10-ak do 15 minuta...

umal da zaboravim, cestitamo mali rodjendan i mi.. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Bambi09 -- 19.5.2010 11:07:25 >

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 22104
19.5.2010 11:37:39   
mojbebac
sve sto mogu da kazem je da se smrzoh ...... ja ne znam sta je ovo ..... uh

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22105
19.5.2010 11:39:53   
Anoniman
bambi,mila kako se svidja malenom hodauser posted image jel je skonto.I kod mene je jetrva malenu stavljala od 5mjes. u hodalicu bas sam i snimke gledala smjesna je pravo.
Ljubimo pametnicu maminu

(odgovor članu mojbebac)
  Neposredna veza do poruke: 22106
19.5.2010 11:50:19   
rose 87
nama hoce rodica kupiti malom hodalicu,a neznam kako ce je prihvatiti,pa se iznenadila kad vidim da je drug vec koristi jer su vrsnjaci,user posted image za njega
jojjjj meni dosadno vise u kuci,a zima napolju nemogu ga izvesti iako ne pada kisa

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22107
19.5.2010 11:55:12   
dafri
dančić,
mala čestitamo mali rođendanuser posted image user posted image user posted image
kod nas je sunceuser posted image user posted image user posted image već smo bili u jednoj šetnjici,sad spava a kad se probudi odosmo opetuser posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 22108
19.5.2010 12:07:59   
anidla
oooOOOooo, kod nas je jutro pocelo od 3 jutros...opet vriska,plac...i tako do 5 ujutro kad je kakio, pa ga hajd peri, presvlaci, nahrani...i onda smo spavali do pola 8....ma uzas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zvala sam danas Dom zdravlja, jos nisu dosle vakcine za hepatitis ali mi cemo svejedno kad se Noa probudi otici na kontrolu, krajnje je vrijeme da nas izvagaju i izmjere, poslusaju pluca i pregladju grlo...mala kontrola nije na odmet...

Meri, cekam lijepe vijesti, Noa bi se obradovao, jer bi guza mogla da uziva i da rahat puze unazad a da se mama ne boji da ce uadariti glavom od laminat user posted image

Cestitamo mali rodjendan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 22109
19.5.2010 12:24:42   
Anoniman
Mya...ljubim ti taj avatar preslatkiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anidla)
  Neposredna veza do poruke: 22110
19.5.2010 12:58:27   
mala86
mi smo stigli iz setnjice,napokon smo uspjeli otic na pijacu po svjeze voce i povrce,do dm-a!sunce se cas pojavi,pa zadje,ma uzas!
joj na sred pijace me napade neka luda baba da jesam li ja normalna "ovako hladno"a ja njega izvela napolje!
haloooo to je moje dijete,ako se razboli ja cu bit kriva,ja cu skakat oko njega....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22111
19.5.2010 13:00:58   
aida.

IZVORNA PORUKA: mala86

mi smo stigli iz setnjice,napokon smo uspjeli otic na pijacu po svjeze voce i povrce,do dm-a!sunce se cas pojavi,pa zadje,ma uzas!
joj na sred pijace me napade neka luda baba da jesam li ja normalna "ovako hladno"a ja njega izvela napolje!
haloooo to je moje dijete,ako se razboli ja cu bit kriva,ja cu skakat oko njega....

tako neki dan dok je bilo jos sunca vani user posted image ja sa sekom i malim ulazim u supermarket a neka babetina vani napade mene kako cu dijete na sunce iznijet, jesam li normalna user posted image user posted image user posted image hahhahha....... ja njoj rekoh, gospodjo djete treba na sunce izvoditi, uostalom i da ne treba moje je i radit cu sta hocu... a ona meni broji kako je ona desetero odhranila a ja djete njoj govorim user posted image user posted image user posted image svakakvih budala...

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 22112
19.5.2010 13:08:14   
mala86
ma ludjaci neki!on meni hvala Bogu jos nikad nije bio bolestan,vhunac je bio nosic smrcav,ostalo nista,ja jos ne znam sta je temperatura,a danas napunio 8 mjeseci,i onda ce meni neka babetina solit pamet

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 22113
19.5.2010 13:52:23   
Anoniman
felix ma nema on tu sta da konta hodalicu, to je samo da osjeti da ima i drugi polozaj od lezeceg... user posted image user posted image user posted image user posted image  joj jesam luda, ja ga vec ucim "pozama" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ma skonto je da se odgurne unazad... ali jos ne umije naprijed... ali polahko, skontace kad bude vrijeme...

a sto se tice tih "babetina" uvijek ima neko ko ce da prigovori za ovo za ono... najbolje je takve osobe kliknuti na "ignore" i rahat... ja tako radim...

ja se bas naradih iznenada, ustala da operem sude, te pravo dok zategnuh te dok usisah, helem  ja izmakla sve pa svako cose usisala i prebrisala, a za dorucak pravila blitvu mora da me ona razradila... user posted image user posted image user posted image user posted image  sad nesto gledam zavjese... user posted image user posted image  a trebalo bi da budu user posted image user posted image  odoh i to uciniti... a prozore cu samo malo izbrisati... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 22114
19.5.2010 15:36:32   
*pcelica*
IZVORNA PORUKA: Bambi09

ja se bas naradih iznenada, ustala da operem sude, te pravo dok zategnuh te dok usisah, helem  ja izmakla sve pa svako cose usisala i prebrisala, a za dorucak pravila blitvu mora da me ona razradila... user posted image user posted image user posted image user posted image  sad nesto gledam zavjese... user posted image user posted image  a trebalo bi da budu user posted image user posted image  odoh i to uciniti... a prozore cu samo malo izbrisati... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A Bambi prepisujes jel user posted image Djeca mi danas hb puno bolje pa se ja naradila i sad se igramo mm je obecao da ce on praviti rucak kad dodje pa sad imam vremena da se igram sa svojim bebicama
Mala 86 cestitamo mali rodjendan user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22115
19.5.2010 15:52:09   
mala86
hvala svima na cestitkama za nas mali rodjendanuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 22116
19.5.2010 16:31:07   
anidla
evo nas user posted image

bili smo kod doktorice, Noa HB zdravo dijete...user posted image

Ima 7900 gr, dug 74 cm (za manje od dva mjeseca se udebljao 1.5 Kg i narastao 12 cm user posted image )
Primili smo samo jednu vakcinu, a onu za hepatitis nismo jer ih jos nema....pa moramo cekati....
Uglavnom, mama je sretna i prezadovoljna user posted image

Rekla nam je da pocnemo polako sa vjezbanjem odnosno ucenjem sjednja, po 5 minuta svaki dan...i da cvrstu hranu korak po korak uvodimo, da se nigdje ne zurimo...jos uvijek ne ukidati niti jedan obrok AD mlijeka....
rekla mi je da mu dam sljivu, breskvu...jer je mene to bunilo zbog kospa....

malo su nam testisi dignuti, ali spustaju se polako ali sigurno user posted image

e sad....danas sam i tuzna jer sam dobila poruku od nase drage forumasice atarke user posted image user posted image user posted image user posted image
naime, jucer je primjetila da Faruk place, ali bas kao da ga boli....vidjela je otecen testis sa crvenilom i kako je napisala bolan na dodir....otisli su na pedijatriju gdje je Faruk sinoc hitno operisan user posted image
bitno je da je sve uredu kako ona kaze i ja se nadam da ce se sto prije oporaviti i vratiti svojoj kuci...
user posted image user posted image user posted image user posted image za hrabricu Faruka i njegovu mamu user posted image user posted image user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 22117
19.5.2010 16:37:54   
Meri29
a joooj bas mi je zao, tako mali, a vec na operacijuuser posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 22118
19.5.2010 16:49:45   
aida.
bas mi je zao..... neka budu hrabri i da aBd sve prodje kako trebsauser posted image user posted image user posted image

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 22119
19.5.2010 16:52:50   
Anoniman
za malog druga da nam brzo ozdravi user posted image user posted image user posted image i mamicu takodje drzte se atarka.

(odgovor članu aida.)
  Neposredna veza do poruke: 22120
19.5.2010 17:00:39   
mala86
saljemo puno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za ozdravljenje malenog i punooooo  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22121
19.5.2010 17:01:25   
Honey3
dobar dan od nasuser posted image bebi evo spava vec 2h,isle smo malo u setnju napokon poslije nekoliko dana ali i danas je pohladno.......aaaj sta je to malom Faruku,bas mi je zao sto je tako mali morao na operaciju,nadam se da je sve ok...zelimo mu sto brzi i laksi oporavak a njegova mama da nam se ne sikirauser posted image mala86 cestitamo mali rodjendanuser posted image mi smo samo malo stariji od vasuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 22122
19.5.2010 17:07:32   
dafri
Atarka želimo da što prije dođete kući i da nam se drugar brzo oporaviuser posted image user posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 22123
19.5.2010 17:09:24   
Mya_81 RR
Jooooooj, naježila sam se Anidla.....ne mogu vjerovati da su prošli kroz to sve i da je pilić mali morao na hitnu operaciju...a, joooj, koliko su se nasekirali mogu misliti user posted image Atarki i njenom malom hrabrom dječaku želimo da što prije ozdrave i da sve ovo bude što prije iza njih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ako se čuješ s njom puno nam je pozdravi user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 22124
19.5.2010 17:18:02   
megi
user posted image user posted image user posted image user posted image za Atarku i njenog hraborg djecaka, da sto prije ozdrave

sretni mali rodjendani
mi smo juce malo skitali jeste da je ruzno vrijeme ali ne mozemo vise u kuci
a moja cura fakat voli kad je u guzvi jos ako ima djece njenoj sreci nigdje kraja, samo vristi gli djecu smije se
a cim je sama sa manom krene kenjkanje
ajde bar ce biti drustvena

nase spavanje necu ni komentarisati, nemamo se s cim pohvaliti, ali smo se navikli, samo se pitam kako cu funkcionisati na posluuser posted image user posted image

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 22125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  883 884 [885] 886 887   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  883 884 [885] 886 887   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *