|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  865 866 [867] 868 869   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
9.5.2010 12:10:16   
teacher75
IZVORNA PORUKA: felix

pozdrav
Mi smo prilicno lijepo spavali.Kod nas je zima bezz vrijeme user posted image kad ce sunce vise
Mery,,nemoj brinuti nije nista strasno i A.je jedno 3 dana kiho i nosic curio al stade hb.i ja sam se bojala goreg al nije.Nemas potrebe je voditi ako je vesela proce
Daji joj voca samo koji sadrze vitamin C.i i po potrebi ukapaj u nonu
user posted image

i lana jos kaslje, al kako da joj dam voce sto ima c vitamin, kao npr. limun i narandze kad je citrusno voce tek poslije dozvoljeno!

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21651
9.5.2010 12:16:16   
Nejrica
na ovoj temi ja i felixuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vidim uranio Anel...a i ovaj moj je prije 7...pa smo fino porodicno pili kafu,doruckovali...ne sjecam se kad smo zadnji put tako,jer je mm radio i nedeljom,al eto bolji dani su dosli,masallah.
Malo smo i setali,islo do novod trznog centra.pa cemo kasnije i na vikendicu.
Saljemooo puuuno poljubaca svim bebarama i mamama!!!

Veliki decko 24.02.2009.
Mala mrva 06.06.2014.

Sad je to, to!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21652
9.5.2010 12:17:39   
Anoniman
evo maksuz sam uslikala vocnu kasicu za tebe sto imaju C vitamin pise ti evo
user posted image

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 21653
9.5.2010 12:19:06   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nejrica

na ovoj temi ja i felixuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vidim uranio Anel...a i ovaj moj je prije 7...pa smo fino porodicno pili kafu,doruckovali...ne sjecam se kad smo zadnji put tako,jer je mm radio i nedeljom,al eto bolji dani su dosli,masallah.
Malo smo i setali,islo do novod trznog centra.pa cemo kasnije i na vikendicu.
Saljemooo puuuno poljubaca svim bebarama i mamama!!!

pozdrav draga i vi poraniliuser posted image
A.spava pa ja malo mahalamuser posted image nece mi nigdje hladno vani user posted image ....
Fino se provedite danasuser posted image

(odgovor članu Nejrica)
  Neposredna veza do poruke: 21654
9.5.2010 12:52:20   
Meri29
Felix ti si jedno veliko srce user posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21655
9.5.2010 13:04:18   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: enisa_sara

pocahontas B već više od mjesec ima hrapave crvene fleke na nogama. Ranije je imao i na licu i na gornjem dijelu tijela ali sada nema hB. Jako dugo smo se borili sa flekama na licu. Mislim da nije do hrane.... Ja sam izbacila sve kupke tako da ga tuširam samo vodom.

ma znam na sta mislis, i Raffi je imao te fleke ponegdje na tijelu, ali ovo od sinoc nije takvog izgleda..mozda sam se pogresno izrazila..nije na taj nacin hrapavo, vec je bas kao osip, crveno..evo od jutros se povuklo bas poprilicno hB..ipak cu ja uraditi alergo test na to bjelance, radi vakcine da ne rizikujem...

a sto se tice tih fleka hrapavih sto B. ima, ja nema cim nisam mazala RAffiju i na kraju jucer namazem po nogici malo sa svojim mlijekom i evo jutros skoro pa i nema..nisam mogla vjerovati...user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21656
9.5.2010 14:25:48   
Mya_81 RR
Samo da prijavim da smo napokon upoznale jednog malog, slatkog i divnog plavookog dječaka...neka nam se Ajdin ne brine jer je riječ o našem Noici....bile smo na kafici sa Anidlom i malo prije smo došli user posted image user posted image user posted image user posted image ....super nam je bilo i baš smo se izbrbljale user posted image user posted image user posted image user posted image nadamo se da će nam opet uskoro doći user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 21657
9.5.2010 15:34:32   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Meri29

Felix ti si jedno veliko srce user posted image user posted image
user posted image hvala mila
Mya bas vam zavidimuser posted image ocu i ja da vas upoznam user posted image ......
A.skoro zaspo hb.nesnosljiv je samo mi rusvaj ostavi po kuci skoro raskrcila i nastavila jelo

(odgovor članu Meri29)
  Neposredna veza do poruke: 21658
9.5.2010 15:37:29   
škorpija
Samo da prijavim da smo napokon upoznale jednog malog, slatkog i divnog plavookog dječaka...neka nam se Ajdin ne brine jer je riječ o našem Noici....bile smo na kafici sa Anidlom i malo prije smo došli ....super nam je bilo i baš smo se izbrbljale nadamo se da će nam opet uskoro doći

vjerujemo mi naše drugi noniju, a osim toga on je bebče za minjuuser posted image  a i ima svoju slatku curu lanu. ma anidla je super, vjerujem da ste se ispričaleuser posted image , mi se inače nekad utrkujemo koja će šta prije reći, obje volimo pričatiiiiiiuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21659
9.5.2010 15:58:18   
MinaMM
IZVORNA PORUKA: škorpija

Samo da prijavim da smo napokon upoznale jednog malog, slatkog i divnog plavookog dječaka...neka nam se Ajdin ne brine jer je riječ o našem Noici....bile smo na kafici sa Anidlom i malo prije smo došli ....super nam je bilo i baš smo se izbrbljale nadamo se da će nam opet uskoro doći

vjerujemo mi naše drugi noniju, a osim toga on je bebče za minjuuser posted image  a i ima svoju slatku curu lanu. ma anidla je super, vjerujem da ste se ispričaleuser posted image , mi se inače nekad utrkujemo koja će šta prije reći, obje volimo pričatiiiiiiuser posted image

samo vam ja jos falim - mene inace zovu jezikarauser posted image

16.11.2009. u 7:50 - nova sreca, nova ljubav

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 21660
9.5.2010 16:09:03   
MinaMM
Evo ugrabih vremena sta da i napisem. Kod nas svasta novo. Dobili smo zubic - donju jedinicu, vristimo dadadada po kuci (pa ja sve govorim vidi kaze tata e od sad nek te tata hrani). Vrtimo se na sve strane samo sto nije poceo pravo puzati. Poceli smo sa nadohranom i zine da pojede, onda se strese i malo mljacka i onda opet zine, veli daj jos. Jos ga dojim. Na poslu se izdajam. Posao ok, jedva cekam da svira fajront da idem A. U petak nam je aBd zakazano sunecenje, samo trebaju da nam jave u pon tacan termin - satnicu. Skorpija hvala na onom postu za dr. Zvizdica.

Najdraza pjesmica mu je Zeko i potocic i cim to pocnem pjevati on se odmah nasmije i on pocne nesto da brblja. Meni suze na oci.

Ljubim vas sve. Na poslu nemam internet pristup tako da ne mogu cak ni da zraknem.

Svima cestitam sve sto sam propustila u zadnjih nekoliko dana.

16.11.2009. u 7:50 - nova sreca, nova ljubav

(odgovor članu MinaMM)
Neposredna veza do poruke: 21661
9.5.2010 16:45:41   
Anoniman
MinaMM.pa vi imati zubic cestitamouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MinaMM)
  Neposredna veza do poruke: 21662
9.5.2010 17:54:15   
dafri
Mina čestitamo zubićuser posted image user posted image user posted image
Kod nas danas i nije loše vrijeme, nema kiše što je najvažnije pa smo se nahodali,sada je tata izveo još malo a ja malo odmaramuser posted image
i vikend začas proleti,ja do devet-deset odspavam ,a baš sam poželila izležavanja i kafe natenane do podne ,možda kad Una bude imala  pet-šest godinauser posted image user posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21663
9.5.2010 18:07:23   
Mya_81 RR
Mya bas vam zavidimuser posted image ocu i ja da vas upoznam user posted image ......

I ja bih tebe fakat vrlo rado upoznala i vjeruj da vizim već bi mi tebi odavno došleuser posted image

A valjda će biti prilike da se upoznamo...i još neke drage ženice ovdje...

Škorpija, kad sam došla doma sjetila sam se da neke priče nismo ni završile, ali nije ni čudo skakale smo s teme na temu k'o da nam neko odbrojava user posted image user posted image user posted image user posted image Baš su proletila skoro 3 zajednička sata...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21664
9.5.2010 18:12:03   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: dafri
a baš sam poželila izležavanja i kafe natenane do podne ,možda kad Una bude imala  pet-šest godinauser posted image  user posted image

Joooooj, pričaj mi o ovome, a fali mi i to jutarnje ispijanje kafe s mužem....on otkako ne puši doma ne pije kafu sa mnom...izrada jedna...

Mina, čestitamo zubić user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 21665
9.5.2010 18:30:52   
dafri
Mya ne znam šta da ti kažem, meni kafa bez cigara i nije kafauser posted image user posted image
i ja bih tako rado upoznala sve vas,prije smo stalno negdje išli,a sad i dnevnik gledamouser posted image user posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 21666
9.5.2010 19:30:28   
Mya_81 RR
Drage moje, želim vam sretan majčin dan user posted image

Evo vam jedna divna pjesmica user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 21667
9.5.2010 20:13:34   
marinčii

MinaMM.pa vi imati zubic cestitamouser posted image user posted image user posted image

i mi čestitamo malom zekiuser posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21668
9.5.2010 20:24:17   
Anoniman
I ja bih tebe fakat vrlo rado upoznala i vjeruj da vizim već bi mi tebi odavno došleuser posted image

user posted image sta cekas polazi,taj vozacki vise ......
A nadam se da ce me jednom put nanijeti u ZE  abd. valjda ce opet A.trebat rodni list goreuser posted image pa eto me....
Anidlu,drzim za rijec obecala je doc do Te.ako neslazeuser posted image a posto,vidim da je mahalusa nadam se da je zanima i Te.:))))))))))
Mene boli oko,tj.prije 5.god sam imala jacmenjak trebala ici da mi sjeku to da izvade ispod oka to,sto ima bilo me strah-.tako ostane mi ,sve do sad nije me bolilo ni smetalo
Jutros kad pipnem,boli i kad migam :( strah me ici ocnom
A jednom mi neko rece da stavim kuhano jaje na oko,da ce to izvuci i da ce od toga gnoj izaci al mene strah neznam nisam pametna:((

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 21669
9.5.2010 20:43:36   
Anoniman
drage moje da vas malo pozdravim...
MinaMM draga... cestitamo zubic... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  dusa mala velika... samo hrabro u petak, ma bice ako Bog da superiska...

felix mila... user posted image user posted image user posted image  valahi bilahi, tacno cu jednom zapucati drito za TE samo da tebe upoznam... user posted image user posted image user posted image  i da gricnem te malene bebele nonice u druga Anelka... user posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo danas opet bili na vikendici, setali, uzivali u svjezem zraku, ma milina Bozija... bas se odmorim pravo... inace meni je odmor i najljepse provedeno vrijeme kada sam sa djecom i mojim roditeljima... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 21670
9.5.2010 21:15:06   
Mya_81 RR
A nadam se da ce me jednom put nanijeti u ZE  abd. valjda ce opet A.trebat rodni list goreuser posted image pa eto me....
Anidlu,drzim za rijec obecala je doc do Te.ako neslazeuser posted image a posto,vidim da je mahalusa nadam se da je zanima i Te.:))))))))))

Baš me nasmija user posted image user posted image user posted image

I nadam se da će oko biti bolje user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21671
9.5.2010 22:05:45   
anidla
helouuuuuu user posted image

nama je danas punih 6 mjeseci, pola godinice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i da, predivan proveden dan sa ljepoticom Minjom i mamom Miom user posted image user posted image user posted image e bas su nam sjele, i jedna i druga user posted image e sad jos samo da vidim Jedinka da mu  prenesem utiske o maloj ljepotici user posted image

felix, tako ti mene smtras, mahalusom? user posted image e necu ti sad namjerno doci user posted image

poslije cu citati sve, imam sad gosta, tek mi je donio laptop svjese formatiran i ociscen od virusa user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 21672
9.5.2010 22:18:24   
Lady26
Da punana user posted image cestita Noniju mali rodjendancic...ljubim ga puno user posted image user posted image

MinaMM cestitamo zubic...i ja jedva cekam Lanin prvi...
Pozz svim mamama i pusa z abebice....
Mi rucamo sad redovno hB ali ne bi ljenguza pojela vise od 110-120ml nema sanse... x5 obroka dodje otprilike 550-600ml...zauhar samo nek rucka...izmedju kad kad ubacimo neku kasicu...

< Poruku je uredio Lady26 -- 9.5.2010 22:19:35 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 21673
9.5.2010 22:21:17   
anidla
prijooo user posted image

falila nam je cura preko vikenda user posted image user posted image user posted image user posted image Noa je bio fin i kulturan i sto je najbitnije vjeran djecak svojoj Lanici....

Ljubi ruckalicu user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 21674
9.5.2010 22:45:01   
bubuli
a nama je 5 mjeseci :))))

da vam se malo pozalim...moja mala je pocela prosipati neke bijesove svoje pa sam danas rekla nabaviti prut ahahah
prvo kod kuce u lezaljci-majcine ruke...izvija se dize ledja hoce da ustane odnosno da je uzmem...pa kad je vidjela da nema sanse odguruje se nogama i ja pogleda ona skoro izasla iz nje visi sva...e svasta
poslije odemo u prodavnicu po klopu za frizider njoj valjda dosadno il sta je vec(naspavana,presvucena,nahranjena)vristi ko nikad...
bas neka huja,izvija se vristi i lupa rukama po meni...u jednom momentu mi bilo smijesno jer joj procurio nosic od placa-sva balava a u drugom momentu mi zlo sto se tako ponasa...nikad nisam voljela djecu kad se bacaju po radnjama...
sestra mi je bila haos...mama je ludila sa njom...
da nije pokupila tetkine gene,sta da radim?

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 21675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  865 866 [867] 868 869   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  865 866 [867] 868 869   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

COOMBSOV TEST
milkicc

Prvi put sam trudna ,RH-,Zatim su me uputili da uradim Coombsov test.Zanima me da li je neko od vas radio taj tast i da li zna nešto više o njemu....

DA (37%)

NE (63%)

Broj svih glasova: 79

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *