iv@ncica -> RE: Bebe 2009/2010 (18.4.2010 22:42:37)
|
felix- pretuzno..pretuzno[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]..zao mi je i mamice i bebice...ne d aj Boze nikome[sm=smiley19.gif] Ella_H - sjecam se vase tragedije..zao mi je...ali mame su jake, srce izdrzi svasta..i nastavi zivjeti.....samo sto bol nikad ne nestaje i ne prestaje...drzi te se...jubimo vas punooo marijana- cestitam na prinovi i na new tetkinstvu[sm=smiley1.gif] drage moje od kad sam pocela raditi, zakacili nas i rođendani, i moj posao, i razni tete i tetci cauvari..i ovo mo pa ru vakcina sa svim svojim sjajem i mukom..uh pisala s am vam prije..ali evo izvjestaj nus-pojava koje traju vec 10 dana i stavila sam ih na temu mmr vakcina da se uputite na vrijeme imamo tesku nesanicu, nervozu, razdrazljivost, povecane zlijedze, infekciju gornjih disnih putova, kasalj,gubitak teka, crvenilo ociju i suzenje, flekice, modrice i osipa malo po licu i vratu....starh me dosta toga pogotovo sto spomimnju Kawasaki sindrom koji je mali od mm brata imao nedavno , sreca na vrijeme otkriven i lijecen..nakon 1-mjeseca izasao iz bolnice...postoji genetski okidac za taj sindrom, jucer bilo kod pedijatra..pregled..kao sve ok.,,da radim sve s to sam i radila..pohvala ze inhalacije , nadparavanjem etericna ulja i domace sirupe i cajeve..i da tako nastavim uz efendrin kapi za nos...za nesanicu vec 10 dana se samo nasmijala...pa kontamm znam ja kakav je kad su zubici ili nos..sad mu nije nista od toga...od cega dijete ne spava..milsim imam ga godinu dana i nikad nije volio spavati..ali ovo je sad bas nesanica..nije imala dgovor..sve presute...kad smo dosli kuci legla sam ga jedva je zaspao nakon skoro cijele neprospavane noci i tada je spavao skoro 1,5 s buđenjima..i ustao se crvene otekle oci, temperatura skocila...odbija hranu i pice...nakon toga noc besana uz temperaturu, ali ne previsoki...danas kriza nervozan..oci crvene i unutra..a treba i na posao..ma ludnica...sta da vam pricam..nego molim boga da ne ide na jos gore..jer se pojavila i vodenasta stolica .. pa rekoh kud od svih nus pojava ta nesanica vazda na nas[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|