|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  857 858 [859] 860 861   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
5.5.2010 23:51:14   
Honey3
hej zar se ovdje jos ne spava?????ja evo malo da vas pozdravim za laku noc,sve sam uspavala i sad malo da promahalamuser posted image bili smo na rodjendanu i bilo nam je super,puno djecice a Esma je sve sa cudom razgledala i naravno bila je mirna kao i uvijek,nagodno dijete za sijeliti mashallahuser posted image a vidim na more se sprema laganini,mislim da je za bebe najbolji juni i septembar a ja imam skolarce pa mi ne odgovaraju ni juni ni septembar a ni Agust zbog Ramazana pa vjeroatno pocetak jula u Ulcinj ako Bog dauser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 21451
6.5.2010 7:57:20   
Meri29
Jutrouser posted image

Ja malo da se javim, jucer me uhvatila prehlada i temperatura, nisam je mogla skinuti ni paracetamolom, bas sam se uplasila radi Majde, da joj ne prede sa mene, hodala sa maskom po kuci, a cijeli dan sama... Jutros je vec bolje, hodam bistrije glave, onako jucer kao na kakvim drogama, sve mi u magliuser posted image

Bambi na face-u sam procitala da je sve dobro bilo, super za malog hrabrog druga user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 21452
6.5.2010 8:00:14   
Anoniman
Dobro jutro zelimo...
jestel nam se naspavali??? mi smo hvala Bogu imali mirnu noc... Nane se budio samo jednom jutros oko 4 da doji i u 7 dojio pa smo pravo i ustali... prelijepo nam jutro suncano i toplo pa da ne propustimo... a i ne znamo tacno u koliko ce nam ciko doci da previje cundaru, pa da smo mi spremni... Nane evo gleda djeciji program, veselica je, masallah... pijemo i kaficu pa bujrum ko je za jutarnju user posted image

(odgovor članu Honey3)
  Neposredna veza do poruke: 21453
6.5.2010 8:07:36   
Anoniman
hej meri, hvala mila... ma veliki momcina to nije skoro ni osjetio...
a sta to tebe spopade??? kako je Majdica, sta radi??? slusa li je dajo??? user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 21454
6.5.2010 8:13:53   
Meri29
Ma bolje je sto ste to ranije obavili, kasnije je sve teze... Ma hrabrica je to nasa, odmah zaboravio da mu je ciko bilo sta radio user posted image
Nemam pojma sta mi bi, jos pazim radi Majde pravo, ali kad hoce ono hoce i gotovo. Suti dajo nam ode za Afganistan pa sam ja isprepadana kao niko, ali sta cu kada znam da ode sebi nesto da napravi i izgradi. A sve govori Majdi"ja kad se vratim ti ces vec hodati" i sl.

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21455
6.5.2010 8:20:14   
Anoniman
hej duse, mogu misliti kako ce mu nedostajati jer na fb sam vidjela koliko je voli... user posted image user posted image user posted image user posted image  a i Majdica je medenjak pravi, nemoguce je ne voljeti je i pravo privlaci... veselica je prava... cuvaj se, a nadam se da nece preci na medenu curicu... pij sto vise caja...

(odgovor članu Meri29)
  Neposredna veza do poruke: 21456
6.5.2010 8:31:50   
R&T@
user posted image  za naneta i za hrabru mamicu....
Meni to pravo strasno zvuci, ali zato ja i imam curice...

Moja bebara nocila kod svekrve, sinoc svi hodali na razlicite strane, a ja nocas sve se budila da vidim je li pokrivena, luda mama, i "nadigla" sam se prije sedam.
Oducila sam se od normalnog spavanja...
Ona mene istrenirala i zbrisalauser posted image user posted image user posted image

I hvala svima na komplimentima za friz, samo sto sisanje nije glatko islo.
Dohvatila je i oborila sve sto je stigla, nije dala da joj se stavi ona kecelja, pa je dlaka bilo na sve strane.
I da pohvalim frizerku za strpljenje i cinjenicu da je frizura bila gratis+lova za curu. Samo moje dijete dobije lovu, umjesto da plati....

Apotekarko user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21457
6.5.2010 8:43:10   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

user posted image  za naneta i za hrabru mamicu....
Meni to pravo strasno zvuci, ali zato ja i imam curice...

I da pohvalim frizerku za strpljenje i cinjenicu da je frizura bila gratis+lova za curu. Samo moje dijete dobije lovu, umjesto da plati....

Apotekarko user posted image

hvala tajra... ma nije to tako strasno... nije dok ne vidis... a vjeruj da mi je prvo to proslo kroz glavu kada mi je dr. rekao da nosim sina... joj kako cu ja to podnijeti... a eto ispade da je vrlo jednostavno... hvala Bogu... ali ipak, curice su curice pa nek prica ko sta hoce... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  vidis, i kad odu na frizuru, jos im bude placeno... user posted image user posted image user posted image  ma bravo za princezicu...

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 21458
6.5.2010 8:44:35   
marinčii
jutro i od nas svim bebicam a i mamama,mi smo imali mirnu noć s jednim buđenjem kad je dojio i odma zaspo digli se u 8h,vidim da su nam neke bebice a i mame bolesne pa im želimo da što prije ozdraveuser posted image user posted image
ljubac za sve

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 21459
6.5.2010 8:59:48   
R&T@
Vidjela sam jucer u Zari one navlake za autosjedalicu od frotira.
Koristi li ih neka od vas?

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 21460
6.5.2010 10:07:05   
gvendolina
bambi cestitamo sunet,nek se i to zavrasilouser posted image

vidim dosta bebica sa turomuser posted image da li je neki virus zavladaouser posted image Evo i moje pile se jutros probudilo sa 37,5user posted image   nisam mu jos nista davala,zaspao je pa mu izmjerim ponovo kad se probudi.

tajra i ja sam gledala te prevlake,ali sam odustala od njih.po savjetu proizvodaca ne treba ih koristiti,zbog sigurnosti.

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 21461
6.5.2010 10:29:04   
škorpija
jutro, zn li neko gdke ima kupiti hipp 4, pitala sma na temi al niko ne odgovori.
moj bebi neće nikako u AS da sjedi, vrišti i plače i hoće da ide, ne znam kako da ga zabavim, hem što ne dja bože može šta biti hem što će an spolciuija uhvatiti

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 21462
6.5.2010 10:38:03   
R&T@
Ne znam za hipp, ne koristimo to.

Probaj mu kupiti volan, mojima je to interesantno ili zakaci po staklu neke djidje ili sjedi pored njega i hrani ga i ponesi punu kesu igracaka i dodaji jednu po jednu ili ubaci cd sa pjesmicama pa ti pjevaj na sav glas.....
Policajci ce misliti da si luda, ali te nece kazniti user posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 21463
6.5.2010 10:46:25   
škorpija
joj tajra dobro si ti išta skontala iz ovog mog posta, ko da sam ga nogom napisalauser posted image , a gdje ima kupiti taj volan i gdje se zakači

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 21464
6.5.2010 11:08:07   
Anoniman
pozzz
Mi smo dobro hb.spavali smo ukupno 6.sati bez budjenja.Poranili u 7.skoro zaspo ja malo da virnem samo
Velikiuser posted image za sve

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 21465
6.5.2010 11:10:06   
R&T@
To mi je, zeno, profesionalna deformacija.
Cijelo jutro citala pismene pa me nista ne moze iznenaditiuser posted image user posted image

Ima onaj volan iz BBI sto je rina dobila za rođ. od sveki, ali je on poskup za eksperiment (55 KM) jer ima i tablu koja svijetli i svira.
(Meni se pravo sviđa, ima slika na stranici dan poslije rođ. ali, hajde sad znaj koja je to strana)
Prvo kupi onaj jednostavni od 2-5 KM.
(Ja sam jedan takav kupila na ciglanama u trafici.)

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 21466
6.5.2010 11:42:54   
gvendolina
ja taj Hipp 4 nigdje nisam ni vidjela,nekad jedva nadjemo i 3-uuser posted image   jesi li mu probala mlijeko davati,on je sad veliki momak,sta ce mu hapauser posted image   ja A dajem Hipp samo kad negjde idemo vani, pije mlijeko.
A za taj volan su govorili da ima u konzumu,ali ga ja nikad ne nadjohuser posted image

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 21467
6.5.2010 11:57:46   
škorpija
gdvendi a kako mu daješ mlijeko, jel zi flaše, šta staviš u njega,

joj moram tražiti taj volan da kupim

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 21468
6.5.2010 12:14:10   
dafri
jutro,
Bambi nek ste se riješiliuser posted image
vidim da su cure krenule dernčiti bez mamauser posted image user posted image
škorpija mi se mučimo odavno u sjedalici,ja ponesem hrpu igračaka i pokušavam je zabaviti,mada i nije baš uspješno
uvijek krećemo pred njeno spavanje ,pjevamo ,budalešemo se dok ne zaspe,
i ja bih rado probala sa volanom-igračkom ali ga kod nas nema kupiti
skoro smo išli u Sarajevu,i prošlo je nekako
valjda je i to neka faza,nadam se da će proći

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 21469
6.5.2010 12:31:41   
anidla
skorpio jedna, jesi li ti na poslu, ili? hoce li veceras ko ici na otvorenje Importane centra?  ja nikad nisam bila na otvorenju pa ako test pokaze da je negativan idem veceras user posted image a ako je pozitivan, opet idem user posted image user posted image user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 21470
6.5.2010 12:36:16   
mama2009
IZVORNA PORUKA: anidla

skorpio jedna, jesi li ti na poslu, ili? hoce li veceras ko ici na otvorenje Importane centra?  ja nikad nisam bila na otvorenju pa ako test pokaze da je negativan idem veceras user posted image a ako je pozitivan, opet idem user posted image user posted image user posted image

importane kod nas???? gdje....

ma guzva ce biti to je tako na otvorenjima

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 21471
6.5.2010 14:06:00   
bebana27
drage moje hvala vam na lijepim zeljema
danas idemo doktoru pa cemo vidjeti sta ce biti
smanjio mu se je kasalj ali ga i dalje ima
pile se moje promijenilo nije vise ona sretna bebauser posted image user posted image user posted image user posted image dusa me moje boli za njim kad ga vidim takvog

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 21472
6.5.2010 14:07:00   
Anoniman
Andrej mi je, hvala bogu, sve boljeuser posted image user posted image user posted image

ja sam ziva...jedva...ovo, sta god da je, nije normalno..nikad me ovako nesto nije strefilouser posted image

Hvala vam svimauser posted image ...a za mog druga ide jedna pjesma ..i nemoj da pomisljate o sisanju nase cupavice
Bambi...CESTITAMuser posted image user posted image user posted image

Mya...hvala bogu da nema vise bajkicauser posted image user posted image user posted image user posted image saljemopoljubac nasoj drugariciuser posted image

Svim bolesnim bebama i mamama zelim da sto prije ozdraviteuser posted image user posted image user posted image

skorpija...gdje si kanticu kupila...hocu i jaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image ...je li dodje sito, lopatica i grabljeuser posted image

I naravno...cestitam male rodjendane koje sam propustilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama2009)
  Neposredna veza do poruke: 21473
6.5.2010 14:12:12   
bebana27
Bambi evo da ti i ovdje cestitam sunetluk naseg dragog druga Ermina nadam se da je noc dobro prosla
ljubi ga od nas

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21474
6.5.2010 14:59:37   
gvendolina
skorpija ja dajem samo mlijeko,ne svidja mu se sa keksomuser posted image
anidla ja zaboravila da je veceras otvorenje,a bas sam mislila ici,nazalost A ima turuuser posted image nista od otvorenja.drzim ti fige za test....da ides na otvorenjeuser posted image

dadada drago mi je da ste boljeuser posted image user posted image user posted image ovo lijepo vrijeme a morala si sjediti kuci

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 21475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  857 858 [859] 860 861   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  857 858 [859] 860 861   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Uskrsna jaja
sporty mamaa

Kojim bojama bojite jaja...

Bojama u prahu (73%)

Gel bojama za jaja (5%)

Lukovcinom (18%)

Nekim drugim bojama(navedi kojim) (5%)

Broj svih glasova: 66

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *