iv@ncica -> RE: Bebe 2009/2010 (16.4.2010 19:27:41)
|
IZVORNA PORUKA: marijanna hej žene ,napokon se malo razvedrilo, nadam se da sutra idem u set_nju nakon 5 dana u kuci[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]Nikola je dobro, ono s uhom je izgleda bila samo mala prehlada ,Bogu hvala,bas sam se bila prepala da nije upala.. iv@ncice nadam se da ce Andrej poceti spavat po nocii, mene je i ovih zadnjih mjesec bez spavanja preiscrpilo tako da stvarno ne znam otkud crpis snagu al svaka cas_t. marinci nadam se da ces se brzo rijesiti mastitisa.. marijana-o super nek nam je nidža dobro...hehhehehe... evo moj danas slabije jede..sve mu mrsko, mislim da su kutnjaci navalili, i da je sve ovo povodom vakcine i zuba...gura ruku toliko duboko da pocne povracat..ja bih volila da povrati da ovaj slajm izbaci[sm=smiley1.gif]..inace sve mu mrsko danas jest..ali kad se napolitamnke scepio pojede je s uzivanjem jer mu ja dam nekad malo plazme..i sad sam pustila kontam nek ga nesto uveseli ;) ej skorpijo- i ja andreju za rođ. tako sredila ga..fine meke farmerice, bodic+ kosuljica, + tene nike-ice maje fine, jadan se on u n eka doba uznmojio, usafunju...te ga ja presvukla u trenerku..ipak je tu dosta ljudi...ma da je i 4-tvero u stanu je guzva...tako da jesu preslatke ove kosuljice, ali pamuk ti je moj savjet[sm=smiley36.gif] marinci- a svasta pa sad mastitis...ma lijeci se ti..ih i ovi zubici i sve..ma suti samo nek ti je on ok...kad vidis kako je obicna oprehlada muci i zubici..a ne mozes im nista
|
|
|
|