|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  871 872 [873] 874 875   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
13.5.2010 12:35:17   
Anoniman
mi smo malo bili vani  ulovili sunca dok nije zaslouser posted image A.zaspo namjeruje ono nespavanje od juce merakk ahhhuser posted image
darfy,sretno sa teta cuvalicom da nadjete dobro i finuuser posted image
bambi,hvala mila ljubi nam medenjaka
anidla,stobom nepricamuser posted image user posted image user posted image neces mi doci (salim se )hahahah
Dicu se ljutit na tebe bauser posted image uzivaj u malim nestaslucima nonija bit ce toga jos zanimljivog od njih pusssssa velikaaaaaa
marinci,i ja A.znam prebacit kod sebe oko 5,6 kako kad uglavnom pred jutro
Ili kad ustane da jede tesko zaspi sam,cim ga stavim pored sebe odma oke sklopi.Tako da ga prevarim i vrtaim ponovo na mjesto bez problemauser posted image

(odgovor članu dafri)
  Neposredna veza do poruke: 21801
13.5.2010 13:13:43   
marinčii
a felix morat ću i ja probat tako ga prevarituser posted image možda i uspije,nego da vas pitam otkako je M počeo jesti super ovu gustu hranu (Evo ima skoro mjesec dana)sad ima problema sa tvrdom stolicom,i primjetim kako se nateže user posted image  i kako on svaki dan al baš tvrdo i u komadima ...djem mu kamilicu ,jutros mu dala jogurt sa šljivom ako mu to ne pomogne neznam šta više da radimuser posted image  

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21802
13.5.2010 13:38:49   
Anoniman
marincii, hvala na podrsci, ali nadam se da ce biti sve ok i da nece puno boljeti nicanje zubica... a inace, sto kazes za to spavanje zajedno s vama, u mene Nane cijelu noc spava u krevecu, kad u noci doji, ne budi se, tako da ga opet vratim u krevetac, ali ujutro, vjerovatno i ja budem umorna, a ujutro je najljepse spavati user posted image user posted image user posted image , dojim ga lezeci tako da kad zavrsi nastavimo spavati i ja i on... pricapi se uz mene i puhce li puhce... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 21803
13.5.2010 13:48:43   
rose 87
pozdrav svima veliki,kako je lijepo vrijeme mi se zadali hodati ali provirimo redovno da vidimo kako ste nam,
bambi draga ne daj seuser posted image ,proci ce to brzo,nas su napatili pravo ali eto za 10 dana nikla mu dva zuba i sad mi je pravi momak,slusa mamu svoju a ja i zaboravila da je i bio nervozan,ljubi ga jednom med maliuser posted image
ja sam E stvljala pored sebe dvije noci da spava kad su ga mucili zubi a sad ga obavezno vracam u krevetic,mada se on ni ne probudi,zakmezi,podoji i ne otvara ociuser posted image user posted image
cestitamo sve sto smo propustili,saljemo vam puno pokloncica i pusica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21804
13.5.2010 13:57:52   
dafri
Bambi,marinčii možda i jesu te kolegice bezveze(ko žene što znaju) brbljale,ja nikada ne donosim sud o nekome na osnovu nečije priče ali sad se radi o bebiju  ionako mi teško pada razdvajanjeuser posted image user posted image pa sam puno osjetljivija,naravno večeras idemo na razgovor sa tetom ,ja se nadam da će sve biti okuser posted image
felix nadam se da će biti teta zmajuser posted image
ja svoju stavljam kod sebe skoro svaku noć oko 5-''  i preko dana bolje spava kada je sa mnom,šta bi,neće spavati do deset_e tako...valjdauser posted image user posted image

< Poruku je uredio dafri -- 13.5.2010 14:05:50 >

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 21805
13.5.2010 14:42:57   
Meri29
Helloooo sta ima, mi sada iz setnje, potjerala nas puna pelena user posted image Danas nam je saretan dan, tajo dobio novi posao user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 21806
13.5.2010 14:46:30   
škorpija
meri čestitamo taji, a bogami i vama, dobro dođu parice za bebe ,maleuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 21807
13.5.2010 14:48:08   
Meri29
taman dobio otkaz, nisam se stigla dobro ni zabrinuti, a zove ga direktor iz ove firme user posted image super da ne moze biti bolje, jos i bolji posao je dobiouser posted image

Stigla sam 25.11.2009

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 21808
13.5.2010 15:03:21   
*pcelica*
Meri user posted image za novi posao tm i mi smo bili malo vani ali nas jak vjetar otjerao a tako nam je bilo lijepo. atija za promjenu bila mirna inace vec par dana je nervozna nicu joj zubici. Mozda kasnije jos malo izletimo da jos malo udahnemo svjezeg vazduha

< Poruku je uredio *pcelica* -- 13.5.2010 15:05:55 >

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 21809
13.5.2010 15:52:36   
Apotekarka
jos i bolji posao je dobio

blago vama,moj konkurisao na 5 mjesta jos nistauser posted image user posted image user posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21810
13.5.2010 16:11:03   
Mya_81 RR
Čestitam, Meri...baš mi je drago user posted image user posted image user posted image user posted image veliko je to olakšanje user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 21811
13.5.2010 17:19:59   
Meri29
E moja apotekarko vjeruj da znam kako je to, ja konkurisem non stop za svoju struku i sve odbijenice, vjerovatno necu nikada ni raditi svoj posao sto mi je jako tesko user posted image , a za muza se nisam ni stigla nasekirati pravo, odmah mu ponudili ljudi kao da su znali sta nam se sprema.

Joj Majda mi se izvalila u ljulji i smije mi se na sav glas, kako je slatkauser posted image

Stigla sam 25.11.2009

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 21812
13.5.2010 20:26:44   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za taju, a i vama dvjema na olaksanju... ljubi nam Majdicu kraljicu...

(odgovor članu Meri29)
  Neposredna veza do poruke: 21813
13.5.2010 20:55:41   
Anoniman
da se javnemo
Mi smo isli u Bingac A.nije sluso nimalo nece vise ici snamauser posted image kad je lopov.Nece u kolicima oce da se nosa user posted image .....Sreca seku povela pa da ga cuva inace tesko menjali smo se malo
Otisli kafu popit ma jok,nema sanse samo kmeci nista mu nije po volji(doduse bio je zadrijemo i zedan)tko ce znat njihove bubice.....
Svasta sam mu pupilauser posted image ......
kad smo krenuli kuci isto uzass,nece da sjedi u autu i nece
Dala caja popio smiri se i zaspo do kuceuser posted image
Pitam se,pitam kako ce nama abd.biti na moru snjim gore me strah puta hmmm
Zato cu opet povest seku da nebrigamuser posted image jesam neka.......
Ljubimo vas
Eh,da mislila sam ga pupat al spava cvrsto necu ga dirat cak ga presvlacila ma ni da mrdne ......

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 21814
13.5.2010 20:57:05   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Meri29

Helloooo sta ima, mi sada iz setnje, potjerala nas puna pelena user posted image Danas nam je saretan dan, tajo dobio novi posao user posted image
neka je sa hajrom bas mi je dragouser posted image user posted image user posted image user posted image
ljubimo malu smijalicu

(odgovor članu Meri29)
  Neposredna veza do poruke: 21815
13.5.2010 21:03:28   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Apotekarka

jos i bolji posao je dobio

blago vama,moj konkurisao na 5 mjesta jos nistauser posted image user posted image user posted image

bit ce abd.mila polako user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 21816
13.5.2010 21:03:49   
mala86
moj sva sreca voli u kolicima,ali cim stanemo,2 minuta je dobar,treci vec je dreka,izvijanje,hoce da ustane!kolica su mu omiljeno mjesto za spavatuser posted image ,dok ne udjemo u kucu ili se zaustavimo,a u autu voli,i odmah zaspe(svekar mi kaze da ce on nama odrast u autu),mada i njega nekad uhvati nervoza,joj nedavno smo isli iz Splita,vruce,njemu se spava,a bori se sa snom,dero se skoro do granice-sve adute iz rukava sam izvukla za umirivanje,i na kraju muz odvrnuo muziku,i onda je prestouser posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21817
13.5.2010 21:13:55   
gvendolina
joj draga felix i ja sam se danas tako izmucila sa Ajdinomuser posted image   isli do grada i njemu dosadilo u kolicima i ja ga budala izvadim.Kasnije nema sanse da ga vratim slomio me zivuuser posted image cim podjemo da ga spustimo u kolica on se pocne deratiuser posted image e nema mu drugi put iz kolica nema sanse,nek se ljuti koliko hoceuser posted image najgore je sto se sad dere za sve sto nije po njegovom,pocne se bacati unazad...ne znam sta da radimuser posted image user posted image

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 21818
13.5.2010 21:19:56   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: gvendolina

joj draga felix i ja sam se danas tako izmucila sa Ajdinomuser posted image   isli do grada i njemu dosadilo u kolicima i ja ga budala izvadim.Kasnije nema sanse da ga vratim slomio me zivuuser posted image cim podjemo da ga spustimo u kolica on se pocne deratiuser posted image e nema mu drugi put iz kolica nema sanse,nek se ljuti koliko hoceuser posted image najgore je sto se sad dere za sve sto nije po njegovom,pocne se bacati unazad...ne znam sta da radimuser posted image user posted image

ja sam mislila da je to samo kod nas a vidim da nijeuser posted image cim malo stanem s kolicima kad smo van kmeci dere se ...A u zatvorenoj prostoriji nikako
Nesto mislim da nije zato sto je muskouser posted image kontam da je curica mozda bi bio mirniji.Inace curice su njeznije i mirnije neznam al je lopov uh,sto raste sve gori.tesko snjim izac na kraj,i A.se baca unazad .Vidio velikog medu dole,ja dala ma neda ga iscupat iz rukuuser posted image posle je kmeco i dero se svi se okrecu boze stid me rece sta mu radiuser posted image ......
Mala86.dobro se tm.sjetio muzikeuser posted image
Kod nas to nepali probali smo......
On bi u autu hodo diro caprko,ma nece da sjedi i nece......

(odgovor članu gvendolina)
  Neposredna veza do poruke: 21819
13.5.2010 21:32:12   
dafri
Meri čestitkeuser posted image user posted image
boga mi felix nije što je muškouser posted image user posted image ni moja neće da stanemo kada je u kolicima,a kafu popiti pa tu smo se ispraksali jer idemo svaki dan,jedno za rukicu i u šetnju a drugo(ja)uživauser posted image user posted image user posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21820
13.5.2010 23:20:08   
Apotekarka
moj sva sreca voli u kolicima,ali cim stanemo,2 minuta je dobar,treci vec je dreka,izvijanje,hoce da ustane

isto

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21821
14.5.2010 7:39:03   
Anoniman
jutro
Mi smo prvi put kako se rodio da niti jednom se nije budio.Naucio sebi sam cucu stavljati u usta,ostavim cucu pored njega ako se budi nadje je i stavi pravi mamin veliki djecakuser posted image
Samo,problem je sto je svuko carape i otkriven biouser posted image ja oko 1.Navijala sat reko,da me trzne da ga virnem bio pokriven.Oko 5 jutros ustanem otkriven i bos.
Kad,vi kupate bebu recimo ujutro ili popodne dal taj,dan izlazite van ako je toplo ili ne.
Moram danas A.pupat obavezno,red jeuser posted image a  veceras mislila u goste pa nece mu nista biti osusit ce se jel da.....
Najgore mi je kad,je lijep dan a pupam ga pred jutros onda ga neiznosim van strah me sta ja znam......
Ja nisam isla po nalaz.Icu popodne dici,pa cu ju naz.samo da joj ocitam nal.svejedno cu samo sirup nastavit nije toliko hice da moram ici
Omrzlo mi hodat po,bolnicama vise....

Neposredna veza do poruke: 21822
14.5.2010 7:55:08   
mala86
jutro!
bas super za malenog da je odspavo cijelu noc,iskreno ti zelim da tako i nastavi!
ja uvijek kupam navece,jer ga to bas uspava,jedva doceka da ga obucem,gotov je i tad prakticiram da sam kuci!

mi smo aktivni jutros od pola 6!ja se slucajno trgnem,moj malac kleci u kreveticu,drzi se jednom rukom i drugom pokusava uhvatit onu igracku iznad user posted image user posted image
malo valjanja po krevetu sa mamom i tajom,i sad je opet zaspo...

felix gdje si uzela onu ogrlicu za zubice?

Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21823
14.5.2010 8:08:59   
rose 87
jutro
felix user posted image za druga da tako aBd i nastavi,ja kad E. kupam obicno je to popodne jer on za cudo nevoli spavati kad se okupa
mala86 ja sam u Zenici u apoteci uzela ogrlicu od cilibara ako za tu pitas i bila je 30km
mi se budimo redovno u 6,postao je mnogo mirniji kako su mu nikli zubici,igra se sam
ja danas trebam doktoru,pa cemo to iskoristiti da se provozamo u novim kolicima,jucer kupili,nadam se da ce htjeti posto bas i ne voli kolica

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 21824
14.5.2010 8:18:27   
mala86
hvala puno,bas moram danas u apoteku pa cu pitati,lude mene nije mi ni palo na pamet pitati,a imam je ispod zgrade!vjerovatno zbog toga sto sam u nekim novinama vidjela da se naruce(a ja to bas ne volim dok ne vidim)!
nije nam jos potrebnouser posted image ,na sate se unervozi,uskenjka...
rose odakle si ti?
i mi cemo poslije u setnjicu,idemo na kafu sa mojom skolskom prijateljicom,i ona je na rr-u,ali cini se da je sad manje aktivna,emina85

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 21825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  871 872 [873] 874 875   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  871 872 [873] 874 875   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *