|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  858 859 [860] 861 862   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
6.5.2010 15:07:45   
Mya_81 RR
A, joj, Gvend pa i vas uhvatilo user posted image Valjda će proći što prije user posted image

Anidla, ja nisam upratila šta se to dešava...kakav test user posted image Je li to trebamo nešto čestitati user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 21476
6.5.2010 15:19:04   
gvendolina
mya hvala tiuser posted image malo mu je tura spala,ali se plasim kako noc bude padala da ce ponovo rastiuser posted image
Mislim da smo neki virus pokupili kad smo isli u kupovinu,jer i kaslje,user posted image i trzne centre i guzvuuser posted image

a za andilu cemo veceras znati treba li cestitatiuser posted image

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 21477
6.5.2010 15:32:30   
Anoniman
evo i nasuser posted image
Mi smo setali jeli i zaspali.Joj naucio se sad van cim se dodje do vrata vristi oce otvorit ja otvorim,pa ga zezim  i zatvorim odma se otima iz ruku baca place oce vanuser posted image ovako,malo i ono zna sve user posted image
Zelimo bebicama i mama da nam brzooo ozdraveuser posted image
Anidla,samo da znas da mislim na tebeuser posted image Bogami bas me zanima sta ce biti na testu
Stalno virim imal sta novo jesil pisala:)))
skorpija sta je bilo,nece A.mlijeka obicnog ???
Ja abd.planiram s godinom uvesti mlijeko i keks naravno uz savjet ped.koje mlijeko smijem odnosno/koliko posto ide masnoce?
Nama su ostala jos puna 3,mjes.aptamila jos pitiuser posted image ihhhiii ima jos do nas...
Pussa svima

(odgovor članu gvendolina)
  Neposredna veza do poruke: 21478
6.5.2010 16:14:31   
myb@by
Felix kako me tvoj avatar podsjeća na moj. Kao da su Anel i Ajsauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa furaju isti fazon.

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21479
6.5.2010 19:35:57   
Ella_H
Poz svim mamicama i bebarama...
I mozda vidim bude jos beba hehe kako god bilo dobro je
Bambi cestitam sunet i sve najbolje vam zelim a i maloj Sabinici
Mya cuvaj malenu nek se rijesila baja proci ce to
Mi smo na sve strane Ammar trci, rushi pljuje, baca itd
user posted image user posted image user posted image
sve redom :)

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 21480
6.5.2010 20:15:26   
iv@ncica
cao mame...
predstali smo dojiti..zvanicno..user posted image -skoro 13 mjeseci je bilo ok..sve je fino proslo user posted image
A danas sam ja malo nervozna i losa..primila sam anti tetanus..[/b]imala ozljedu na poslu..pa radi prevencije..uglavnom ruka boli i nervozna sam ko pas, sad razumijem nase bebare nakon vakcine..ohhhh..
danas sam galamila andreja, posvađala se s muzem i svasta nesto ohhhh..

.
ooo drage bolesne bebe i mamae ozdraviteuser posted image user posted image nam brzo...mi smo to nedavno prosli...o neponovilo se sve...
evo danas smo svasta radili, na poslu krasno zivo, vrijeme na djecu utice..pa je luda kuca, pa kuci dijete koje hoce stalno vcani..i sad upravo iz set___nje dosli..kisa nas potjerala...Andrej je ziv i smijesan..neumoran..prica..hoda...jede sve sto stigne,,,vise mu ne mogu sakriti nesto, jer je to onda vriska i bacanje.
anidla- sretno i javljaj sta bi s testom viseuser posted image

< Poruku je uredio iv@ncica -- 6.5.2010 20:17:33 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 21481
6.5.2010 20:17:11   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: myb@by

Felix kako me tvoj avatar podsjeća na moj. Kao da su Anel i Ajsauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa furaju isti fazon.
moze biti svasta milauser posted image
evo Anel joj salje kissssuser posted image user posted image user posted image
Ivancice,nedaj se user posted image jaka si ti ba.....
Ljubi nam druga malog zezalicu ,hodalicu i njupalicu ,kao i pricalicu jao pa on pravi mamin veliki djecak bravooouser posted image user posted image
Ella-h-za tebe i piliceuser posted image user posted image

< Poruku je uredio felix -- 6.5.2010 20:19:21 >

(odgovor članu myb@by)
  Neposredna veza do poruke: 21482
6.5.2010 21:11:57   
dafri
veče
pusa za sve prehlađene bebice,što prije nam ozdraviteuser posted image
iv@ncice,biće boljeuser posted image
danas smo čitav dan bili vani, digli smo pasoš,pripreme su počele

pitanjce za mame malih hodalica,Una hoda super po kući,iako smo svi non stop oko nje blizu,(strašno se bojim da ne padne na neki ćošak)
napolju je još nesigurna,za koliko su se vaše bebice oslobodile napolju

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21483
6.5.2010 21:15:55   
Anoniman
darfi ,,mogu mislit kako je slatka kad hodi pomalo jojjjj,jedva cekam da A.stane na svoje none samo da se nenosamo viseuser posted image
Superr vi sve sredili i pasosuser posted image i mi cemo abd.uskoro planiramo...

(odgovor članu dafri)
  Neposredna veza do poruke: 21484
6.5.2010 21:19:28   
škorpija
dafri mislim da je napolju nesigurna zbog cipelica, neravnog terena, kamečnčića, a i nepoznate okoline i moj bebi super hoda u kući a napolju, malo, malo pa poleti da padne na nos, a da ne govorim što usput pokušava da pokupi razne travke, kamenje, otpatke, to me izluđuje, trba nam pola sata da pređemo deset metara.

feliks nemoj se nadati da će kad prohoda prestati da želi da se nosa, ne, ne, to je njima odvojeno i dalje ćte tražiti nosanjeuser posted image

anidla jesi li bila u importaneu, ajdin i ja bili u šetnji od 7 do 8 tražili tebe i nobnija, a vas nemaaaauser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21485
6.5.2010 21:19:55   
škorpija
anidla jesi li bila u importaneu, ajdin i ja bili u šetnji od 7 do 8 tražili tebe i nobnija, a vas nemaaaa

eto sad osim što je moj jadin tvoj je nobniuser posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 21486
6.5.2010 21:26:14   
dafri
draga felix  sad sam tek na belaju,a i ti ćeš neće te mašitiuser posted image user posted image po čitav dan samo hoda ,a mi za njom,ovo viška kila što imam ako sad ne skinem neću nikadauser posted image user posted image taman ću do mora biti user posted image
imam upolu mišića,a leđa da ne govorim
škorpija  i moja sve kupi,sreća pa ne stavlja u usta

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 21487
6.5.2010 21:34:46   
mnn
ajme koliko bolesnih beba..neka nam brzo ozdrave.evo mi smo dobro,jedemo.napokon više ne kašlje..ubio me tajkašalj..sad ga moram naručiti za vadjenje krvi..ajme kad se sjetim...moramo čekati taj nalaz da vidimo da li je alergičan na gluten ili nije...uf..felix tako i alex viče..a kaka mu je cvječe...user posted image strašan je postao..
user posted image

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 21488
6.5.2010 21:46:07   
Anoniman
ej,nina pa gdje si tiuser posted image drago mi je da je drug dobro hodal pustal se sam ,kako spava sad uvecer?Ljubimo ga :)))))
skorpija,bas me utjesi ja se jadna tjesim bit ce bolje kad prohoda a vidim bit ce samo vise belajauser posted image
darfy,bas ces biti slang do morauser posted image samo nemoj previse otic sa kg.na dole polako al sigurno
A.je zaspo po obicaju oko 21.al na mom krevetu pardon nasem ima i mm njega zaboravilauser posted image sam,user posted image zaspo.Vrtio se vrtio,ja dok sam dosla iz dnevne da ga virim on zaspo ko crv se opruzio:)))
Lagano ga,prenesem u krevetic i idem i ja pa ce posle za nama mmuser posted image
Laka vam i mirna noc:)

(odgovor članu mnn)
  Neposredna veza do poruke: 21489
6.5.2010 21:58:34   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dafri

veče
pusa za sve prehlađene bebice,što prije nam ozdraviteuser posted image
iv@ncice,biće boljeuser posted image
danas smo čitav dan bili vani, digli smo pasoš,pripreme su počele

pitanjce za mame malih hodalica,Una hoda super po kući,iako smo svi non stop oko nje blizu,(strašno se bojim da ne padne na neki ćošak)
napolju je još nesigurna,za koliko su se vaše bebice oslobodile napolju

samo dok se navikne na sunjaliceuser posted image ...jest da ni A jos po travi ne zna...samo stoji i gledauser posted image user posted image ...napravi mozda jedan koraki to je to

(odgovor članu dafri)
  Neposredna veza do poruke: 21490
6.5.2010 22:10:59   
škorpija
dadada zaboravih ti reći, kupili smo kanticu i grabljice i lopatiicu i onaj hepek za zalijevanje scijeća sve u Jyskuuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21491
6.5.2010 22:12:39   
teacher75
jel neko bio na otvaranju Imporatanne centra? bas me zanima sta ima od radnji, koji brandovi?

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 21492
6.5.2010 22:18:46   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: škorpija

dadada zaboravih ti reći, kupili smo kanticu i grabljice i lopatiicu i onaj hepek za zalijevanje scijeća sve u Jyskuuser posted image user posted image
eeee moraDnem i ja u jys...svakako sam vidjela i nekakvu posteljinu koja mi se svidja...koliko je para

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 21493
6.5.2010 22:19:45   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: teacher75

jel neko bio na otvaranju Imporatanne centra? bas me zanima sta ima od radnji, koji brandovi?
ja sam procitala negdje da ce biti levis shoes...a to me plaho interesujeuser posted image

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 21494
7.5.2010 8:08:33   
Meri29
Jutrooouser posted image kako su nam mamice i bebice, nadam se da su nam bolesti prosle
Ja jutros gledam svoju curu i kontam koliko je porasla, nije mi vise beba, a i pocela je da izvodi svoje fazone, jutros me ko fol tuce rukom da se probudim user posted image Pocela se okretati po krevetu, uzima svoje igracke, sve stavlja u usta... ma lopov pravi

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21495
7.5.2010 8:17:56   
Anoniman
jutro
I mi smo imali mirnu noc.Jednom se budio jest i  poranio u 7.jutros.Ja sam imala lude snoveuser posted image a bome i strasne nije mi krivo sto je A.me budio jutros da prekine budalastineuser posted image od snova.
Mery,nije to nista cekaj da jos malo abd.poraste bit ce jos nestasluka.A.je pravi lopov sve zna cak se naucio iz puzeceg polozaja vratiti sam,u sjedeci.Cim cuje mjuzu skace tj.igra tako smjesno user posted image ....

(odgovor članu Meri29)
  Neposredna veza do poruke: 21496
7.5.2010 8:20:14   
R&T@
Meri29, to je najslađi period....Nek ti je ziva i zdrava...

Moja sinoc uzela flasu i hrani lutku, jos joj govori njam, njamuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 21497
7.5.2010 8:23:40   
mojbebac
dobro jutro i od mene  ......
ja se javljam sa radnog mjesta, super smo, anjci dobro podnosi moje odsustvo, fino slusa baku, srecom ..... a ja brojim dane do juna i kad cu na GO user posted image ..... ovih dana cemo biti u guzvi, spremamo se za rodjendan i krstenje ..... sve cemo to obaviti u sledece subotu ..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ljubimo vas sve puno!!!!!

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21498
7.5.2010 8:42:41   
marinčii
jutro user posted image ,uf mene glava boli kod nas pada kiša i grmi vrijeme bljakicauser posted image .mi smo imali mirnu noć jedno buđenje i u 7 se digli,felix jeli to A puže ovaj moj još nije ja se baš nekad zabrinemuser posted image
puse svim bebicama

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 21499
7.5.2010 8:46:14   
Anoniman
da,al ide ko kisna glista uci se pomalouser posted image .....bas je smjesan pa zabije glavu u pod ko noj!
Ma nebrini ima user posted image koja nikad nepropuzu.....Mene to nebrine nimalo
Jel se M.poceo dizat na none tj.da stoji.Ja A.nesmijm ostavit samog da sjedi odma gleda da se cega,docepa da se digne na none pogotovo iz krevetca.
A zna isto iz lezeceg polozaja,vratit  se sam u sjedeciuser posted image puno je toga savladao i naucio.
Cak odize hodajku rukom kad dje ,zapneuser posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 21500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  858 859 [860] 861 862   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  858 859 [860] 861 862   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

najljepše muško ime
smajli80

Pomozite mi odabrati ime za mog sestrića

Konstantin (20%)

Nikola (18%)

Strahinja (13%)

Matej (48%)

Broj svih glasova: 126

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *