Anoniman -> RE: Bebe 2009/2010 (28.4.2010 15:14:22)
|
IZVORNA PORUKA: Lady2'' Evo i nas...ja kad god se javim uvijek imam nesto da pitam ili da se zalim [sm=smiley13.gif] ... Danas sam Lanu vodila pedijatru (vec sam pisala da odbija da jede), s njom je sve ok, grlo, nesto joj je oci gledala zbog anemicnosti i to sve ok...pa mi je rekla da probam promijeniti mlijeko, uzeti neko drugo ad i ako ne bude htjela ni to da kupim mlijeko u tetrapaku sa najmanje masnoce - kaze to je totalno suprotno svim pravilima o uvodjenju hrane ali sta cemo, ona mora nekako unositi kalcijum u organizam... Evo sam joj kupila HIPP hapicu banana+breskva+riza, kupila kasica gotovih... Jutros je u 4 popila 70ml i negdje oko 1 mozda 50-''0, 10-ak kasika griza+banana, a evo sad je 3 i nece ni da zine. Ja sam se maloprije toliko isplakala, ne znam vise sta da joj radim, nece ni da zine?! Pa kako je moguce da nije gladna i da nece nista da stavi usta?! Dajem joj bar kamilicu, bar nesto da popije mila moja nemoj se nervirati probaj se smiriti,pa polako poslusaj dokt.probaj sa menjanjem hape ako nebude,ni to islo ima tetrapak mora nesto da joj se svidi nista cudno. Znam da ce biti,komentara cuj "tetrapak"pokusaj sve dok nevidis I nama se to desavalo da nije htjeo pit ad.znaju eto zene al valjda bila faza pa ga prosla Kod nas kad nece flase ima sta hoce ima draga,kasica ili sl. Pa kad tamo nekad posle zaspi popije flasu (inace moj A.je toliko tvrdoglavo djete da nece da jede kad gleda rijetkost kad al et,mi smo se uhodali stim da nemam brige kad zaspi tad jede i mirna Bosna[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]) Jesil probala kad zaspi dat flasu ocel tad jest??? A sta tebe ustvari brine sto,nece nikako ili sto pije malo???
|
|
|
|