|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  864 865 [866] 867 868   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
8.5.2010 18:53:06   
Anoniman
bambi,pozdrav i za tebe i ljubi nam piliće male
Nanika cestitamo zubicuser posted image user posted image
Sahara hvala mila ,ljubi mi Ajnicu :)

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 21626
8.5.2010 19:03:15   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: Bambi09
Mya kako je drugarica???

Mila, mi smo baš super...nekako osjećam jako olakšanje otkako joj je urin dobar, a drago mi je da je kod vas sve prošlo super i bolje od očekivanog user posted image user posted image

Nanika, čestitamo zubić user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21627
8.5.2010 19:13:35   
marinčii
IZVORNA PORUKA: škorpija

nanika, čestitamo prvi zubićuser posted image user posted image user posted image
i miuser posted image user posted image user posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 21628
8.5.2010 19:34:34   
nikita
pao mi je user posted image user posted image user posted image
sta trebam pratit sad, prvo je pao na guzu pa glavom nije jako zaustavila sam ga al je ipak udario glavom, plakao je kratko , sad kenjka, nije se zarvenilo nista , trebam li se brinutiiii da ce mu biti nesto

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 21629
8.5.2010 19:41:00   
teacher75
IZVORNA PORUKA: Breskva

Dobar je sljez za umirenje kaslja, samo ne puno davati (2 male kas. na dan) takodjer i svi sirupi na bazi brsljana kao prospan, herbifit ...
Sirupi na bazi jagorcevine su za iskasljavanje...

Dadada kakva je to haljinica, nisam u toku, prosvijetli me...user posted image

uh, ja tek sad ovo vidjela, a lana popila skoro pola fildzana tog sirupa, svidjelo joj se pravo, pa joj ja davala svaki cas po kasikicu!!! user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21630
8.5.2010 19:41:21   
Anoniman
Ma nikita, ne brini, ako je odmah zaplakao to je uredu, prati da ne povrati i mozda da vidis da li mu zjenice reaguju na svjetlost, zao mi je sto se sekiras, ali tako to biva prvi putuser posted image

(odgovor članu nikita)
  Neposredna veza do poruke: 21631
8.5.2010 19:48:00   
Mya_81 RR
Aaaa, šta je ovo danas s dječicom...i Minja je malo prije poprilično lupila glavom u rub stola user posted image Zakocenula se, a meni se noge odsijekle...medjutim, ona je zaspala brzo poslije toga....znam da je bila pospana i pustila sam je...ali sam je i brzo probudila...evo je sad opet divlja po sobi user posted image

Nikita, u takvim situacijama trebaš pratiti dijete...ne bi trebao odjednom poslije udarca biti pospan...i mislim da se ne trebaš brinuti, a nažalost udarci i padovi su sada njihova svakodnevnica user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 21632
8.5.2010 19:49:09   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: Breskva

Dobar je sljez za umirenje kaslja, samo ne puno davati (2 male kas. na dan) takodjer i svi sirupi na bazi brsljana kao prospan, herbifit ...
Sirupi na bazi jagorcevine su za iskasljavanje...

Dadada kakva je to haljinica, nisam u toku, prosvijetli me...user posted image

uh, ja tek sad ovo vidjela, a lana popila skoro pola fildzana tog sirupa, svidjelo joj se pravo, pa joj ja davala svaki cas po kasikicu!!! user posted image

Ma,ne brini, neće joj ništa biti...sad znaš za drugi put user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 21633
8.5.2010 20:02:12   
nikita
Sto se tice zjenica normalno gleda kao i uvijek, ne znam kakve bi trebale biti, a Boze noge mi jos klecaju, jos mi nije jasno kako se okrenuo, ocito 2 puta , drugacije nije mogao past, a on mi inace spava u ova doba, mada je sad isprepadan i on, pa je sav ozbiljan
Ne smijem nikome reci, cuvajte tajnu sa mnom ...user posted image

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21634
8.5.2010 20:34:43   
Anoniman
hej mila... samo uprati da ne povrati... a ako je zaplakao i ako se uozbiljio, znaj da je dobro samo je prepadnut... bice dobro ako Bog da... ljubni nam druga i poljubi glavu da brzo prestane... user posted image

(odgovor članu nikita)
  Neposredna veza do poruke: 21635
8.5.2010 20:37:27   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: nikita

Sto se tice zjenica normalno gleda kao i uvijek, ne znam kakve bi trebale biti,

Ma treba da reaguje na svjetlost, ono kao kad gledas u sunce pa naravno zazmiris ,ma bit ce on ok!

(odgovor članu nikita)
  Neposredna veza do poruke: 21636
8.5.2010 21:43:14   
pocahontas
joj vidim sve belaji i udarciuser posted image

..kod nas evo slicno, belaj, doduse ne udarac ali izgleda alergija na bjelanceuser posted image user posted image user posted image

danas je pojeo citavo jaje kuhano (do sada je jeo zumance, i bjelance postepeno, cetvrtinu, polovinu i danas citavo)..kud mu ga dadoh ubila bih se saduser posted image

ustvari, ne znam da li je to to, zato navratih ovdje..dakle, po ledjima, izand guze pa sve do rebara ima kao da je ožaren, na dodir je malo hrapavo, crveno,,je li to alrgija ili od stoliceuser posted image jer se isto prije nego sam primjetila to crvenilo posteno istovariouser posted image user posted image .......

škorpija, ti meni pod pendžerom sa Smješkom bila, ni da me zovnesuser posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21637
8.5.2010 21:47:11   
škorpija
joj draga mogla sam al kontam ti tek počela raditi pa sigurno želiš da budeš s mužem i cicijem. baš sam ti danas srel a jetrvu i ptam je za tebe.

kakva je situacija sa tetom, jel ok, kako na poslu

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 21638
8.5.2010 21:50:46   
Anoniman
nanika,user posted image user posted image user posted image za zeca

sahara...on bi buljio jedino da  na dupe tv  stavim user posted image

poky...da nisu zubiuser posted image

< Poruku je uredio dadada -- 8.5.2010 21:51:30 >

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 21639
8.5.2010 21:52:30   
pocahontas
ma teta stvarno kako treba, zadovoljna sam kuc kuc user posted image ...fino mu se posveti, sve radi onako kako sam rekla, sve pita ako nije sigurna..izvodi ga u setnju, muz je bio s njima ovu sedmicu ujutro kuci tako da sam bas bila mirna poslu...teti sve fino pojede bez zabavljanja, a meni user posted image
pitala sefa da radim od 7-15h, on nije imao nista protiv...milina, dodjem kuci 15.20h, citav dan sa Cicijem....on vristi s vrata kada me vidi i onda me zauser posted image kad teta ode..

nego, zan li kos t aoko ovog bjelanceta? ili mozda nije bjelance? daj Boze da je od stoliceuser posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 21640
8.5.2010 21:56:44   
Anoniman
ma ja sumnjam... posto si mu postepeno davala mislim da bi se prije javilo

Neposredna veza do poruke: 21641
8.5.2010 21:58:24   
pocahontas
uh veceras neJma spavanja..moguce i da je zub jer mu donja dvica raste vec sto dana user posted image user posted image i nervozan je uzasno..ili se osuo od mene sto sam vidend kuci, a ne na posluuser posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21642
8.5.2010 22:00:21   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: pocahontas

uh veceras neJma spavanja..moguce i da je zub jer mu donja dvica raste vec sto dana user posted image user posted image i nervozan je uzasno..ili se osuo od mene sto sam vidend kuci, a ne na posluuser posted image
e to ti je sigurnouser posted image user posted image user posted image ...e jesi ludauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 21643
8.5.2010 22:05:16   
Anoniman
uh,ima svega kod vas.Ja se tusirala A.uspavala oko 21.nahranila i idem lec dragi moj jastuk aaaauser posted image milina.
Vidim ima mami koje beb nece da spavaju bas mi je zao :( nedajte se
Nikita,nebrini i moj je jutros pao prepo me zivu ,al hb,nista strasno
Laka vam i mirna noc odoh ja jer ovaj moj Rani u 7.user posted image kad je najljepse spavati.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 21644
8.5.2010 22:23:46   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

E sad, nagrdi ti njega, ma pokvari TVuser posted image ,salim se samo ti to navuci i lijepo na kaficuuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 21645
8.5.2010 22:28:09   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

IZVORNA PORUKA: dadada

E sad, nagrdi ti njega, ma pokvari TVuser posted image ,salim se samo ti to navuci i lijepo na kaficuuser posted image

user posted image ...e jedino moram malo boje nabacitiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 21646
9.5.2010 8:52:44   
Anoniman
Sinoć sam se napisala ovdje ali se moj user posted image  probudio tako da .....

Jutrica user posted image  Uh mi smo se probudili u 6:30 pih user posted image
pocahontas B već više od mjesec ima hrapave crvene fleke na nogama. Ranije je imao i na licu i na gornjem dijelu tijela ali sada nema hB. Jako dugo smo se borili sa flekama na licu. Mislim da nije do hrane.... Ja sam izbacila sve kupke tako da ga tuširam samo vodom.
sahara, veliki pozdrav za vas dvije user posted image  Soba je gotova, ostali su još sitni detalji, zadovoljna sam, brzo ću i slike staviti.
Mahanje za generaciju!

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 21647
9.5.2010 8:59:11   
Meri29
Sto su nam bebice jucer aktivne bile, padovi, zubici, zezanje... tako treba, nema nama mamama nikad odmora user posted image

Majda mi se prehladila, ustvrai joj preslo od mene, jos strasno pazim da gdje kakv virus ne pokupim i eto opet. Samo joj malo nosic curi i kise, ne znam sta da joj dajem, imamo kapi za nosic i cijedim joj malo narance, sta jos da radim. danas nedjelja, ona nije hitan slucaj, nemam je kome odvestiuser posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21648
9.5.2010 9:40:09   
Hanady RR
U ženice moje kako ste mi...
ja baš i ne čitam mnogo...izvinite
uglavnom znate da se radujemo malim i velikim orđendanima, novim zbićima, svim lijepim stavrima oko vas...želimo da su bebe zdrave puno puno i da se mame odmoreuser posted image user posted image user posted image

mi smo Ok...al vam moram reći da je sobica kod enise_sare...ljepota jedna...vidjela sam uživouser posted image ...mahaluša sam jel de.
garant enisa...exstra upotpunjen prostoruser posted image user posted image user posted image
uglavnom sobu sam vidjela al mi djecu sakrilauser posted image
zeta nisma malo za obraze dotakla...user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 21649
9.5.2010 11:56:53   
Anoniman
pozdrav
Mi smo prilicno lijepo spavali.Kod nas je zima bezz vrijeme user posted image kad ce sunce vise
Mery,,nemoj brinuti nije nista strasno i A.je jedno 3 dana kiho i nosic curio al stade hb.i ja sam se bojala goreg al nije.Nemas potrebe je voditi ako je vesela proce
Daji joj voca samo koji sadrze vitamin C.i i po potrebi ukapaj u nonu
user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 21650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  864 865 [866] 867 868   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  864 865 [866] 867 868   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

je li to normalno?
milenium

prilikom sexualnog odnosa ne doživim orgaza,ali prilikom oralnog svaki put ga doživim.zašto ne mogu prilikom''normalnog'' seksa?je li to do poze ili do mene?da li se još ikome to dešavalo?

molim mišljenje (41%)

doživim orgazam samo prilikom oralnog sexa (13%)

doživim ga samo prilikom vaginalnog sexa (19%)

ne doživljavam ga nikako (9%)

nešto treće? (18%)

Broj svih glasova: 105

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *