Anoniman -> RE: Bebe 2009/2010 (18.5.2010 12:44:04)
|
Dobar dan drage nase mamice i [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/duda.gif[/image] mi smo imali malo neobicnu noc... Nane sinoc zaspao u 22 h kao i uvijek, da bi se oko 00 probudio s placom... malo ga pronosam i sve ok, zaspa ponovo... kad jutros oko 4,30 kad se budi inace da doji, ja ga uzmem kad on gori... ima penturu... te ga podojim i dam mu paracetamol... hvala Bogu spade pentura u roku od 15-ak minuta i zaspao je, ali ja vise nisam smjela zaspati... joj tacno je ono sto kazu koga jednom guja ujede i gustera se boji... tako sam sjedila kraj njega do skoro 7 sati, vidim miran i nema penture, te se i ja prevrnem i zaspim... probudili se svi u 9,25 hvala Bogu bez penture... ali slini i kise uzasno... sreca samo da kad god kihne pravo izbaci i slinice, ne ostaju unutra... eno ga sada spava, podojio i sad drinjca... a Sabina mi kaslje ko sivonja, jos se zali na grlo... eh nema vise sladoleda pa kud puklo nek pukne... briga me sto sva djeca jedu sladoled, ona vise nece kad joj je osjetljivo grlo... ma bice dobro... jesam se raskukala Boze sacuvaj... marincii, pa kako to opet te uhvatilo, zar se to moze pojaviti i nakon toliko mjeseci dojenja??? nadam se da ce biti bolje... mene malo lijeva dojka zaboli kad doji, ali to osjetim kao navalu mlijeka, jer uvijek mu dajem prvo desnu pa lijevu, tako da dok izvuce iz desne, u lijevoj nadodje da uvijek moram staviti siperic ili pelenu pamucnu da upija dok podoji desnu... to ko da cesmu otvoris... bebana mila, ma evo mene, al nekako nikako da se utrefimo zajedno na RR... kako nam je drug Ibrahim, sta radi??? Apotekarko, kako je drugar danas??? jeli stao proljev??? nadam se da je sve puno bolje...
|
|
|
|