|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  872 873 [874] 875 876   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
14.5.2010 8:26:55   
Anoniman
emina85

pozdravi mi je punooooooouser posted image i ljubi mi  user posted image !!!!
Pussa i vama takodje

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 21826
14.5.2010 8:31:46   
rose 87
i ja sam iz zenice,bas bi voljela popiti jednu kaficu ali danas sam sa mm,slobodan je i idemo hodati a mogli bi se dogovoriti nekada za tu kaficu svakako user posted image

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 21827
14.5.2010 8:31:55   
Mya_81 RR
Felix, mi se uvijek kupamo svaku večer prije spavanja....javi odmah šta je s nalazima, ali sigurno je sve dobro...i bravo za Anelka, pametnicu malu user posted image user posted image user posted image user posted image Samo neka tako i nastavi....mi i dalje imamo jedno noćno hranjenje,  a prije toga i poslije toga super spava i prezadovoljna sam, ali bih joj vrlo rado probala ukinuti to mlijeko pa sad ne znam user posted image Strah me user posted image user posted image user posted image

I mi planiramo u šetnjicu, a sad gledam vremensku prognozu i piše oblačno s kišom, a sad sunce i niti jednog oblaka user posted image user posted image user posted image user posted image Jooooooj, ja mislim da ovi na FTV nemaju pojma....

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21828
14.5.2010 8:42:59   
mala86
felix hocu pozdravit cu je!hvala

IZVORNA PORUKA: rose 87

i ja sam iz zenice,bas bi voljela popiti jednu kaficu ali danas sam sa mm,slobodan je i idemo hodati a mogli bi se dogovoriti nekada za tu kaficu svakako user posted image

mogle bi organizovati jednu zenicku kaficu?ja sam za

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 21829
14.5.2010 8:47:17   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: mala8'

IZVORNA PORUKA: rose 87

mogle bi organizovati jednu zenicku kaficu?ja sam za

I ja, i ja user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 21830
14.5.2010 8:53:53   
rose 87
hocemo li to na drugoj temi da nas nebi ko ruzio user posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 21831
14.5.2010 9:00:09   
mala86
ozivila staru temu  user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 21832
14.5.2010 9:01:47   
Anoniman
mya ima i A.jedno vecernje hranjenje ako jede oko 21.Budi se oko 3.jest i mozda opet kad ustane oko 8 popije jedno 150ml dostauser posted image
Hvala ti svakakako da  cu javitiuser posted image
Mi necemo nigdje ocu ga pupat smidiuser posted image .....
Zato sutra idem mami pa cemo setat ako bude lijep dan

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 21833
14.5.2010 9:03:47   
rose 87
IZVORNA PORUKA: mala8'

ozivila staru temu  user posted image user posted image user posted image

vidim vidim bas si brzauser posted image

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 21834
14.5.2010 9:06:10   
rose 87
IZVORNA PORUKA: felix

mya ima i A.jedno vecernje hranjenje ako jede oko 21.Budi se oko 3.jest i mozda opet kad ustane oko 8 popije jedno 150ml dostauser posted image
Hvala ti svakakako da  cu javitiuser posted image
Mi necemo nigdje ocu ga pupat smidiuser posted image .....
Zato sutra idem mami pa cemo setat ako bude lijep dan

joj mi imamo 5-6 budenja a prije je bilo 1 ili 2 puta ali kako su ga zubici mucili skroz se promijenio neznam desava li se to jos nekom i hoce li se vratiti na staro i kaaaaaaad user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21835
14.5.2010 9:51:27   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: felix
Nesto mislim da nije zato sto je muskouser posted image kontam da je curica mozda bi bio mirniji.Inace curice su njeznije i mirnije

draga moja felix, nisi ti upoznala moju Sabinu... hehehehe... ja mislim da ove zenice koje su je vidjele i upoznale, Boga su molile da ne bude zensko... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mi Nane kupamo uvijek pred spavanje... jer bolje spava... a i dijete se izmori i isprlja u toku dana, tako da kupanjac dodje kao 1 na 10...

gledaj zenicanki sto su se razmahalale jutros... hehehehe.... salim se malo... joj jesam i ja pozeljela zenicu... user posted image user posted image user posted image  mozda vam naletim jedan dan... hehhehe...

mi evo jutros fino probudili se oko 8 pa smo se valjali nakon dojenja sa sekom, pa smo napokon ustali... ali evo ovaj mali smradec vec "pjeva" da bi mogao opet abuba...
sinoc nas je Sabina malo bila trznula, u 1 sat slucajno je dohvatim po licu, dijete gori... aman... daj sirup odmah, sreca pa je reagovao u vrlo kratkom vremenu... sta joj je bilo samo ptice znaju... ostatak noci je fino spavala i nije bilo penture... dal je moguce da je vjetar jucer dohvatio??? user posted image user posted image user posted image  
opet nam je osvanuo poprilicno topal dan, sunce grije mada ima tonu malih oblacaka... ali to nas ne zaustavlja, samo dok ne pada, opet cemo u setnju...

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 21836
14.5.2010 10:50:35   
anidla
jutrooooo

evo da se samo malo javnemo pa ide mama za poslom dok Nonce spava user posted image

mislim da smo ga uspjeli uobrociti, jede svakih 5 sati, sto znaci da nam se nocu budi samo jednom da jede user posted image znaci bilo je do nas a ne do Nonija user posted image nista mu ne ostaje vise u flasici, popije bez problema 150 ml, a sinoc pred spavanje je popio cak 180 ml prvi put user posted image user posted image user posted image user posted image

u Sarajevu je uzasno vrijeme, a i za vikned ce biti a mi mislili malo do Zenice na vikendicu da peremo auto, ali daj Boze...

sutra je i ono neko desavanje na Vrelu Bosne, vrijeme ce sve pokvariti user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21837
14.5.2010 10:52:21   
anidla
aha, kupanje user posted image

mi smo Nonija do prije nekih 20-tak dana kupali svaku noc, ali vise ne...ipak je vec velika bebica, a i dermatolog nam je rekao da ga ne kupamo svaku noc...dobro kod nas je specificna situacija....sad ga kupamo, svaku 3 ili 4 noc...pred spavanje obavezno....preko dana ne praktikujemo jer nikad ne znamo gdje cemo zujati user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 21838
14.5.2010 11:03:08   
MinaMM
jutro zenice. evo i nas. ja uzela g.o. da malog osunetimo (to nam je danas) i prvo sto sam uradila je na RR ni dorucak ni nista. Uglavnom posla ima preko glave. A je opet nervozan, i opet nocu lose spava. MM je vidio da i druga donja jedinica je blizu da izbije pa je moguce da zbog toga nece opet da spava kako treba. A jos uvijek doji u toku noci. To nam se vratilo kako sam pocela da radim. I to je prve sedmice bilo tako da mi je bukvalno visio na (.) u toku noci. Sad je malko bolje. Jednom eventualno dva puta se probudi da dojki. Jao kisaaaaaaaaaaa.

16.11.2009. u 7:50 - nova sreca, nova ljubav

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 21839
14.5.2010 11:04:28   
Meri29
Joooj kazu mu muz i brat da sam razmazila Majdu, ma nigdje veze ali kako da im objasnim da mala beba trazi paznjeuser posted image Mozda se i ja tjesim, ali kontam ona je sad u razvoju, sve je zanima, kako da je ostavim u kreveticu da place, a pocne plakati kada joj dosade igracke. Onda je uzmem pa je nosam ili se igram sa njom, kada tata dode sa posla obraduje mu se i trazi da je i on uzme, meni to nije razmazeno nego ono bas bebece trazenje paznje.
Kako vi sa svojim bebicama, koliko ih pustite u kreveticu da budu, kada im dosade je li ih uzmete ili stauser posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 21840
14.5.2010 11:05:31   
Meri29
MinaMM sretnooouser posted image

Stigla sam 25.11.2009

(odgovor članu MinaMM)
Neposredna veza do poruke: 21841
14.5.2010 11:18:20   
nikita
jutro zene,

mina sretno, nadam se da ce biti sto bezbolnije kad se momak probudi...

sta je bebi ako odjednom neće da jede i ima zelenu stolicu user posted image  nije u pitanju moj maleni nego od prijateljice... on je na nadohrani i jede i cvrstu hranu vec mjesec dana, imamalo vise od 6 mj

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 21842
14.5.2010 11:55:00   
dafri
sretno mina
nikita da nisu zubići kad neće da papauser posted image a zelena stolica može biti na početku dohrane dok se bebi privikne

meri mi svoju odmah čim ustane uzimamo iz krevetića,nikada je nismo ostavljali,non stop se igramo sa njom,nema šanse da zaplače odmah izmišljamo nešto novo,dal je mazauser posted image user posted image hajde boga ti neće tako sto godina

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 21843
14.5.2010 12:00:27   
Meri29
e upravo i ja tako mislim user posted image ali ipak je lakse kada vidim da nas jos imauser posted image

Stigla sam 25.11.2009

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 21844
14.5.2010 12:05:09   
Atarka
Mi smo sad ruckali bananu sa riza/kukuruz pahuljicama. Nosic je jos uvijek slabo prohodan.user posted image Jucer smo izvukli dosta sekreta aspiratorom, moracu opet danas. Obavezno jedno-dvaput dnevno se lupi u glavu, koliko god ga cuvala, zvrkan je pravi i nema mira. Sve ga zanima i istrazuje, a ne boji se nicega jer ne zna. Ja sve idem za njim i cuvam mu glavu, ali opet se desi...
Meri, ja svog nekad i pustim da otplace, sta cu, ne mogu ga non-stop nositi.
Mina, sretno i da se sto prije zamladi.
I nama ce izgleda brzo druga jedinica izbiti.

30.09.2009

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 21845
14.5.2010 12:22:38   
Nejrica
Cao drage!
Evo i ja se nakanila da vas malo pozdravim...inace sam sva nikakva ovih dana,zaista ne znam sta mi je,jedva se vucem...

Mina sretno sa sunecenjem i da momak sto manje place.

Meri29,kazu da malo dijete ne mozes razmaziti i da je sva paznja koju mu  pruzas pozeljna...a nek prica ko sta hoce,ja svog Kerima stalno mazim,ljubim,skakiljam i on uziva,ponekad i sam trazi,dodje mi do nogu pa me grli i pruza ruke da ga uzmem,pa se beskonacno valjamo po krevetu i igramo.Ima momenata kad sam i stroga,ako nesto dira sto ne treba ili ako place od neke njegove huje...tad ga malo ignoreuser posted image ,ali vidi on sta se desava i brzo prestane s tim.

Ova tersanja u kolicima ili kad negdje idemo su izgleda kod svakoga...ne znam sta da se radi...ako neko skonta nek javi!user posted image

Anidla,kako je Noni...mislim kakvo je stanje sa derm.?Nadam se da ide na bolje ili da ga bar manje svrbi.I ja Kerima kupam svako treci dan,ali ako se tokom dana puno znoji,kupamo se nebitno za vrijeme...i uglavnom je sat prije spavanja.
Felix bravo za Anela...nadam se da ce to biti stalna rutina,pa da malo odmoris po noci!

Bambi
ljubi ljepoticu i momcinu i ugodna setnja (kod nas je kisauser posted image )!

Veliki decko 24.02.2009.
Mala mrva 06.06.2014.

Sad je to, to!

(odgovor članu Atarka)
Neposredna veza do poruke: 21846
14.5.2010 12:55:25   
marinčii
pozz i od nas za sve bebice i mame,mi smo noćas imali čudno noć dva puta se budio u plaču prije 10 h a zaspo u 8user posted image ,al jutros je odspavo do pola9 pa sam se stigla i naspavat,evo sad ga jedva uspavala stalno nešto kmeči i evo na naš ga krevet stavila krevetić koda mrziuser posted image slabo hoće u njemu spavat dosad je i htio bar po danu a evo danas neće,a neznam ni sama kako da to popravim..
minaMM sretno na sunetu,nadam se da će sve proći kako treba i da će nam momak biti hrabar i dobaruser posted image user posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Nejrica)
Neposredna veza do poruke: 21847
14.5.2010 13:11:17   
Nellica
Dan jutro, što već i od nas...

Moja vrdaprda se uspavala, vjerovatno joj kiša godi, a meni dobro došlo
da pretresem ormar, moj Bože tako puno stvari sam bacila na gornju policu hoću
li ikada više moći u to stati??user posted image

Htjele smo u skitnju po repromaterijal za otiske, mozda se i usudimo, pa ako počne
kiša navući ćemo kabanicu na kolica, inače ona obožava da se vozi i u kolicim i u autu,
stalno nešto razgleda priča i na kraju obično zaspe.

Kod nas je kupanje obavezno svaku večer predspavanje i to nam  je poseban ritual, red maženja,
red brčkanja, pa opet red maženja, oblačenje, dojenje i spavanje.

Mina sretno i da sve dobro prodje...
Meri samo ti mazi Majdu nemože to nikad biti puno, moja vrdara samo spava u  krevetiću,
a ona inače skoro nikad ne plače, stalno sam sa njom , mazim je , ljubim, nosam, valjamo se,
škakljivimo i iznad svega uživamo u tome....

5.12.2009.
28.04.2011. Mamina dva anđela!

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 21848
14.5.2010 14:01:12   
megi
pozz i od nas
mi smo ovih dana malo tuzni od mm umro rodjak, bas onako iznenada pa nas je sve malo streslo
ali adna je tu da nas sve razveseli,

mi onako po noci se jos uvijek budimo i nece ni cucu ni nista samo da doji, valjda ce proci,

a izvijanje je i kod nas prisutno, ajde nek se javi neko i kaze da ima nade za popravak, mene strah da se gdje ne udari jer kad se krene izvijati na kaucu ili na podu samo gledam kad ce glavom spucati
u kolicima je dobra dok se voi i razgelda, ali zato u autu joj dosadno buni se sto sjedi sto je svezana, uh

mi se kupamo kako kad nekad po danu, nekad predvece ali adna rijetko kad zaspi poslije toga, nju kupanje razbudi user posted image user posted image user posted image

gdje su nam ovi vrsnjaci, da pitam mame cega se one igraju sa djecom, ja po cijeli dan nesto izmisljam, red nekih lutkica, pa nekih loptica sto svone, pa red nosanja, pa cupanja sto se ne smije, ustajanje uz sto i sl.

cestitke za sve zubice i da suneti sto bezbolnije prodju

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Nellica)
Neposredna veza do poruke: 21849
14.5.2010 14:35:37   
Anoniman
pozdrav i od nas
Mi smo se pupali,spavali 20min i ustaliuser posted image skoro zaspo.Joj,sto se voli kupat sve mi isprska lopov mali voli vodu neda se vadit iz nje
Isla sam podic nalaz.ali nisam zatekla nasu ped.bila druga al nas neferma tj.meneuser posted image A.bio kod sveki.
Prosli nalaz je pisao ovako FE 5.
A sada FE.20 ja mislim da je dobro
Odnijet cu u poned.abd.
Mene stomak nesto boli nemogu sjedit,ko da sam trudna user posted image nisam salim se neznam tako mi pritisak neki
Mina sretnouser posted image user posted image user posted image
Ljubimo vas svihu

(odgovor članu Nejrica)
  Neposredna veza do poruke: 21850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  872 873 [874] 875 876   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  872 873 [874] 875 876   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *